sorun yok derken hep sen koşmaya devam mı et diyosun..Cevap verirse bakarsınız.
Vermezse bakmazsınız.
Bence bir sorun yok.
Hep sen koşma tabiki. O kısmi atlamışım.sorun yok derken hep sen koşmaya devam mı et diyosun..
İnsan arada düşünülmekte istiyor..
çağırdım eski nişanlımdan ayrıldıgmda çok kötuydum gel dedim evde tekim ama o eşi izin vermediğinden gelememişti.O çağırdı ben gittim diyorsun , sen çağırmadınmı yani .
yok zaten her perşembe buluşuyorduk bu durum yeni çıktı kızla baya iyiler .. son 2 haftadan beri de kız geliyo.. kız kötü biri değil. iyiyse onnla problem yok. Şimdi nişan telaşına gireceğim zaten ramazandan snra .. muhtemelen aramasam aramayacak. .Aynı ölçüde geri çekilin derim
Eviniz çok uzak mı hani diğer kız yakın ona gitmek kolayına geliyor desem
ama buluşmalara da getiriyor diyorsunuz
Bugün verdiği cevaba göre belirleyin
( ama hamile haliyle sizinle mağaza mağaza gezemez bunu da beklemeyin bu sebebten gelemem diyebilir )
13yıllık arkadasım var iyi anlaşıyorz aslında ya da yıllardır ben öyle sandım hep o çağırdı ben gittim mesela evime 13yılda 1kere gelmiştirama ben hep koşturan taraf olmuşum şu an hamile çok seviniyorum onun adına.. 3yıldır tanıdığı yan komşusu kız var o kızda evli ama ne zaman arasam Şu an sürekli onunla onun evinde.. kendisi de 5 yıllık evli.. ben evde yanlız oldugum anlar da bile gelmedi hiç. o kızla da evinde yanlız benim evimde de olacak tek sorun evli olmamam mı? Ben aramasam aramaz.. her Perşembe görüşürüz 2 haftadır o komşusuda bizimle.. kendmi çekme zamanımmı geldi acaba?
İşin ilginci bende temmuzda nişanlanacağım. Nişanlımla da tanısdı eşi ve kendisi. Cinsiyet partisinde kendisinn.. sormuyor bile eksiğin var mı yokmu? ne yaptın? tamam evine çağırma ama arada tlfnla da olsa ilgilen.. tamam hamile çocuguna odaklı ama kızla nasıl vakit geçirebiliyosun o zaman.. bu aksam elbise bakarız bana dedim okumuş ama cvp yok. .
bence geri çekil ne alaka her buluşmaya komşuyuda çağırıyor13yıllık arkadasım var iyi anlaşıyorz aslında ya da yıllardır ben öyle sandım hep o çağırdı ben gittim mesela evime 13yılda 1kere gelmiştirama ben hep koşturan taraf olmuşum şu an hamile çok seviniyorum onun adına.. 3yıldır tanıdığı yan komşusu kız var o kızda evli ama ne zaman arasam Şu an sürekli onunla onun evinde.. kendisi de 5 yıllık evli.. ben evde yanlız oldugum anlar da bile gelmedi hiç. o kızla da evinde yanlız benim evimde de olacak tek sorun evli olmamam mı? Ben aramasam aramaz.. her Perşembe görüşürüz 2 haftadır o komşusuda bizimle.. kendmi çekme zamanımmı geldi acaba?
İşin ilginci bende temmuzda nişanlanacağım. Nişanlımla da tanısdı eşi ve kendisi. Cinsiyet partisinde kendisinn.. sormuyor bile eksiğin var mı yokmu? ne yaptın? tamam evine çağırma ama arada tlfnla da olsa ilgilen.. tamam hamile çocuguna odaklı ama kızla nasıl vakit geçirebiliyosun o zaman.. bu aksam elbise bakarız bana dedim okumuş ama cvp yok. .
gayette iyi eğlenirdik bir suru resmimiz var çocuklar gibi şımarırdık hep.. ve genelde söylerdi..Herkes sizi kendine sizin onlari gördüğünüz kadar yakın görmek zorunda değil.
Genelde ilişkileri anlamlı yapan geçen yıllar değil birlikte hissedilen duyguların ve bağlantının büyüklüğü ve zamanın kalitesidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?