Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şu an o kadar kötü bir ruh hali içindeyimki bacaklarım sızlıyor sıkıntıdan nedeni ise tek bir şey değil uzun olayların birikimi sonucu ama kısaca şunu söyliyim kpssden iyi puan almama rağmen az alım oldu ve atanamadım zaten öncesinde sıkıntılarla dolu bir üniversite hayatım oldu bir sene dışarı çıkmayıp eve kapanıp ders çalıştım 88 aldım atanamadım bu dönem beni çok yıprattı tamamaen asosyal biri oldum,üzerine birde çok sevdiğim benim neşe kaynağım erkek kardeşim şehrimize çok uzak bir memlekette ünv kazandı ve gitti onu çok özlüyorum konuşucak kimsem kalmadı arkadaşlarımla görüşmek ağzmı açıp kimseye dert anlatmak istemiyorum mecalim yok namazımı kılıyorum elimden geldiğince ama onun bile beni tam rahatlattığını söyliyemem o kadar daralıyorumki ölecek gibi hissediyorum beynim hep uyuşmuş durumda odaklaşamıyorum hiçbirşeye boşluktayım ilaçmı kullansam ne yapsam birşeylr yapmak istiyorum bu durumdan kurtulmak için önerilerinize ihtiyacım var çok zor bir dönemden geçiyorum canım çok acıyor((
cnm bence abartıyosun sen sadce biraz yalnızlıktan kücük seyleri sorun yapmaya başlamıssn insan 4 duvar arasnda herşeyi düsünüyor ve takıntıları başlıyor sen ümidini kırma hic bseyden başarıp sosyalleşecegn günü düsün ve sabret ne derdi olan insanlar var dünyanın sonu deil sadece bi sınav yine girme şansında vr
canm bende kpss mağdurlarından biriyim ögretmen adayı değilm düz memurluktan girmiştm ama kopya olayında puanım cok dusuk geldı biyere giremedm sonra iş bakmaya başladm özel sektorde hıcbıyerde bana uygun bişi bulamadm lanet ettım okuduguma keske okumasaydımda her işi yapsaydım kucuk yaşta iş hayatına atılsaydım dedm şuan hala işsizim ama bi umudum var hep herkesin bi yerde bi kısmetı vardır sende buna inan belki çok farkli bi iş hayatın olcak kendin daha önemlisin hiçbir zaman unutma..eğer saglıgını kaybedersen hiçbişi yapamazsın bide böyle düşün.. çok şükür elimiz ayagımız tutuyo dimi..erkek arkadaşın uzakta diyede üzülme onu sevıyosan oda seni sevıyosa bi şekılde yürütürsünüz görüşürsünüz ...namaz kılıyorum diyorsun inancın yüksek belli ki o yuzden Allah bi kapıyı kapatırsa bi kapıyı mutlaka sevdiği kullarına açar sıkma tatlı canını ölümden başka herşeye bi çagre bulabır insan.... pozitif olursan evrene hep iyi yaklaşırsan sana dönen enerjide hep olumlu olur ...iyi düşün iyi olsun..
ayy çok pardon bu arada erkek kardeşim demişsn ben onu ekrke arkadaşım anladm :)) ama olsun cevabım aynı o sizi sevıyosa sizde onuu seviyosanız herzaman bir atar kalbiniz :)
Öncelikle bir düşünelim. Tamam bu sene atanamadın ama illa ki tekrar bir atama olacak, sen de o zamana kadar özel bir yerde çalışabilirsin, hem bu senin sosyalliğine katkıda bulunur... Erkek kardeşin içinse hiç üzülme telefondur internettir, her şey var artık, olmadı atlar bir uçağa, otobüse vs. görüşürsünüz... Böyle şeyler için bu kadar sıkma tatlı canını, bak sonra sağlığın da zarar görür Allah korusun... Sınavdır, atlatırsın inşallah, hem unutma Allah kuluna kaldıramayacağı yük vermez.
