• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nedir bu askerlik psikolojisi?Tecrübeler paylasilsin

Sensible

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.832
111
118
Sevgili dostlarim,
Bir "askerlik psikolojisi"dir almis basini gidiyor bazi topiclerde.
Askerde agresiflesenler, bagiranlar, cagiranlar hic olmadik tavirlar, hatta ayriliga kadar giden durumlar.

Yakinda benimkinede askerlik görünüyor. Askerden geldikten sonra bir süre yine ayri ülkelerde olacagiz. Psikolojisini düzeltmek daha zor olacak anlayacaginiz.

Nedir bu askerlik psikolojisi, nasil bas edilir?:delphin:

ne sen sor ne bız sÖyleyelım =)

yarımız yarım ekmeĞımız suyumuz yok gıbı =)

allah tÜm asker beklıyen aıle eŞ dosta sabır versın =)

zor cok zor

ınsan ılk gunler nefessız kalıyo sankı

sonra alıstım sanıyorsun ama olmuyo

bızım allahtan sonrakı psıkolojımız yoktu hersey cok guzeldııı

bırbırımıze daha bı kenetlendıkk

bı engel kalkıyo ortadan sonuctaa

sabır lazımm sabırr :)

Eşim de gitti askere biz bekarken,ama hiçbir nazı kaprisi olmadı bana.:kedi:
Daha da güçlendi bağımız.Mektup bile yazdık birbirimize.Hala da saklarız,çıkarır ,çıkarır,okur,gülümseriz.opuyorumnanaktan

benım sevgilim allah razı olsun askerdeyken benı üzmedi..hep çık gez hava al benı eve kapanarak beklersen ben daha çok üzülürüm dedi.. ama askerden geldikten ilk 1 yada 1.5 hafta çok kötüydü:(sudan çıkmış balık gibiydi sanki ilgilenmedi benımle nebileyim acayipti sabrettim ama başardım şimdi düzeldi çok şükür:)

Zor Çok zor daha bızım 350 gÜnÜmÜz var sabır ıŞı herkes sabredemez gerÇkten......allah yardımcımız olsun arkdaŞım

Askerlerini bekliyenler bekar kızlar =)opuyorumnanaktan

HAYDEEEEE BU SENEDE BEKAR GEZELıMM =)hihoyyyt

Seneye hepinizzzzle bekarlığa veda partisi yapıcamm =)
Hepiniz düğünüme davetlisinizzzzzz =)
Gaza qeldim yuppiiii =)
:nazar::asigim:

askerde cok degisiyorlar
baya bi sabir lazim yani
her olayda alttan aldim ben
allah bekleyenlere ayri bir sabir versin :)
cok zor bir dönem ama bizim iliskimize bi okadarda iyi geldi insan sevgisini ölcebiliyor gercekten sevip sevmedigini anliyor..

askerde cok degisiyorlar
baya bi sabir lazim yani
her olayda alttan aldim ben
allah bekleyenlere ayri bir sabir versin :)
cok zor bir dönem ama bizim iliskimize bi okadarda iyi geldi insan sevgisini ölcebiliyor gercekten sevip sevmedigini anliyor..

Haklısın canım ya bu ara birbirimizden çok uzaklaştık çok mutsuzum üstünede gitmek istemiyorumm.Sanırım onada iyice özlem çöktü sorumluluklar biyandan bunalıma qirdi qaliba..

En kısa zamanda bu ruh halinde kurtulmak istiyorummmmmm =(

Haklısın canım ya bu ara birbirimizden çok uzaklaştık çok mutsuzum üstünede gitmek istemiyorumm.Sanırım onada iyice özlem çöktü sorumluluklar biyandan bunalıma qirdi qaliba..

En kısa zamanda bu ruh halinde kurtulmak istiyorummmmmm =(

bizde çok uzaklaşdık artık eskisi gibi aramıo aryamaıo çok yoğunmuş:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

şimdi efendim askerlik pskilojisi nedir..
çocukcagızlar en güzel zamanlarında içeri alınıyolar ve kapalı alanda emir altında sıkıntıya giriyolar
dolayısıyla içerde kötü giden bişi oldugunda bize yansıtıyolar
gereksiz yere sinirler oluşuyo
eziyetler çekiyolar biz de üzülüyoruz tabi kii
boş zamanları çok oldugu için de küçük büyük herşeyi düşünüyolar
phhh çok zor valla Allah herkesin yardımcısı olsun..
biz BıTıRDıK :asigim:

aman ben bu topiciği nası görmemişim... bilmiyorumkismile
askerlik yüzünden biz çok fenayız.
yazın gidecek kısa dönem ama şimdiden başladı stresi..
abuk subuk hareketler bende ağlamalar üzülmeler sonra güçlüyüz geçicek konuşmaları.. mafoldumben
nasıl atlatıcaz hiç bilmiyorum.. :gitme:

Sevgilim askere bi gitti ben bunalıma girdim hemde çok ağır bi bunalım en sonunda dayanamadı yanıma geldi bi süre izin kullandı biraz düzeldim gitti sonra yine bunalıma girdim konuştuk tlfonda hergün teselli etti yanımda oldu allahtan az kaldı askerlik alıştım :D yani anlıcanız benimki öyle bi psikolojiye giremedi ben alttan alıp onu rahatlatacağıma o benimle uğraşıp duruyo :/ napıyım o gidince çok büyük boşluğa düştüm :teselli:

ya böle askere gidince iyicene kötü oluyolarmış falan filan die anlattım bn ona böle üzgün üzgün ya dedi orda daha çok düşünürüm bn seni dedi daha çok özlerm dedi kısıtlar mısın dedm oraya gitme buraya gitme bu soruya cvp bile vermiyorum dedi şuan nasılsam öle olurum dedi ki kısıtlamaz bn fazlada gezmem ne bileym evde oturmak bişilerle uğraşmak daha zevk verir bana kızar çık hava al gez die:D

aman ben bu topiciği nası görmemişim... bilmiyorumkismile
askerlik yüzünden biz çok fenayız.
yazın gidecek kısa dönem ama şimdiden başladı stresi..
abuk subuk hareketler bende ağlamalar üzülmeler sonra güçlüyüz geçicek konuşmaları.. mafoldumben
nasıl atlatıcaz hiç bilmiyorum.. :gitme:

hmm yok canım o öyle olmuyoooo
üzgünüm ama öyle değil gerçekten
geçiyo ama hayatınada ge... yoo :D
güçlüyüm flnda kar etmiyo dağ gibi adamlar oturup ağlıyo seni çok özledim dayanamıyorum diye zaten onlar ağlarken sen ölmüş gibi oluyosun
allah yardımcın olsun ama dediğim gibi geçio geçmek zorunda elimizde hiç bi zaman takılıp kalmadı oda kalmıcak gitcekler gelcekler allahın izniyle

askere giden sevgilim bnden ayrıldı bu nasıl işdir yanlız kalmak istiyomuş ben napcam peki o kadar hayallerrr umutlar nolcak pekiii o kadar moralim bozuk ki anlatamammm kafayı yicem

askere giden sevgilim bnden ayrıldı bu nasıl işdir yanlız kalmak istiyomuş ben napcam peki o kadar hayallerrr umutlar nolcak pekiii o kadar moralim bozuk ki anlatamammm kafayı yicem

benimkide gitmeden önce yalnız kalıcam,kimseyi istemiyorum,annemi babamı bile aramıcam diyodu.
şimdi kuzu oldu kuzu :9:
bizsiz yapamıyo seninkide biraz kafasını dinlesin,aklı başına gelir canım üzülme :9:

Back
X