- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.372
- 198
- Konu Sahibi iremcikkkk
Bogazici, ODTÜ mezunu gerizekali mi cok tanidiniz?
Soklardayim.
Şokluk bir durum yok. Bende öyle çok gerizekalı tanıdım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bogazici, ODTÜ mezunu gerizekali mi cok tanidiniz?
Soklardayim.
Şokluk bir durum yok. Bende öyle çok gerizekalı tanıdım.
EQ? Duydunuz mu hanımefendi?Bir Bogazicili olarak halt ettiginizi belirtmeliyim Hanimefendi.
Bundan yaklaşık 14 yıl önce sanırım. O zamanki polis alım politikalarını bilmiyorum.Ben böyle düşünmüyorum. Üniversite mezunlarının kalitesi zaten bundan 30 yıl önceki lise mezunlarından aşağıda. Doğru düzgün üniversiteye gidemeyen şöyle kendini yetiştirmeyen insanlar işsiz kalıyor. 16 yaşımda polis tacizine uğradım ben sokakta.
EQ? Duydunuz mu hanımefendi?
Üniformalı diyince doktor sandıydım..yunus lar bana cok kro geliyor.coğu kız tavlama peşinde
Ben adı geçen üniversitelerden mezun kişilerin örneğin ülkemiz siyasetinde yada ülkeye faydalı olacak bir çok alanda çok daha aktif olabilmelerini isterdim.Q'nun versiyonlarina girmeyelim simdi. Turkiye'nin en iyi universitelerinden birine dereceyle giren birini gerizekali olarak nitelendirebilme vizyonuna sahip biriyle tartismaya bile girmem. Iyi gunler diliyorum.
Ben adı geçen üniversitelerden mezun kişilerin örneğin ülkemiz siyasetinde yada ülkeye faydalı olacak bir çok alanda çok daha aktif olabilmelerini isterdim.
Maalesef göremiyorum. Bir Adnan KAHVECİ gibi kaç politikacı çıktı? Allah rahmet eylesin.
Babam İTÜ mezunudur. Ailede çok var Boğaziçi ve ODTÜ' de okuyan. Üzgünüm ama cidden bir kısmı hödük.
Ayrıca tartışmaya girdiniz bile. Her konuda tartışmayada açığım bu arada.
Napayim bacim ..