İnşallah canım ya beklicem artıkhiç merak etme. Benim burnum 3 hafta tıkalıydı. 1 ay geçti hala ara sıra tıkanıyor. 1 ay geçsin rahatlarsın.
Canım burnumdan değil 1 saniye 1 salise bile nefes alamıyorum. Çekemiyorum ki içime deniz suyunuCanım deniz suyunu burnuna çekiyorsun değil mi? yani sadece sıkmakla kalmıyorsun? Bir de nazalnem diye bir damla aldım burnumdan nefes almamı kolaylaştırdı çünkü burnu aşırı nemlendirip rahatlatıyor bana da kardeşim ve doktorum önerdi iyi ki almışım dedim. Ben o sebeple hiç nefes problemi yaşamadım tamponlardan sonra. Daha doğrusu ben öyle olduğunu düşünüyorum ama merak etme azıcık daha dayan daha iyi olacak nefesin de
Ay eyvahlar olsun görüştün mü kuzum doktorunla? Sıkıntılıdır nefes alamamak yorar insanı biliriiim.. Bir de az da olsa üşüttün mü ameliyat sonrası? Bak benim 21. günüm burnumun içi şiş resmen hem de nasılll.. Ama yine de alıyorum nefes. ama hasta oldum bir kere Aman Allah'ım nasıl zor silemezsin nefes alamazsın.. Hemen doktoruna ulaş whatsuptan yine. Gerekirse 1000 kere ara ama nefes al yeter ki.Canım burnumdan değil 1 saniye 1 salise bile nefes alamıyorum. Çekemiyorum ki içime deniz suyunu
Doktorum şehir dışında maalesef ve cuma günü görüşmemiz var. Ağlıyorum artık sinirden. Eskiden nefes alıyordum en azından şimdi tamamen kayboldu nefes alma yetim. Ağzımdan nefes almaktan kurudu her yerim. Çok kötü çokAy eyvahlar olsun görüştün mü kuzum doktorunla? Sıkıntılıdır nefes alamamak yorar insanı biliriiim.. Bir de az da olsa üşüttün mü ameliyat sonrası? Bak benim 21. günüm burnumun içi şiş resmen hem de nasılll.. Ama yine de alıyorum nefes. ama hasta oldum bir kere Aman Allah'ım nasıl zor silemezsin nefes alamazsın.. Hemen doktoruna ulaş whatsuptan yine. Gerekirse 1000 kere ara ama nefes al yeter ki.
Kuzum kıyamam sanaaa.. Bozma moralini bozma bırak. Belki çok daha ağır iyileşecek ama herkesten daha rahat nefes alacaksın. Doktorunla görüş önce de ne kadar oldu ameliyat olalı?Doktorum şehir dışında maalesef ve cuma günü görüşmemiz var. Ağlıyorum artık sinirden. Eskiden nefes alıyordum en azından şimdi tamamen kayboldu nefes alma yetim. Ağzımdan nefes almaktan kurudu her yerim. Çok kötü çok
5. gün bugün canımKuzum kıyamam sanaaa.. Bozma moralini bozma bırak. Belki çok daha ağır iyileşecek ama herkesten daha rahat nefes alacaksın. Doktorunla görüş önce de ne kadar oldu ameliyat olalı?
Kuzuuuu neden sıkıntı yapıyorsun o zaman çoook normal :) Kış ayındayız hava soğuk zaten o da etkili ve de nem dengesi kayboldu burnunun kolay mı? e sobası kaloriferi kliması da cabası5. gün bugün canım
İnşallah geçer. Benim gibi durumda olanların 1 yıla kadar sürmüş nefes alamamalarıKuzuuuu neden sıkıntı yapıyorsun o zaman çoook normal :) Kış ayındayız hava soğuk zaten o da etkili ve de nem dengesi kayboldu burnunun kolay mı? e sobası kaloriferi kliması da cabasıoluyor bir de çok erken kuzucum rabii ki nefes alamayacaksın. Merak etme ennn kısa sürede geçecek rahat ol :)
Keşke 1 hafta sürse gitse ama bugün zaten 5. gün. Ne zaman geçecek bilmiyorumBiraz daha sabret canım, 1 hafta sürüyor maalesef bu durum
Hemen geçer inşallahKeşke 1 hafta sürse gitse ama bugün zaten 5. gün. Ne zaman geçecek bilmiyorum
Canıııım daha çok erken senin. 3. günse daha tamponlar duruyordur muhtemelen. Benim bugün 9. günüm ve çooook çok az nefes alabiliyorum. Sabredicez başka çare yok :)Benimde 3.günüm sol burnumdan nefes alamıyorum sağ yetmiyo sürekli ağzımdan nefes alıyorum ve en kötüsü tat ve koku alamıyorum delircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?