Nefes alamıyorum ..

Kayra95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2010
937
1
66
Antalya
Sevgilimm, Ruhuuum dediğim insan bana yalan söyledi ufak tefek bişey olsa canım yanmıycak ama hatanında yalanında en büyüğünü yaptıı .. nefes alamıyorum çünkü beklemezdim ben ona hep inandııım ..belki çok kırdım onu ama cezamı böyle vermemeli .. Eski sevgilisiyle konuşuyodu öğrendim kızdım bi daha konuşmycm dedi . Safım ya hani inandım yine güvendim yapmaz dedim ama o naptı ben ona güvenirken yapmaz derken o benden habersiz uzaktayım diye konuşmaya devam edip hatta buluşmuş bilee kendisine soruyorum inkar ediyooo ama belli yaptığı eski sevgilisiyle konuştum kız herşeyi anlattı . Ayağa kalkamadım . nefes alamıyorum . karnıma sanki tekmeler atılıyo , boğuluyorum konuşamıyorum , ağlamak istiyorum ama önceki gibi ağlayamıyorum .. kalbim çok ağrıyoo herşeyi bağladığım kişi gitti bende kalmadı . Ne yapsam ne etsem bilmiyorum mantıklı düşünemiyorum hiçç . yediremedim kendimee aldatıldım resmeeen ayakta uyutuldumm ..
Yardım edin bana nolursunuzzzz :5::5::5::5::5::5::5::5:

ben olsam ayrılırdım. çünki önemli bir konu!!!! ama hiç merak etme üzüntü süreci devam eder ama unutulur.

Tatlm uyarmana ragmen görüsmeye devam ettigine göre hala biseyler var demektir. Senin icin cok zor bi durum ama da fazla kandırılmamak icin onu bırak bence. Öyle bi adamla ömür gecmez

Sevgilimm, Ruhuuum dediğim insan bana yalan söyledi ufak tefek bişey olsa canım yanmıycak ama hatanında yalanında en büyüğünü yaptıı .. nefes alamıyorum çünkü beklemezdim ben ona hep inandııım ..belki çok kırdım onu ama cezamı böyle vermemeli .. Eski sevgilisiyle konuşuyodu öğrendim kızdım bi daha konuşmycm dedi . Safım ya hani inandım yine güvendim yapmaz dedim ama o naptı ben ona güvenirken yapmaz derken o benden habersiz uzaktayım diye konuşmaya devam edip hatta buluşmuş bilee kendisine soruyorum inkar ediyooo ama belli yaptığı eski sevgilisiyle konuştum kız herşeyi anlattı . Ayağa kalkamadım . nefes alamıyorum . karnıma sanki tekmeler atılıyo , boğuluyorum konuşamıyorum , ağlamak istiyorum ama önceki gibi ağlayamıyorum .. kalbim çok ağrıyoo herşeyi bağladığım kişi gitti bende kalmadı . Ne yapsam ne etsem bilmiyorum mantıklı düşünemiyorum hiçç . yediremedim kendimee aldatıldım resmeeen ayakta uyutuldumm ..
Yardım edin bana nolursunuzzzz :5::5::5::5::5::5::5::5:

Bu kadar acı çekmek yerine ayrılsanız daha temiz olmaz mı?

Yanıma geldi 15 gün falan önce yanıma gelmeden 1 hafta öncede eski sevgilisiyle buluşmuş son kez görüşmüşler kızda öyle dedi biz diye bişey olmaz artık sen kıymetini bil ben yanında olamadım bari sen yanında ol askere gidicek iyi değil falan dedi ... En hassas olduğum şey bu ama anlamıyo hep ben yapmışım eskiyi açma derdi ben açmışım unutmş o ben tekrar hatrlatmışm :14::14::14:

