- 3 Aralık 2016
- 35
- 4
- 1
- 31
- Konu Sahibi Sihaymelek
-
Adet günüm 4 gün geçti karnımda göbeğimin alt tarafında son 3 günde şişlik arrtı daha önce var mı bunu yaşayan. Adet olamadım daha her zaman hissederdim adet ağrısını daha bi ağrıda hissetmiyorum. Sizce nedir bu.
Evet karnımın altına yayılmış vaziyette resmen adetimde bu gün 4. Gün gecikti.Beze gibi birşey geliyor benim de öyle.Yumurta gibi sanki degil mi
Hamilelik olabilir Can'ım şuan benim de gecikti çatlatma iğnesi olmuştum.Adet olacağa da benzemiyorum çünkü.Benimde sol kasığımda hareketlenmeler var Azcık şişlik de varEvet karnımın altına yayılmış vaziyette resmen adetimde bu gün 4. Gün gecikti.
Ama ben ilişkiden sonra 3 kez gününde kanama yaşadım ve adet kanamasındanda farklı değildi 4. Ay böyle bişe olabilir mi ki.Hamilelik olabilir Can'ım şuan benim de gecikti çatlatma iğnesi olmuştum.Adet olacağa da benzemiyorum çünkü.Benimde sol kasığımda hareketlenmeler var Azcık şişlik de var
Bu ay olmuştur adet geciktiyse.Ama ben ilişkiden sonra 3 kez gününde kanama yaşadım ve adet kanamasındanda farklı değildi 4. Ay böyle bişe olabilir mi ki.
İlişkiden sonra 3 adet görüp 4. Ay hamile kalmış olma ihtimalim var mı yaniBu ay olmuştur adet geciktiyse.
Yumurtlama dönemi iki adet döneminin ortası diye biliyorum ben. Ama Yinede öyle olabilir yani.Yumurtlamışsındır muhtemelen. Bir haftaya kadar regl olursun.
Yumurtlama dönemi iki adet döneminin ortası diye biliyorum ben. Ama Yinede öyle olabilir yani.
E tabi ki Can'ım her ay ayrı ayrı şansın oluyor :)İlişkiden sonra 3 adet görüp 4. Ay hamile kalmış olma ihtimalim var mı yani
Anladım doğru söylüyosunuz çok teşekkür ederim.Birkaç ay önce aynı sebeple doktora gittim ben koştur koştur. Karnımın şekli değişmişti resmen, tedirgin oldum. Doktorum söyledi yumurtlamışsın biraz fazla büyümüşler, bir haftaya regl olursun dedi. Aynen öyle oldu. Yine de içiniz rahat etsin bir doktora görünün.
Ama ben o ilişkiden sonra ilişki yaşamadım eşim yurt dışında o yüzden öyle diyorum :)E tabi ki Can'ım her ay ayrı ayrı şansın oluyor :)
He damammmmmmAma ben o ilişkiden sonra ilişki yaşamadım eşim yurt dışında o yüzden öyle diyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?