Nefes alamamak :(

podracer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
71
8
1
Kızlar ameliyattan 4 gün sonra tamponları aldı doktorum. Tampon alındıktan sonra sadece 1 saniye nefes alabildim bir burun deliğimden diğeri tıkalıydı. Tuzlu su falan sıktı burnuma ama birinden gitti diğerinden gitmedi tuzlu su. Deniz suyu verdi doktor ama sıkıyorum burun deliklerime ama su dışarı çıkıyor hep içerde kalmıyor ve gram nefes alamıyorum. Sanki tampon varmış gibi yine burnumda. Ne zaman düzelecek bu durum? Nefes almak istiyorum artık yediklerimden tat alamıyorum su içerken burnuma basınç yapıyor kulağıma basınç yapıyor. Üf çok zor :(

canim ayni seyleri yasadum tampon var gibi gram nefws yoktu alindiktan sonra bu durum haftaya gecer yavas yavas acilmaya baslayacak canum hic merak etme

Çok kötüyüm ya. Bu deniz suyu denilen şey asla burnumun içine girmiyor akıp gidiyor dışardan. Daha mı çok içine sokmam lazım acaba spreyin ucunu? Zarar vermekten korkup çok sokmadım içine

hiç merak etme. Benim burnum 3 hafta tıkalıydı. 1 ay geçti hala ara sıra tıkanıyor. 1 ay geçsin rahatlarsın.

Canım deniz suyunu burnuna çekiyorsun değil mi? yani sadece sıkmakla kalmıyorsun? Bir de nazalnem diye bir damla aldım burnumdan nefes almamı kolaylaştırdı çünkü burnu aşırı nemlendirip rahatlatıyor bana da kardeşim ve doktorum önerdi iyi ki almışım dedim. Ben o sebeple hiç nefes problemi yaşamadım tamponlardan sonra. Daha doğrusu ben öyle olduğunu düşünüyorum ama merak etme azıcık daha dayan daha iyi olacak nefesin de

Canım deniz suyunu burnuna çekiyorsun değil mi? yani sadece sıkmakla kalmıyorsun? Bir de nazalnem diye bir damla aldım burnumdan nefes almamı kolaylaştırdı çünkü burnu aşırı nemlendirip rahatlatıyor bana da kardeşim ve doktorum önerdi iyi ki almışım dedim. Ben o sebeple hiç nefes problemi yaşamadım tamponlardan sonra. Daha doğrusu ben öyle olduğunu düşünüyorum ama merak etme azıcık daha dayan daha iyi olacak nefesin de
Canım burnumdan değil 1 saniye 1 salise bile nefes alamıyorum. Çekemiyorum ki içime deniz suyunu

Canım burnumdan değil 1 saniye 1 salise bile nefes alamıyorum. Çekemiyorum ki içime deniz suyunu
Ay eyvahlar olsun görüştün mü kuzum doktorunla? Sıkıntılıdır nefes alamamak yorar insanı biliriiim.. Bir de az da olsa üşüttün mü ameliyat sonrası? Bak benim 21. günüm burnumun içi şiş resmen hem de nasılll.. Ama yine de alıyorum nefes. ama hasta oldum bir kere Aman Allah'ım nasıl zor silemezsin nefes alamazsın.. Hemen doktoruna ulaş whatsuptan yine. Gerekirse 1000 kere ara ama nefes al yeter ki.

Ay eyvahlar olsun görüştün mü kuzum doktorunla? Sıkıntılıdır nefes alamamak yorar insanı biliriiim.. Bir de az da olsa üşüttün mü ameliyat sonrası? Bak benim 21. günüm burnumun içi şiş resmen hem de nasılll.. Ama yine de alıyorum nefes. ama hasta oldum bir kere Aman Allah'ım nasıl zor silemezsin nefes alamazsın.. Hemen doktoruna ulaş whatsuptan yine. Gerekirse 1000 kere ara ama nefes al yeter ki.
Doktorum şehir dışında maalesef ve cuma günü görüşmemiz var. Ağlıyorum artık sinirden. Eskiden nefes alıyordum en azından şimdi tamamen kayboldu nefes alma yetim. Ağzımdan nefes almaktan kurudu her yerim. Çok kötü çok

Doktorum şehir dışında maalesef ve cuma günü görüşmemiz var. Ağlıyorum artık sinirden. Eskiden nefes alıyordum en azından şimdi tamamen kayboldu nefes alma yetim. Ağzımdan nefes almaktan kurudu her yerim. Çok kötü çok
Kuzum kıyamam sanaaa.. Bozma moralini bozma bırak. Belki çok daha ağır iyileşecek ama herkesten daha rahat nefes alacaksın. Doktorunla görüş önce de ne kadar oldu ameliyat olalı?

5. gün bugün canım
Kuzuuuu neden sıkıntı yapıyorsun o zaman çoook normal :) Kış ayındayız hava soğuk zaten o da etkili ve de nem dengesi kayboldu burnunun kolay mı? e sobası kaloriferi kliması da cabası ;)oluyor bir de çok erken kuzucum rabii ki nefes alamayacaksın. Merak etme ennn kısa sürede geçecek rahat ol :)

Biraz daha sabret canım, 1 hafta sürüyor maalesef bu durum

Kuzuuuu neden sıkıntı yapıyorsun o zaman çoook normal :) Kış ayındayız hava soğuk zaten o da etkili ve de nem dengesi kayboldu burnunun kolay mı? e sobası kaloriferi kliması da cabası :KK66:oluyor bir de çok erken kuzucum rabii ki nefes alamayacaksın. Merak etme ennn kısa sürede geçecek rahat ol :)
İnşallah geçer. Benim gibi durumda olanların 1 yıla kadar sürmüş nefes alamamaları

Benimde 3.günüm sol burnumdan nefes alamıyorum sağ yetmiyo sürekli ağzımdan nefes alıyorum ve en kötüsü tat ve koku alamıyorum delircem :(

Benimde 3.günüm sol burnumdan nefes alamıyorum sağ yetmiyo sürekli ağzımdan nefes alıyorum ve en kötüsü tat ve koku alamıyorum delircem :KK43:
Canıııım daha çok erken senin. 3. günse daha tamponlar duruyordur muhtemelen. Benim bugün 9. günüm ve çooook çok az nefes alabiliyorum. Sabredicez başka çare yok :)

Back
X