Nedir bu kaynanaların derdi gelinleriyle?

cicibebe33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2013
150
23
38
arkadaşlar ben farklı biriyim..bu üyelik arkadaşımındı ve artık ben kullanıyorum..rumuzu değiştim sadece..arkadaşım zor günler geçiriyor..boşanma sürecinde..ve bende sizinle derdimi paylaşmak istiyorum..
evlendim 6 ay önce.. şu an kocam evde yok gelmiyor.. kaynanam ve görümcem doldurdu.. sebebi kaynanamın evine gidip temizliğe yemeğe yardım etmemem.. ve bu sadece 1 haftalık bişey.. hasta olduğunda kaynanam hastanede ben bakmıştım... görümcemin bebeği var neden gidip yardım etmiyormuşum.. boşanmamı istiyorlar kocamdan.. lütfen bişeyler söyleyin kimselerle konuşamıyorum

Son düzenleme:
Ben biriyle tanisinca ilk önce annesinle anlasip anlasamayacacima bakicam...

Sen hastanede kalmisin daha neden görümcene gidip bakicaksin ki anlamis degilim. Bebegi nasil yaptiysa bakmasinida o yapsin bi zahmet sana güvenerek mi dünyaya getirmis bebegi..

Esin senin arkanda durmuyor mu ki? Calisan bir bayanmisin?

annesi için kavga etmesi neyse de orada kalması çok anormal olmuş.. çok mu çocuk ruhlu, çok mu anneci bilmiyorum ama bu sebeple de boşanmayın..

eşinizi alın karşınıza ; "sen niye araya giriyorsun, annen bir şey isteyecekse ya da söyleyecekse bana söylesin, bu konular erkek konuları değil, sana gelip bir şey söyleyen olduğunda 'ben anlamam, bunları cicibebe'ye söyleyin, kendi aranızda anlaşın, beni karıştırmayın' demelisin" deyin, ve ekleyin " sonra ne o öyle bana küsüp çocuk gibi gidip annende kalmalar, yakışıyor mu hiç sana !?"

kaynananıza yardım etmek zorunda değilsiniz, ama bunu kocanıza bu şekilde söylemeyin, "tamam, olur " deyip sonradan 1 gidin 5 gitmeyin, sebepler uydurun falan..

Sen hastanede kalmisin daha neden görümcene gidip bakicaksin ki anlamis degilim. Bebegi nasil yaptiysa bakmasinida o yapsin bi zahmet sana güvenerek mi dünyaya getirmis bebegi..

eşim evlendiğimiz günden beri arkamda durmadı

eşim evlendiğimiz günden beri arkamda durmadı
Evlenmeden önce nasildi peki?

Bir önceki arkadasin dedigini yazicaktim bende..hemen bosanmayi düsünme bence esinle otur konus ilk önce..

Esin senin ve annesinin arasini seviyede tutmak zorunda ve bunu ögrenmeli benim gözümde..

annesi için kavga etmesi neyse de orada kalması çok anormal olmuş.. çok mu çocuk ruhlu, çok mu anneci bilmiyorum ama bu sebeple de boşanmayın..

eşinizi alın karşınıza ; "sen niye araya giriyorsun, annen bir şey isteyecekse ya da söyleyecekse bana söylesin, bu konular erkek konuları değil, sana gelip bir şey söyleyen olduğunda 'ben anlamam, bunları cicibebe'ye söyleyin, kendi aranızda anlaşın, beni karıştırmayın' demelisin" deyin, ve ekleyin " sonra ne o öyle bana küsüp çocuk gibi gidip annende kalmalar, yakışıyor mu hiç sana !?"

kaynananıza yardım etmek zorunda değilsiniz, ama bunu kocanıza bu şekilde söylemeyin, "tamam, olur " deyip sonradan 1 gidin 5 gitmeyin, sebepler uydurun falan..
bir sorun olduğunda asla benle muhatap olmuyorlar hemen annemi arıyorlar eşimde kaynanamda görümcemde..eşim tek erkek çocuk ,,evlendikten sonra yada hep öyleydi ben görmedim,resmen kaynanama ve görümceme aşık sanki adam..sözlerinden çıkmıyor..dediğin gibi yaptım sadece 4-5 gün gitmedim kocama ayrıl dediler bundan ve kocam o gece eve gelmedi

Evlenmeden önce nasildi peki?

Bir önceki arkadasin dedigini yazicaktim bende..hemen bosanmayi düsünme bence esinle otur konus ilk önce..
canım boşanmak benden çıkmadı..4-5 gün gitmedim kaynanama ,bana küstü karı koca görümcem..eşimede boşa bunu demişler..evlenmeden önce bu kadar anneci ablacı değildi

eşim annesinden ve görümcemden yana..ben çalışmıyorum mesleğim yok

bir sorun olduğunda asla benle muhatap olmuyorlar hemen annemi arıyorlar eşimde kaynanamda görümcemde..eşim tek erkek çocuk ,,evlendikten sonra yada hep öyleydi ben görmedim,resmen kaynanama ve görümceme aşık sanki adam..sözlerinden çıkmıyor..dediğin gibi yaptım sadece 4-5 gün gitmedim kocama ayrıl dediler bundan ve kocam o gece eve gelmedi

anneni mi arıyorlar :KK57: kaçıncı yüzyıldan kalma bir aile bunlar ! anneniz de versin cevabı "beni niye arıyorsunuz, kızım orada gidin ona söyleyin" desin

geçer bunlar, üzme canını..yenisin diye akılları sıra seni istedikleri kıvama getirmeye çalışıyorlar, bir süre idare et, yakında kesilir sesleri
annemde bir acaip sırf daha kötü olmamak için iyi konuşuyor onlarla

anneniz iyi konuştukça onlar aramaya devam ederler.. anneniz "ben aranıza girmem, cicibebeye söyleyin bunları" desin

Bence de ailenizin arkanızda olduğu görülürse,, zor ezerler sizi! Çok sinirlendim kaynanaya şuan!

Başta nasıl davranırsanız öyle devam eder..tavrınızı koyun. Eşinizin karşınıza alın konuşun güzelce. .anasının bacısının demesiylemi yürüyecek evlilik?

Back
X