Katkısı olur mu bilmiyorum ama 1 ay önce bir beyin ameliyatı oldum ve 5.4x5.4 cm büyüklüğünde tümör alındı beynimden. Ailem, arkadaşlarım, sevgilim... Herkes büyük korku yaşadı ya bir şey olursa diye. Ama ben sadece bir uyku diye düşündüm olacakları ve kötü ihtimali mümkün olduğunca aklıma getirmemeye çalıştım. Allah'a şükür gayet iyiyim sevenlerimin desteğiyle ve en çok da pozitif, iyimser düşünerek. Sen namazını kılıp Rabbim'e duanı eksik etme, her şey düzelir O'nun da izniyle inşallah.
teşekkür ederim kızlar desteğinize ama şöyle söyliyim sıkıntımın tek nedeni kpss değil kesinlikle hatta kpss bardağı taşıran son nokta diyebilirim ama inanın çok zor durumdayım bütün kapılar yüzüme kapalı şu an etrafımda benim yaşımdakilerin çoğu ya evleniyor yada çalışıyor bense evde kös kös oturuyorum işe yaramıyorum babama destek olacağıma ondan harçlık alıyorum( evde işe yaramadan durmak benim psikolojimi iyice harap etti kesin psikolojik hastalığa yakalıncam ben mesleğimide yapamıycam ( erkek arkadaşım değil canım kadeşim yanlış okudun sanırım erkek arkadaşım yok aslında bir erkek arkadaşa, sevgiyede ihtiyacım var ama böyle yaralıyken kime sevgimi verebilirimki çok kötüyüm gerçekten
ben bilemeden sana yol göstermişim bence :) bende işsizim ve aynı duyguları yaşıyorum hala harçlık almak koyuyo işe yaramdgını düşünmek cok kötü ama benım bu dönemımde en buyuk destekçim erkek arkadaşm oldu biliyomusun hep ben üzülduugmde pozitf olmaya alıştırdı beni onun sayesınde daha düzgün oldu pskolojım insallah sende bu şekilde bi destek bulursun hayatına ...sevgımı veremem dıye düşünme o sevgi kendiliğinden veriliyoo işte
canım bazı şeylerin üst üste gelmesi seni fazlasıyla üzüp yıpratmış ve sen kendini bırakmışsın hayata negatif bakıyosun.bugünlerde bende hayattan hiç tat alamadığımı hissediyorum ama yinede pozitif düşünmeye çalışıyorum.kendimi bir bıraksam galiba ruh sağlığında yatarken bulacağım
cnm benim ya uzulme hic bisey icin gec degil cnm suan kotu gunler geciriyorsun ama emin ol "yagmurdan sonra gunes dogar"...bu gunlerde gececek sen yeterki pes etme yikilma tmm mi cnm...o zmn icinde is bulana kdr kendini gelistir disari cik gez...diyorsun ya yasitlarim evlendi vs ya onlar senin yerinde olmak istiyorlardir cnm eminim bekar disari cikip gezmeyi...benimde yasitlarim hemen hemen hepsi evli bend ebazen kafama takiyorum bunu ama snraa kendimi evli dusunuyorum ve benim yasimda daha evlenmemis birini o zmn diyorumki 'ah bende bekar olcaktim ki gezer dolasirdim vs vs"... basirisizlik insani buyuten "cocuk duse kalka buyuyor cnm" bizde cocuguz hepimiz dusup kalkmasini bilcez cnm:)
kesinlikle insanın kendini bırakmaması çok önemli biliyorum ama bunu başaramıyorum ilaç almayıda denedim ama beynimi uyuşturdu uyuttu bağımlı yaptı onlara bağımlı olmakda istemiyorum ünv yıllarımda çok fazla güçlüğe yalnız başıma göğüs gerdim inanın saçma sapan siyasi olaylardan saplantılı platonik aşıklara kadar çok sevdiğim ve hala özlediğim dostumla tartışıp yollarımızı ayırdık yediğimiz içtiğimiz yattığımız yatak aynıydı bunların hepsine,yalnızlığa tek başıma direndim ve hep ünv bitiricem evime dönücem herşeyden kurtulcam dedimki bu sııkınılarda üstüne geldi rüzgara karşı çok direndim şimdide çok yıprandım zaten dıştan güçlü göründüğüm kadar içimde hassas ve kafaya takan bir insanım geçmişi düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi evde kalınca daha kötü oluyorum öğrencilerime kavuşup çalışmak herşeyi unutmak istiyorum gücüm kalmadı benim çok yoruldum
