• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nedir bu bendeki adını koyamadım !! Cilvesiz dişi :)

akli_karisik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
851
4
96
Adana
Kızlar benim sorunum , sevgilimi cok sevmeme ragmen ona yanındayken "aşkım bi tanem canım" bilmem ne... gibi kelimeler söyleyemiyorum mesaja gelirken yazmak kolay ama yanında olunca bi türlü cıkmıyor agzımdan... Seni seviyorumu bile zor söylüyorum yanii onu basardım ama yine de :D bi yardım edin bana nedir bu bendeki ? !!bilmiyorumkismile

canım bu psikolojik bi sorun değil korkmakaydirigubbakcemile3,

yapın öyle demekki, ailende görmediysen sende de yoktur ama bu alışamayacağın anlamına gelmez.

ne bileyim ingilizcesini söyle daha kolay söyleceğine eminim sonra türkçesine geçersin
kaydirigubbakcemile3

bir defa kendinizi zorlayıp söylerseniz sonra alışırsınız.herkes rahatca söylüycek diye bir kural yokkı
sempatiksalakcinni

he he he :)) ingilizcesi demekk daaarliiiiiiing onu söylerken daha bi zorlanirim ama :D:D Dogru ailemde görmedim yani öyle ama alismakta lazim yaniii :/ :/

boşver daha kıymetli olursun.
kırk yılda bi duyar.dünyalar onun olur.
hem cilvesizlik değil bu.cilve lafla sözle olmaz

Bencede öyle aslinda... biraz zorlanarakta olsa arada demek daha cok mutlu ediyo =) bazı kızlar var görüyorum dk basi askim canim filan cıvık cıvıkkk itici gelmiyo degil yani :))

Kızlar benim sorunum , sevgilimi cok sevmeme ragmen ona yanındayken "aşkım bi tanem canım" bilmem ne... gibi kelimeler söyleyemiyorum mesaja gelirken yazmak kolay ama yanında olunca bi türlü cıkmıyor agzımdan... Seni seviyorumu bile zor söylüyorum yanii onu basardım ama yine de :D bi yardım edin bana nedir bu bendeki ? !!bilmiyorumkismile

Zorladım ve bi kere seni seviyorum dedim cok hosuna gitti :D ama her defasında zorlanıyorum kaç ay oldu:D:D

kaç ay oldu :uhm:

ohh sadece ben değilmişim demekki:)) ben de öleydim hic seni seviyorum aşkım canım cicim demezdim vıcık vıcık gelirdi aynı senin dediğin gibi, sen gene bi kac kez söylemişsin ben bi kere bile diyememiştim:) o seni seviyorum diyince tamam derdim gülerdi:D
bilmiyorum nolacak bu halim:))

her cümleye aşkım, bi' tanem, hayatımla başlayanlar bana samimi gelmiyor, hatta itici geliyor. ailemde kısmen iki türünü de gördüğüm için belki de. siz kaç ay oldu demişsiniz de ben neredeyse beş yıldır beraberim sevgilimle, ikimizde başka bir dilde bu kelimeleri kullanıyoruz kullanacağımız zaman, baştan öyle alıştık belki de o yüzden, bir de ikimiz de çok canım cicimli tipler değiliz. seni seviyorum demek ise öyle her gün söylenirse, günaydın farksız olur gibi geliyor bana, ara ara ama tam yeri geldiğinde ve ne bileyim anlamı olacak anda sarfedilmesi gereken çok özel ve değerli iki kelime bence.

bir de bir arkadaşın dediği gibi cilve sözle olmaz ki sadece :jeyyar:

ben de öyleydim...o dediğinde mutlu oluyodum karşılık olarak kocaman gülümsüyodum ama ağzımdan çıkmıyodu o laf...her zaman olmasa da arada söylemek gerek bunu yaşayarak anladım...hiç söylemezsen bitebiliyo ilişki..yani gi güvensizlik oturuyo...ille canım cicim değil onun yerine başka şeyler bul...ben öyle yapardım hem de bayılırdı:) sadece benim söylediğim sözlerdi daha önce başkasından duymadığı laflar...aramızda ayrı bi bağ oluşturdu..

biraz cimcime olmak lazım :))) ilk zamanlar kolay olmuyor tabi, hele ilk sevgilinizse. Ama ağızdan bi kere çıkınca gerisi öyle bi geliyorki inanamazsın. Önemli olan içinden gelip gelmediği ;) içinden de geliyormuş zaten. Ben bu mesajı yazana kadar söylemiş olursun sen..

içinde bi yerde hep bi suçluluk var ... babana , annene , ailene karşı suçluluk .. için rahat değil .. üzülürler bilseler diyosun benden beklemezler ..vicdanın rahat değil.. bu yüzden böle ( benim hissettiklerim bunlar )

Çok normal duyguların ama yaptığın şeyin suç olmadığını, günah olmadığını sen de içten içe biliyorsun. Birini sevmek, ona güvenmek, ona özel olduğunu hissettirecek sözler söylemek senin en doğal hakkın. Ailen de biliyorki sen elbet birini birgün çok seveceksin, belki onunla evlenme yolunda ilerleyeceksin ve bu süreçte ona özel sıfatlar kullanacaksın.. Hiç dert etme vicdanın son derece rahat olsun. Eğer o kişi senin güzel sözlerini hakediyorsa, buna inancın tamsa içinde tutma bu sefer de kendine ve sevdiğine haksızlık etmiş olursun. Bir de böyle düşün ;)

Back
X