• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nefes alamiyorum artik

Eşiniz 1000 lira maaş alıyor 700 kiraya gidiyor.yani 300 lirayla nasıl geçiniyorsunuz?siz çalışmayı düşünmüyor musunuz?anneniz çocuklara baksa olmaz mı? Kv gelince kadına sadece insaf diyorum.nasıl 300 lirayla hem kuaföre hem de dışardan yemek yemeğe gidecekmişsiniz?

iste diyorumya ogluna üzülüyormus cok calisiyor diye ya arkaslar esim alti üstü 1000 lira aliyor 7 saat calisiyor 700 kiraya gidiyor gerisinide siz düsünün iki cocukla üstelik eger annem elini cekse perisan olurum ben

arkadaşım sizin bi ekonomi planı çıkarmanız lazım kendinize hemen aylık 1000 tl alan biri 700 tllik kira vermemesi lazım bana göre ,400_500 tl gibi kira gideri olan ev bulmanız gerekir buradan başlayabilirsiniz,sevgiler..........

Evlilik nedir ailedir... Yuva kuran çiftler aile kavramının ne demek olduğunu , kol kırılsa da yelin içinde kalması gerektiğini öğrenip ondan sonra evlenmeliler bence... Bir tartışma yaşanıyor belki de fındık kabuğunu bile doldurmayan tarzda ama sağ olsun aileler bunu öyle bir dallandırıp budaklandırıyorlar ki arap saçına çevirip atıyorlar ortaya sonra günlerce bunu çözmeye çalış artık... Eşiniz sizi çok içinize kapatmış doğruları bile söyleyecek kadar pasif duruma getirmiş sizi.. Buna müsaade etmeyin ailenizden kredi çektirmek isteyipte çekilmeyince insanları yalancı duruma düşürmesi de çok garip.. Başkasına kredi çektirip ev sahibi olacağına şu anki imkanlarınla kirada otur en iyisi :34:

arkadaşım sizin bi ekonomi planı çıkarmanız lazım kendinize hemen aylık 1000 tl alan biri 700 tllik kira vermemesi lazım bana göre ,400_500 tl gibi kira gideri olan ev bulmanız gerekir buradan başlayabilirsiniz,sevgiler..........

arkadaşa katılıyorum.maaşa uygun kira vermek lazım.

Eşiniz 1000 lira maaş alıyor 700 kiraya gidiyor.yani 300 lirayla nasıl geçiniyorsunuz?siz çalışmayı düşünmüyor musunuz?anneniz çocuklara baksa olmaz mı? Kv gelince kadına sadece insaf diyorum.nasıl 300 lirayla hem kuaföre hem de dışardan yemek yemeğe gidecekmişsiniz?

iste diyorumya annem yardim etmese bilmiyorum kiraya gelince sadece kira degil iste elektrik kira hepsi ben anlatamadim ama yinede yetmiyor iki cocukla calismaya gelince bulmustum ama olmadi yoksa bende istiyorum calismayi

esimle oturup konustum bugün dedim sen annenle benim hakkimda konustunmu hic dedim yeminler icti cocuklarin üstüne falan peki tamam dedim ama nasil bu kadar rahatlar nasil kolay karaliyorlar beni hemde bile bile dedim hic bakiyor yüzüme bosver diyor hala deliricem haa face teki ne dedim bana dediki hic birisinde gördüm begendim sen ne anladinki dedi ne diyecegimi sasirdim bana diyorki bosver duymamazliktan gel ben annemin nasil birisi oldugunu biliyorum diyor eee iki dakika sonra annecigim nasilsin diye telefona sariliyor bu ne simdi

Back
X