Çok şey yazdım sildim..
Aynı ruh halindeyim..çaresini bilmediğim için hiç bir şey söyliyemiyorum..
Şu an herkesden bir meded bekliyorsun..Belki destek olabilirim diye yazıyorum..
Geçer..mi? geçer heralde..
Allah yardımcın olsun..​

geçmiş olsun.aldatıldığınızdan eminmisiniz peki görüştüklerinden falan.kendi itiraf ettimi böyle bişeyi.
eğer böyle bir durum söz konusuysa normal bir arkadaş değil görüştüğü eski segilisi sonuçta affetmeniz zor bir durum gibi.kendinize ne kadar az zarar verirseniz o kadar karda olursunuz.nefes alamıycak bir durum yok ne sevgiler ne aşklar ne evlilikler bitiyor.analar ne evlatlar yitiriyor beterin beteri var çok şanslısınızki durumu önceden sezmişsiniz yolun çok başındasın daha. sevmiş olabilirsin zor bir durum ama acını hafifletmen gerek ayakta dik bir şekilde durman gerek.olaydan uzaklaşmaya çalış mesgul olma artık onunla ilgili bişeyle soyutla kendini bi bakmışsın acın hafiflemiş ve gönlün ondan çoktan uzaklaşmış.çektiğin acı aşk acısı değil bence aldatılmanın dediğin tabire göre söylüyorum sözüm afedersin demişsin ya temiz kalplisin yapmaz demişsin ayakta uyutulmana kızıyorsun onun acısı bu.geçer zmanla sen kalbini ferah tut.yıpratma kendini canım.iyi akşamlar diliyorum sana

Çok şey yazdım sildim..
Aynı ruh halindeyim..çaresini bilmediğim için hiç bir şey söyliyemiyorum..
Şu an herkesden bir meded bekliyorsun..Belki destek olabilirim diye yazıyorum..
Geçer..mi? geçer heralde..
Allah yardımcın olsun..​

Çok seviyorumm hala seviyorum ama bunu haketmedim gece konuşcaz iyice anlattırcam kız anlattı zaten bakalım oda aynı şeylerimi söyleyecek .. anlıyorum zaten yalan söyleyip söylemediğini .. Aminn
allah sennde yardmcn olsun :)

Ben unutmustum sen hatırlattn ne demek ya demekki hala bitmemis duyguları sadece bastırms. Yol yakınken bırak daha fazla üzülme derim ben!!

geçmiş olsun.aldatıldığınızdan eminmisiniz peki görüştüklerinden falan.kendi itiraf ettimi böyle bişeyi.
eğer böyle bir durum söz konusuysa normal bir arkadaş değil görüştüğü eski segilisi sonuçta affetmeniz zor bir durum gibi.kendinize ne kadar az zarar verirseniz o kadar karda olursunuz.nefes alamıycak bir durum yok ne sevgiler ne aşklar ne evlilikler bitiyor.analar ne evlatlar yitiriyor beterin beteri var çok şanslısınızki durumu önceden sezmişsiniz yolun çok başındasın daha. sevmiş olabilirsin zor bir durum ama acını hafifletmen gerek ayakta dik bir şekilde durman gerek.olaydan uzaklaşmaya çalış mesgul olma artık onunla ilgili bişeyle soyutla kendini bi bakmışsın acın hafiflemiş ve gönlün ondan çoktan uzaklaşmış.çektiğin acı aşk acısı değil bence aldatılmanın dediğin tabire göre söylüyorum sözüm afedersin demişsin ya temiz kalplisin yapmaz demişsin ayakta uyutulmana kızıyorsun onun acısı bu.geçer zmanla sen kalbini ferah tut.yıpratma kendini canım.iyi akşamlar diliyorum sana

Geçirenler sağolsun mu demeliyim bilemiyorum ..
Düşünceleriniz için çok teşekkür ederim gözünün içine bakıp konuşmak istiyorum sadece .. Gerekirse affetmiş gibi yapıp yanıma geldiğinde iyice konuşmayı bile düşünüyorum. Anlayamıyorum onu yanıma geldi dışarı falan çıktık babam yakaladı bizi gördü kızdı falan eli ayağı titriyodu adamın ve beni yanlız bırakmadı o an hatta bana bişey yapmasın diye babama ne diller döktü .. Seviyo olablir ama benm kadr değil artk eminim .

hadi be o unutmuş sen hatırlatmışsın
bu erkek milletinde bahane hemen hazır
hemen kadınların üstüne atıver suçu bitsin gitsin tabi!

hadi be o unutmuş sen hatırlatmışsın
bu erkek milletinde bahane hemen hazır
hemen kadınların üstüne atıver suçu bitsin gitsin tabi!

