Kına Gecesi nedime bilekliği & diğer hazırlıklar♥

mrsokn

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
100
56
18
4go0r0.jpg

Merhaba kızlarrr:KK54:
Kınam için nedime bilekliği yaptım fikir olur belki sizlere. bu konudan kına ile ilgili hazırlıklarımı paylaşacağım önerilere açığım. kına mekanı tuttuk cafe gibi bir yer tüm hazırlıkları kendim yapacağım. müzikler, masa süslemesi, salon süslemesi, kadehler, mumlar, kına hediyelikleri vs.ler hepsini zevkle yapacağım inşallah:KK200:
hepimize Rabbim kolaylıklar versin :KK15:

cok guzel bana nasıl yapıldıgını malzemelrını falan soyler mısın bende bı yapımm

cok guzel bana nasıl yapıldıgını malzemelrını falan soyler mısın bende bı yapımm
Beğenmene sevindim canım
Malzemeleri yapay çiçek satan yerlerden temin edebilirsin küçük çiçeklerin bir demetinde 12 tane oluyor bu şekilde fiyatı 1,25 falan. Tülü de aynı yerden aldım büzüp diktim tülünü. Aldığım çiçekleri birleştirdim onları da tüle diktim (dilersen silikonla yapıştıradabilirsin sen ama bu şekilde daha sağlam gibi geldi bana) tülle çiçekleri birleştirdiğinde lastik kurdele ile bilekliği tamamlayabilirsin veya normal kurdele ile yaparsın ama lastik daha uygun bağlamasıyla uğraşmamış olur kimse. şuan telden giriyorum ayrıntılı foto atabilirsem atarım atamazsam yarın eklerim buraya.

Ekledim canım yardımcı olur umarım

Eklentiler

• IMG_20150622_221122.webp
    IMG_20150622_221122.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 3.482
ben bu malzemlrı nerde alcm.sen hepsını hazır alıp yapıştrdn mı sadece

Beğenmene sevindim canım
Malzemeleri yapay çiçek satan yerlerden temin edebilirsin küçük çiçeklerin bir demetinde 12 tane oluyor bu şekilde fiyatı 1,25 falan. Tülü de aynı yerden aldım büzüp diktim tülünü. Aldığım çiçekleri birleştirdim onları da tüle diktim (dilersen silikonla yapıştıradabilirsin sen ama bu şekilde daha sağlam gibi geldi bana) tülle çiçekleri birleştirdiğinde lastik kurdele ile bilekliği tamamlayabilirsin veya normal kurdele ile yaparsın ama lastik daha uygun bağlamasıyla uğraşmamış olur kimse. şuan telden giriyorum ayrıntılı foto atabilirsem atarım atamazsam yarın eklerim buraya.
simdi grdum tm tskler.

Back
X