NEDİR BU ŞİŞLİK!!!

Sihaymelek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
35
4
1
31
Adet günüm 4 gün geçti karnımda göbeğimin alt tarafında son 3 günde şişlik arrtı daha önce var mı bunu yaşayan. Adet olamadım daha her zaman hissederdim adet ağrısını daha bi ağrıda hissetmiyorum. Sizce nedir bu.

vücut zaman zaman ödem yapıyor o olabilir

Beze gibi birşey geliyor benim de öyle.Yumurta gibi sanki degil mi

Evet karnımın altına yayılmış vaziyette resmen adetimde bu gün 4. Gün gecikti.
Hamilelik olabilir Can'ım şuan benim de gecikti çatlatma iğnesi olmuştum.Adet olacağa da benzemiyorum çünkü.Benimde sol kasığımda hareketlenmeler var Azcık şişlik de var

Hamilelik olabilir Can'ım şuan benim de gecikti çatlatma iğnesi olmuştum.Adet olacağa da benzemiyorum çünkü.Benimde sol kasığımda hareketlenmeler var Azcık şişlik de var
Ama ben ilişkiden sonra 3 kez gününde kanama yaşadım ve adet kanamasındanda farklı değildi 4. Ay böyle bişe olabilir mi ki.

Yumurtlama dönemi iki adet döneminin ortası diye biliyorum ben. Ama Yinede öyle olabilir yani.

Birkaç ay önce aynı sebeple doktora gittim ben koştur koştur. Karnımın şekli değişmişti resmen, tedirgin oldum. Doktorum söyledi yumurtlamışsın biraz fazla büyümüşler, bir haftaya regl olursun dedi. Aynen öyle oldu. Yine de içiniz rahat etsin bir doktora görünün.

Anladım doğru söylüyosunuz çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…