Nedense sorguluyorum?

HayatBen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2.698
1.137
133
13yıllık arkadasım var iyi anlaşıyorz aslında ya da yıllardır ben öyle sandım hep o çağırdı ben gittim mesela evime 13yılda 1kere gelmiştir 🙃 ama ben hep koşturan taraf olmuşum şu an hamile çok seviniyorum onun adına.. 3yıldır tanıdığı yan komşusu kız var o kızda evli ama ne zaman arasam Şu an sürekli onunla onun evinde.. kendisi de 5 yıllık evli.. ben evde yanlız oldugum anlar da bile gelmedi hiç. o kızla da evinde yanlız benim evimde de olacak tek sorun evli olmamam mı? Ben aramasam aramaz.. her Perşembe görüşürüz 2 haftadır o komşusuda bizimle.. kendmi çekme zamanımmı geldi acaba?
İşin ilginci bende temmuzda nişanlanacağım. Nişanlımla da tanısdı eşi ve kendisi. Cinsiyet partisinde kendisinn.. sormuyor bile eksiğin var mı yokmu? ne yaptın? tamam evine çağırma ama arada tlfnla da olsa ilgilen.. tamam hamile çocuguna odaklı ama kızla nasıl vakit geçirebiliyosun o zaman.. bu aksam elbise bakarız bana dedim okumuş ama cvp yok. .

Son düzenleme:
Aynı ölçüde geri çekilin derim

Eviniz çok uzak mı hani diğer kız yakın ona gitmek kolayına geliyor desem
ama buluşmalara da getiriyor diyorsunuz

Bugün verdiği cevaba göre belirleyin

( ama hamile haliyle sizinle mağaza mağaza gezemez bunu da beklemeyin bu sebebten gelemem diyebilir )

O çağırdı ben gittim diyorsun , sen çağırmadınmı yani .
çağırdım eski nişanlımdan ayrıldıgmda çok kötuydum gel dedim evde tekim ama o eşi izin vermediğinden gelememişti.
o gunden snra ben bi daha çağırmadım açıkçası. .

Aynı ölçüde geri çekilin derim

Eviniz çok uzak mı hani diğer kız yakın ona gitmek kolayına geliyor desem
ama buluşmalara da getiriyor diyorsunuz

Bugün verdiği cevaba göre belirleyin

( ama hamile haliyle sizinle mağaza mağaza gezemez bunu da beklemeyin bu sebebten gelemem diyebilir )
yok zaten her perşembe buluşuyorduk bu durum yeni çıktı kızla baya iyiler .. son 2 haftadan beri de kız geliyo.. kız kötü biri değil. iyiyse onnla problem yok. Şimdi nişan telaşına gireceğim zaten ramazandan snra .. muhtemelen aramasam aramayacak. .

13yıllık arkadasım var iyi anlaşıyorz aslında ya da yıllardır ben öyle sandım hep o çağırdı ben gittim mesela evime 13yılda 1kere gelmiştir 🙃 ama ben hep koşturan taraf olmuşum şu an hamile çok seviniyorum onun adına.. 3yıldır tanıdığı yan komşusu kız var o kızda evli ama ne zaman arasam Şu an sürekli onunla onun evinde.. kendisi de 5 yıllık evli.. ben evde yanlız oldugum anlar da bile gelmedi hiç. o kızla da evinde yanlız benim evimde de olacak tek sorun evli olmamam mı? Ben aramasam aramaz.. her Perşembe görüşürüz 2 haftadır o komşusuda bizimle.. kendmi çekme zamanımmı geldi acaba?
İşin ilginci bende temmuzda nişanlanacağım. Nişanlımla da tanısdı eşi ve kendisi. Cinsiyet partisinde kendisinn.. sormuyor bile eksiğin var mı yokmu? ne yaptın? tamam evine çağırma ama arada tlfnla da olsa ilgilen.. tamam hamile çocuguna odaklı ama kızla nasıl vakit geçirebiliyosun o zaman.. bu aksam elbise bakarız bana dedim okumuş ama cvp yok. .

Ailenizle yaşıyorsanız çekinmiş evinize gelmemiş olabilir. Onun dışında arkadaşınızın mesajınıza cevap vermemesinden rahatsız olduysanız bunu ona söyleyin. Rahatsız olduğunuz diğer şeyleri de açık açık söyleyin ki bir daha yapmaasınlar. Sizin gibiler aman üzülmesin, aman kırılmasın diye herkesi alttan aldığı için bir süre sonra diğer insanlar tarafından ciddiye alınmadıklarını düşünürler ve üzülürler.

Herkes sizi kendine sizin onlari gördüğünüz kadar yakın görmek zorunda değil.
Genelde ilişkileri anlamlı yapan geçen yıllar değil birlikte hissedilen duyguların ve bağlantının büyüklüğü ve zamanın kalitesidir.

bence geri çekil ne alaka her buluşmaya komşuyuda çağırıyor

Herkes sizi kendine sizin onlari gördüğünüz kadar yakın görmek zorunda değil.
Genelde ilişkileri anlamlı yapan geçen yıllar değil birlikte hissedilen duyguların ve bağlantının büyüklüğü ve zamanın kalitesidir.
gayette iyi eğlenirdik bir suru resmimiz var çocuklar gibi şımarırdık hep.. ve genelde söylerdi..

Back
X