Kesinlikle katılıyorum.
ben haklı olduğum zaman bile o üste çıkardı sustururdu beni büyümesin diye susardım bende ama yeter artık .
öldürcem kendimi hepiniz rahatlayın diyip duruyo .. Ölmek bu kadar kolay mı yaa .s

Ben unutmustum sen hatırlattn ne demek ya demekki hala bitmemis duyguları sadece bastırms. Yol yakınken bırak daha fazla üzülme derim ben!!

o kendince bana çok şans verdi öyle düşünüyo eminim ..
Ben aynısını yapsam adım kötü anılır ama erkek milleti ya hepsi rahat ...

Öyle affetmiş gibi yapıp da getirip yüz yüze konuşmalar anca filmlerde olur sakın öyle bir şey yapma. Onunla telefonda bile konuşmaya gerek duymadan ayrıl. Sms at bitsin. Seviyorsa o seninle konuşmaya, özür dilemeye gelecektir. (Aklında olsun, popişini kaldırıp gelmez.) Şu an sana tek düşen şey ayrılmak. Aldatmış olup olmaması meselesinde değilim, isterlerse arkadaş olarak buluşsunlar sonuçta eski sevgili, sonuçta gizli. Sakın alttan alma. Sen eski sevgilinle görüşüyor musun, görüşsen sana arkasına bakmadan tekmeyi basar emin ol, o yüzden sende aynısını yap.

Öyle affetmiş gibi yapıp da getirip yüz yüze konuşmalar anca filmlerde olur sakın öyle bir şey yapma. Onunla telefonda bile konuşmaya gerek duymadan ayrıl. Sms at bitsin. Seviyorsa o seninle konuşmaya, özür dilemeye gelecektir. (Aklında olsun, popişini kaldırıp gelmez.) Şu an sana tek düşen şey ayrılmak. Aldatmış olup olmaması meselesinde değilim, isterlerse arkadaş olarak buluşsunlar sonuçta eski sevgili, sonuçta gizli. Sakın alttan alma. Sen eski sevgilinle görüşüyor musun, görüşsen sana arkasına bakmadan tekmeyi basar emin ol, o yüzden sende aynısını yap.

Dışarı çıkıyorum şimdi hava almam lazım rahatlamam için :/
Canımın yanmasını açıklayamam hiçç .. Affedersem bi daha yapar gibi geliyor . Dayanamam ben bu acıya :50:

daha evlenmeden böyle eski sevgilisiyle falan konuşuyosa bırak gitsin o zaman.

bu erkeğin karakteriyle ilgili bişey

gerçekten mert bir erkekse zaten biriyle beraberken başkasıyla görüşmez...

bence şükret evlenmeden bunu farkettiğin için

ve askerdeyken de ona acıyıp da görüşme sakın onunla .... çeksin cezasını

yoksa askerlik bitince yine bir kızın peşine takılıp giderse o zaman daha çok kırılırsın

ah bu erkekler köklerine kibrit suyu dicem ama ne onlarla nede onlarsız edemiyoruz yaptığı affedilmez bişey ama şu taraftan bakalım kızın yalan söylemediğini nerden biliyosunuz belki kız aranızı bozmak istiyo çok zor bir durum sizi iyi anlıyorum şöyle yap derim sevgiline bişey söyleme kıza ben sana inanmıyorum çağırbenim yanımda bakalım gelcekmi
gelirse ozaman o adam müsfettesinin saçını başını yol zehir et dünyayı ona derim ama ya doğru söylüyosa suçsuzsa hata yapma barışırsınız hep kafana kakar ben mesela evlendim çıkarken benim aramı bozmak isteyen kızlar bana yalan söylediler inandım sonra bi şekilde yalan olduğunu anlayınca sap gibi kaldım halen daha yeri geldiğinde benim günahımı almıştın der

böyle bır seyı kendınıze yedıremıyorsunuz ,ama ayrıldgınız da sevgılının eskı sevgılısıne donecegını dusnudugunuzden bunu da emınım yedıremıyorsunuzdur .sızı cok ıyı anlıyorum .ne denılebılır kı bu durum da ıkısıde gercekten zor ve guc bır durum .ılıskıye devam etsenız buna onurunuz el vermıyecek ,ayrılsanız o kıza boslukta kesın donucegınden emınsınız buna da kadınlık gurunuz el vermıyecek .gercekten zor bır durum .Allah yardımcınız olsun

Back
X