Nedir bu kadınların derdi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi rujj
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

rujj

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
905
980
123
Devlet dairesinde isim vardi bugün tatlı mı tatlı bi memur hanımla uzun bi işlem yaptık
Daireden çıktım metro gisesindeki kadınla tartışırken buldum kendimi aslinda amacim bi soru sormakti kaynak yapmayıp uzun sirayi bekledim bir baktım kadın beni azarlıyor ben ona sizli konuşuyorum o bana senli en sonunda eliyle kovaladi beni yapı olarak fevri hakkını sonuna kadar savunan bi tip değilimdır bi iki laf söyledim tabi ama fecı içimde kaldı:bicak:
İndim metrodan evimin onundeki caddede yayaya yeşil yanıyor arabalar durmuş hızlı adımlarla geçtim bende telefonla eşimle konuşuyorum gisedeki olayi anlatiyorum bir yandanda gozum isikta isigin kirmiziya donmesiyle uzunnn bir korna hani kufurlu kornalar vardır yaa onlardan dönüp baktım bir kadın sürücü oda kaldirimin yanında hemen 2 saniye beklicek beklemicek elini kaldırmış saydiriyor yahu kaldırima 1 adımım kalmış böyle bir terbiyesizlik yapılırmı 1 saniye için bu sinir neden?
Hanımlar ben böyle şeylerle nezaman kendime baksam saç makyaj yapsam kadınların kötü davranıslariyla karşılaşıyorum paspal bakimsiz çıkinca hiç sorun yok birtek benim başıma geliyor olamaz sanırım aynı durum dekolte giyincede oluyor sadece beni buluyor olamaz bu manyaklar değilmi?

belki süslenmek ile ilgisi yoktur
evet kadın kıskançlığı diye bir şey var ama bazı günler böyle geçer
hani tersten m kalktık deriz ya
burada sanki kara gün denilen günlerden olmuş

bakımlı olmak ve dekolte giymekle ilgisi olduğunu düşünmuyorum
kadınlar sizi kıskanıyor mu yani anlamadım açıkcası
Beni değil bakımlı kadınlari fikir amacli actim konuyu merak ediyorum baskalarinin basina geliyor mu özellikle belirttim bakımsız çıktığımda böyle şeyler başıma hiç gelmiyor bakın nekadar güzelim diye açmadım konuyu ki güzel bile değilim

İnsanların birbirlerine tahammulleri kalmamış en ufak seylere tepki gosterir olmuş herkes. Ruh hastasi olanlar da vardır muhakkak ama bence tüm mesele tahammülsüzlük. rujj rujj

Süsle püsle ilgisi yok.
İnsanlar hoşgörüsüz, bencil ve tahammülsüz bu kadar..

İnsanların birbirlerine tahammulleri kalmamış en ufak seylere tepki gosterir olmuş herkes. Ruh hastasi olanlar da vardır muhakkak ama bence tüm mesele tahammülsüzlük. rujj rujj
Konuya gelen cevaplardanda goruyosundur tahammulsuzlugü ordan oraya çekiyorlar herkes değil aslında geçen stada gittik eşimle maç izlemeye maçın heyecaniyla öndeki koltuğa ayaklarımı koydum koltuktaki adamda öne eğilmiş o arada yaslandi ayak izim adamın tisortunde çıktı dönüp adam pardon dedi yerin dibine girdim resmen özür diledim defalarca onun yerinde kadın olsaydı kavga çıkardı diye düşünüyorum

Trafikte bende kadınlara güvenmiyorum aceleci tavırlarından dolayı bir kaç defa nerdeyse beni altlarına alacaklardı oysaki erkek kısmı nazik birde gülümseyip yol veren çok var ,trafik konusunda haklısın birde kadın patronumdan çok çektim , her ayrıntıyı kaçırmazdı ,paragözdü manyakğın biriydi ,neyse kurtuldum bazı konularda hak verdim sana

Konuya gelen cevaplardanda goruyosundur tahammulsuzlugü ordan oraya çekiyorlar herkes değil aslında geçen stada gittik eşimle maç izlemeye maçın heyecaniyla öndeki koltuğa ayaklarımı koydum koltuktaki adamda öne eğilmiş o arada yaslandi ayak izim adamın tisortunde çıktı dönüp adam pardon dedi yerin dibine girdim resmen özür diledim defalarca onun yerinde kadın olsaydı kavga çıkardı diye düşünüyorum

Tüm kadınlar adına cevap vermeyeyim ama kendi adıma kavga çıkarırdım elbette, öyle şey mi olur

Yapmayın allahaşkına, bir kaç kadın kaba davrandı diye kabalığı kadın özelliklerinden saymak iş mi, çok naif ve kibar kadınlar var, hele ki trafikteki erkek canavarların yanında panikle davranan bir kadın daha tercihimdir.

Tüm kadınlar adına cevap vermeyeyim ama kendi adıma kavga çıkarırdım elbette, öyle şey mi olur
Bende tepki verirdim karşımdaki insanın davranışlarına görede sekillenirdi ama adam pardon dedi özür diledi bahsettigim istisnalar hariç kadınların tahammülsüzlugu

Ben konuda ne demek istediğini anladım. Insanlar seni tanimadiklari icin baska yerlere cekmisler sen sikma canını.

Aslina bakarsan cogu zaman birilerine sesini duyuramayip susmak zorunda kalan insanlar tanimadiklari insanlardan cikariyor hirslarini, sesleri daha bir gür çıkıyor. Sabretmekten tahammülü kalmamış disarda en ufak şeye bile parlıyorlar diye düşünüyorum. Yani gozlemlerim bu yonde. Cok da takmamak lazım. Sen de arkasindan say sov rahatla :)

Metroda bir şeyler sorup yardım isteyeceğiniz kişi görevliler, sıradaki insanlar değil.

Işıklarda da yaya kırmızı olduktan hemen sonra araçlar için yeşil olmuyor. Arada vakit oluyor. Telefonla konuşurken fark etmediniz heralde.

Evet kavga ve sövmek için yeterli sebep mi, hayır.

Ama emin olun konu güzelliğiniz değil.

Ben konuda ne demek istediğini anladım. Insanlar seni tanimadiklari icin baska yerlere cekmisler sen sikma canını.

Aslina bakarsan cogu zaman birilerine sesini duyuramayip susmak zorunda kalan insanlar tanimadiklari insanlardan cikariyor hirslarini, sesleri daha bir gür çıkıyor. Sabretmekten tahammülü kalmamış disarda en ufak şeye bile parlıyorlar diye düşünüyorum. Yani gozlemlerim bu yonde. Cok da takmamak lazım. Sen de arkasindan say sov rahatla :)
Bunada benim tahammulum yok burda cemkirenler arkadaşım olsa belki dakikalara bu konuyu konuşup üstüne saydircagimiz konularda burda duyar kasiyorlar bunu sevmiyorum işte okeanos
Kadınların bu tahammulsuzlugunu eşlerinden babasından abisinden hayattan baskı görmelerine bağlıyorum eşi onu azarladikca oda satış görevlisini azarlıyor üstünde hakimiyet kurmaya çalışıyor yada işte benim gibi kırmızida yanınca geçen kadını

Back
X