- Konu Sahibi karbeyaz00
..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilacimi kullanmaya basladim terapi de ayda bir olacak. Canim.belki aynilarini yasayan olmustur iste benimki de teselliBurada buna yorum yapmamız da ne kadar doğru bilemiyorum. Ben doktor değilim ve birinin hayatını etkilemekten de çok korkan biriyim.
Ki doktor bile olsam görmeden bu şekilde tanı koyamazdım sanırım. Sorununun kaynağını ancak psikolojik yardım alarak aşabilirsin, düzenli ilaç kullanımı, terapi..
ilacimi kullanmaya basladim terapi de ayda bir olacak. Canim.belki aynilarini yasayan olmustur iste benimki de teselli
Saol canim :) ilaclarimi aliyorum panik hali oluyor birde boyle olunca dgl mi hic gecmicekmis gibi geliyor bu durum gucsuz hissediyorsunBen de hemen midesine vuran anlattigin seylerim aynisini yasayan biriyim 24 yasimdayim ve bu yil topladim kendimi. Gerci hep topluyordum en fazla bir hafta aynen dedigin gibi olup kalkiyordum ayaga. Bu yil bir kalktip pir kalktim. Kendini telkin etmeyi ogren kural bir sen guclusun ve her seyi basarabilirsin. Kural iki mutlaka doktora git mumkunse terapi al ve ilac almaktan korkma bu depresyon degildir muhtemelen. Doktor ne diyorsa duzenli kullan nasil vucudunda bir yer rahatsizlaninca ilac aliyorsan bu da ayni sey. Senin gibi bircok insan oldugunu unutma ve simdi git kussan da biraz yemek ye. Kusmaktan kimse olmez ben kendime boyle derdim :)
Depresyonun patolojiye vurması panik atak belirtisidir..(mide bnulantısı, kusma, baş dönmesi, kalp çarpıntısı , bayılma v.s..)
Psikolog ilaç veremez.
Psikiyatriye gidip verilen ilaçları aksatmadan kullanman gerekir..
Bunun yanında psikologtan terapi alabilirsin.
Geçmiş olsun.
Sen babana bakma onların aklı fikri namusta kızımın neyi var yardımcı olabilirimde değil , kız annesi olmak çok zor ,klasik baba işte annenle paylaş dertlerini
İlacımı almaya basladım bakalım.. Panikatak değilde panik bozuklk olmuş demişti doktor da
Tamam sende hali hazırda bir panik atak var, olumsuzlukların midene vurması ve kusman bunun belirtisi..
Ve bu panik atakların tekrarlayacağından korkma durumuna da panik bozukluk denir..Yine aynı şeyleri yaşayacagım korkusu yaşıyorsun..Panik atak ve panik bozukluk birbirinin tekrarıdır, ayrı şeyler değillerdir.
Başka bir psikiyatriste gitsen daha iyi olur gibi sanki..Ama yine de sen bilirsin..Tekrar geçmiş olsun.
Yanlış bölüm doktoruna gitmişsin psiatriye gitmen gerekirdi bulgular ağır bence ona git sakın,sakın ama uykusuz kalma !
Bu manik depreyon hastalığına kadar gider sonra ömür boyu ilaç kullanmak zorunda kalırsın aman aman dikkatli ol bu ağlamakla,uykusuzlukla gelen hastalık
Mesleğiniz ne tam olarak tanı koyduğunuz için soruyorum ? Psikolog musunuz ?
Eğer öyle iseniz şöyle söyleyim kalp carpıntısı filan olmuyor hani ölcem gibi dğilde daha cok buhran oluyor bende ağlama isteği ağlayamama ve mideme vurunca da kusma.
Hayır panik atak hastasıyım : )
Zaten panik atak psikologların değil, psikiyatristlerin alanıdır. Tanı koymadım, panik atak belirtisi, psikiyatriste görünün dedim..Zaten doktorunuz tanıyı koymuş..Onun üzerinden yorum yaptım 2. mesajımda.
Zaten panik atakta tüm belirtiler aynı anda olmaz..Kiminde kalp çarpıntısı, bayılma, kimin de bulantı- kusma..Kiminde boğulma hissi v.s..Kişiye göre değişiyor..
Ama psikolojik bir durum eğer patolojiye dönüyorsa, büyük ihtimal bu durum panik atak belirtisidir..O yaşadığınız kusma o anda gelen atak oluyor..
Hala ısrarla psikolog diyorsunuz..Sizin psikiyatriste görünmeniz gerekiyor.
Psikiyatriste göründüm eslorex 10 mg verdi bide bir iştah acıcı uyku ypan ilac verdi emilerek kullanılıo bide stres mideye vurunca içeceğim bi ilaç verdi. Gece içeceğimi iki-üç gün filan içtim . Eslorexi de bi gün içtim bigün içmedim aptal gibi sonra dün birden yine fenalastım bu arada 1 hafta boyunca iyileştim diye acayip mutluydum ruh halim fazla mutluydu yeniden çöküş yasadım suan ağlama isteği geliyor mesela ara ara. Sizde nasıl belirtiler var ne zamandan beri var ve ilaç kullanıyormusunuz acaba ?