• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nedensiz yere terk eden erkek.

Okyete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
986
899
103
Kızlar sevgilimle 3 aydır birlikteyiz.ben 24 o da 25 yaşında .Dün sabah her şey çok güzeldi aynı sehirdeyiz yarin sinemaya gidelim diye kendisi söyledi.aksam da konusurken Ben "askim seni çok özledim dedim o da ben seni hiç özlemedim dedi.Once şaka yapıyor zannettim ama ciddi konusuyor .Ayrılmak istiyorum yapamıyorum dedi .Kızlar öncesinde bir kavga ya da tartışmamız yok.Ozel harekatçı asker önce meslegini bahane etti .Ben böyle kabul ettim felan deyince de ben sevgili işlerini beceremiyorum , ben evlenemem yapamiyorum dedi .Ya böyle bırakılır mı hiç sebepsiz :( Canım sıkıldı doğu da görev yapıyorum anlatacaak kimsem de yok :(

Kizlar bir şey hissetmese bile soğuk davranması gerekmez mıydı? Onu da yapmadı seviyor sandim.Guzel rol yapti

2009dan 2010a ya da 2010dan 2011e geçeceğimiz sene.

üniversiteden biri ile sevgiliyiz. bir iki ay daha. yılbaşı gecesi. o yurtta ben evdeyim. normal konuşuyoruz. o gün ya da bi önceki gün görüşmüşüz zaten. bi tane film var diyorum tvde. aa ben çok severim izle diyor. izlemeye başlıyorum. yarım saat geçmeden 'ben yapamıyorum, ayrılalım' mesajı.

abooo. bu erkeklerde klasik heralde. hala merak ederim, o yarım saatte ne oldu acaba?

üzülme konu sahibi. ilerde terkedilmekten iyidir.

üniversiteden biri ile sevgiliyiz. bir iki ay daha. yılbaşı gecesi. o yurtta ben evdeyim. normal konuşuyoruz. o gün ya da bi önceki gün görüşmüşüz zaten. bi tane film var diyorum tvde. aa ben çok severim izle diyor. izlemeye başlıyorum. yarım saat geçmeden 'ben yapamıyorum, ayrılalım' mesajı.

abooo. bu erkeklerde klasik heralde. hala merak ederim, o yarım saatte ne oldu acaba?

Ya çok saçma ama kendime yediremiyorum.Sevmiyorsa bir ayda söyleyebilir.hani bi kavga olur vs. Neyse anlaşamadık dersin bu çok farklı bir durum ya

Kızlar sevgilimle 3 aydır birlikteyiz.ben 24 o da 25 yaşında .Dün sabah her şey çok güzeldi aynı sehirdeyiz yarin sinemaya gidelim diye kendisi söyledi.aksam da konusurken Ben "askim seni çok özledim dedim o da ben seni hiç özlemedim dedi.Once şaka yapıyor zannettim ama ciddi konusuyor .Ayrılmak istiyorum yapamıyorum dedi .Kızlar öncesinde bir kavga ya da tartışmamız yok.Ozel harekatçı asker önce meslegini bahane etti .Ben böyle kabul ettim felan deyince de ben sevgili işlerini beceremiyorum , ben evlenemem yapamiyorum dedi .Ya böyle bırakılır mı hiç sebepsiz :KK43: Canım sıkıldı doğu da görev yapıyorum anlatacaak kimsem de yok :KK43:
Hic bi sorununuz yok mu cidden?

Kızlar sevgilimle 3 aydır birlikteyiz.ben 24 o da 25 yaşında .Dün sabah her şey çok güzeldi aynı sehirdeyiz yarin sinemaya gidelim diye kendisi söyledi.aksam da konusurken Ben "askim seni çok özledim dedim o da ben seni hiç özlemedim dedi.Once şaka yapıyor zannettim ama ciddi konusuyor .Ayrılmak istiyorum yapamıyorum dedi .Kızlar öncesinde bir kavga ya da tartışmamız yok.Ozel harekatçı asker önce meslegini bahane etti .Ben böyle kabul ettim felan deyince de ben sevgili işlerini beceremiyorum , ben evlenemem yapamiyorum dedi .Ya böyle bırakılır mı hiç sebepsiz :KK43: Canım sıkıldı doğu da görev yapıyorum anlatacaak kimsem de yok :KK43:
Canm nedense hiç sasirmadim bu askeriye genelimi bu ya bende terkedildim askeriyeden sevgilim tarafından valla az zaman çok zaman insan üzülüyor tabikide yaa sadece tavsiyem içselleştirme bu durumu kendine zarar veririrsin bende çok merak ediyorum niye terkedildigimi ama demekki bilmemem gerekiyorki hala bilmiyorum salla gitsin sende artık

Demek ki sizinle deniyordu ve olmayacagini anlayinca sizinle ayrilmak istedi.Bence tesekkur edin ki sizin vaktinizi calmamis. Boyle biri icin uzulmeye asla degmez

Yediremeyecek bir şey yok belki öylesine vakit geçireyim takılayım tipli biriydi siz de ciddi ilişki istediğinizi falan belirttiyseniz ya da anladıysa yol vereyim demiştir. Güle güle deyin geçin, koca ülkede bir ona kalmış olamazsınız sonuçta.

Bu kısım çok hoşuma gitti çok güldüm ama neden bilmiyorum :D

Back
X