Nedir bu kaynanaların derdi gelinleriyle?

Ah Allah'ım şu gelinler olmasa bu kaynanalar balçık içinde yaşayacak sanırım.
Ben olsam çocukta yok hiiiiç oralı olmam:KK14: zor zamanında yanında olmuşsunuz gerisi boş. Eşiniz de henüz eş olacak olgunlukta değil belli ki. Hakkınız da hayırlısı olsun

arkadaşın üyeliği sonu hep farklı çıktı.yeni üyelik 2 dk sürerdi:KK51:

bu kadar basıt bı olayda bosa oglum karını dıyosa s.. kdırsın gıtsın kocanda aılesı de kusura bakma .sabah sabah benım bıle tepem attı be .bızım aılelerımız olsa oglum kızım sız huzurlu olun gelmezsenız gelmeyın der .sunlara bak ya.arkadasım bunlardan bı yol olaz söyluyum ben sana .er gec bosanırsın sen .cocuk olmadan defet gıtsın .dunyada ılk bosanan sen olmuycaksın .haaaaaa tavızı verırsende katlanarak devam edecek sıkıntıların .yol senın .cekerım dıyosan sus dedıklerını yap.yok ben bır ömur bunlara katlanamam dıyosan yol bellı...

kızlar şimdi annem aradı..görümcem aramış ..bizim gözümüzde o bitti demişler..annem dedi ki 1 hafta gitmedin bak neler oldu ...buraya kadarmış 6 aylık evliliğim bitiyor..30 yaşımdayım..bir daha aslaa aşk sevgi lanet olsun herşeye

30 yasindasin fakat halen ne diploman var, ne isin var. Bu asktan meskten cok daha önemli birsey. Hic üniversiteye gitmedinmi?

Bide konu evlilik olunca asktan daha önemli olan sey ise, hayay görüslerin ayni olmasi, seviyeli, saygili bir iliskiniz olmasi,..

Senin esin her zaman anneciydi fakat sen bunu görmek istemedin. Yüksek tahmin ile "zaten yasim geldi" diyerek gözlerini yumdun. Cok yazik aslinda. Bu isin tek iyi tarafi henüz bir cocugun olmamasi.

Sana tavsiyem, bosan yada bosanma ama en azindan kendini gelistir, kitaplar oku, okula basla, ekmegini eline al ve ASLA kendini ezdirme!

Böyle bir şey istiyorsa evlenmicekti parayla hizmetçi tutucaktı anasına :KK12: bırakın gelmesin siz rahatınıza bakın hazır ev boşken. Allaha şükür müstakbel kayınvalidem süt dökmüş kedi:KK49:

valla kusura bakmada sorun senin kocanda...
ailesinin lafıyla bu hale gelebiliyorsa hemde böyle saçma sapan bi sebeple bırak mutlu mesut yaşasınla ana-oğul ve bacı...

şimdi anlaşıldı .. onlarda gelin hizmetçi demektir, her şeyi yapmak zorundadır.. büyüğe ve kocaya saygı esastır.. erkekleri de eşleri istediklerini yapmadığında kolayca kaba kuvvete başvurabilir yapıdadır..

onlar seni boşamazlar merak etme, ama sana hayatı zindan edebilirler, kısacası ya develerini güdeceksin ya onların diyarından gideceksin..
Onlarda gelin hizmetçi demektir lafınızı çok genelleyici ve hoş bulamadım ki ben Gümüşhaneliyim. Hepsinin böyle olmadığını da gördüm konu sahibi çalışsa ayaklarının üzerinde dursa bu konu buraya gelir miydi bilemiyorum çünkü evde boş boş oturduğunu düşündükleri için böyle yapıyorlar.

Back
X