yok ole yoruldum moruldum daha hayat yeni basliyor ya:))hayat bole mucadele edicen etmezsen goruyorsun noluyor...o senin ne kdr ustune geliyorsa sende o kdr ustune gidiceksin altinda ezilmiceksin..duyuyormusn beni...solemesi kolay deme bana sakinn!!!!!!!!!!yapmasida kolayy!!!!!once cnm bence senin bi aktiviteye ihtiyacin var ve en iyi aktivite spor...cnm hemen spor yapmaya basliyorsun her gunn en az 1 saat 10 gun snra bak bakalim nasl degisiyorsun:)cnmm dene olur mu 10 gun her gun spor yap sabahlari en guzeli...her gun olmasada disari cik gez magazalari veya olesine yuru acele etmeden...ama sporu hic ihmal etme bak sana garanti veriyorum cnm spor yaparsan kurtulursun bu halinden !!!kendini sallaman lazim senin azckk oda sporla olcak baska cagresi yok...evde otura oturaa vucudun organalrin hepsi nerdeyse durmak uzere cnm harekete gecir kaslarini beyninde durmus nerdeyse ondan bole halsiz isteksiz umutsuzsn...calkala kendini azck cnm ya...at ustundeki negatif seyleri...
evet canım spor çok haklısın deniycem en kısa zamanda düşünüyorumda olmak istediğimiz kişiyle olduğumuz kişi arasında derin bir uçurum var neden beceremiyoruzki o kişi olmayı bize yazılan bir kader var ve bunu yaşıyoruz anlayabiliyorum çabalamak işe yaramıyor sadece ayrıntıları değiştirebiliyoruz ama güzergahımız kaderimiz değişmiyor
ole dusunme cnm...pozitif dusun...her serde bi hayir vardir derler...hayirlisi belkide boylesiydi cnm simdilik...bazen bize kotu gelen seyler aslinda bize guzel seyler getirebiliyolar ve tam tersi:)sen spora basla cnm ama bahane bulma kendine spor yapmamak icin tmm cnm:)zorla kendini cnn istemese bile yap:)basarirsin cnm hissediyorum:)ve ck haklisin istedigimiz kisi olmaya biliriz ama o kisiye yakin olabilirz:)yaklasabilirzi o kisiye gayret gostermek lazim:)kadere bende inaniyorum ama bence hayatimizn yarisi kader yarisi bizim secimlerimizi bizim cabamiz:)ne olursa olsun cnm yikilma yoluna devam et arkana donup bakma...mazi genclik gibidir bidaha geri gelmez ondan uzer bizi:)hadi tam gaz ileri mar$$:)
bir yıl çalıştın atanamadın diye neden bu kadar karamsarsın canım daha çok gençsin yolun başındasın ne kısmetler ne iş imkanları çıkacaktır karşına emin ol sen yeter ki umudunu kaybetme kendi içine kapanma olumlu düşün ki herşey güzel olsun gün doğmadan neler doğar diye boşuna dememiş atalarımızolumsuz duyguları içinden at kendini eve kapatma geleceğe umutla bak canım
sabırlı ol dua et bol bol göreceksin herşey istediğin gibi olacak sadece biraz sabır.Konunu okuyunca içim sızladı bir zamanlar bende senin gibi bir dönemden geçtim hatta benim daha önce başlamıştı sıkıntılarım üniv.okurken maddi problemler ağlaya ağlaya gittiğim günleri hiç unutmadım neler yaşamadım ki ailem çok zor bir maddi krize girmişti ünv 2.sınıftı okulu bırakmayı düşünmüştüm bırakmadım devam ettim aç kalmadım o kadar harçlığım oldu ama istediğim gibi asla gıyınemedim gezemedim neyse üniv bitti atanamadım iş ara ara aylarca işsiz kaldım inanın öyle zor günlerdi ki iş görüşmesine gitmek için yol parasını zor buluyordum snra girdim bir sene alakasız bir işte çalıştım sonraki sene ayrıldım ve atamam oldu ve yıllar çabuk geçti evlendim çok şükür halimize herşeye sahibim bin şükür diyeceğim o ki sabır sadece sabır allah yardımcın olsun