• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefes alamıyorum ..

Hiçbir İnsanoğlu vazgeçilmez , unutulmaz değildir ..
Bu kadar acı çekmek yerine hayatınızdan çıkarın herzaman kalbinizi dinlemeyin biraz mantıgınızı kullanmaya çalışın ..

geçer güzelim geçer, ilerde böyle ağladıkların aklına gelir, gülersin

aynen katılıyorum şu anda..
çok kötü bi durum çok üzüldüm şu anda ama üzülceksin belki çok üzülceksn ama atlatırsın emin ol. kafanı dağıtmaya ihtiyacın var şu anda. ne yapmak istiyosan onu yap. düşünme. ağla.rahatlarsın ama sonrasındada gülüp eğlenmene devam et..

ah bu erkekler köklerine kibrit suyu dicem ama ne onlarla nede onlarsız edemiyoruz yaptığı affedilmez bişey ama şu taraftan bakalım kızın yalan söylemediğini nerden biliyosunuz belki kız aranızı bozmak istiyo çok zor bir durum sizi iyi anlıyorum şöyle yap derim sevgiline bişey söyleme kıza ben sana inanmıyorum çağırbenim yanımda bakalım gelcekmi
gelirse ozaman o adam müsfettesinin saçını başını yol zehir et dünyayı ona derim ama ya doğru söylüyosa suçsuzsa hata yapma barışırsınız hep kafana kakar ben mesela evlendim çıkarken benim aramı bozmak isteyen kızlar bana yalan söylediler inandım sonra bi şekilde yalan olduğunu anlayınca sap gibi kaldım halen daha yeri geldiğinde benim günahımı almıştın der

Asıl sorun ayrı şehirlerde olmamız:50:
Kızda orda ben alanyadayım o hatayda düşünün artık .s
İstediği zaman görebilir kız .
Hata yaptım evet ama lütfen yapma böyle dedi ağladı :53:
hala yüzüne vuruyorum hatasını hattını falan yolla dedim . Keşkeee orda olsamda saçını başını yolabilsem bendende büyük zaten kız . hiç acımam dalarım ama şu mesafelerden dolayı hep .s

Hiçbir İnsanoğlu vazgeçilmez , unutulmaz değildir ..
Bu kadar acı çekmek yerine hayatınızdan çıkarın herzaman kalbinizi dinlemeyin biraz mantıgınızı kullanmaya çalışın ..

Hep duygularıma yenik düşüyorum zaten .
Temiz kalpli olmamda cabası . Kötüye harbiden bişey olmuyo :85:

aynen katılıyorum şu anda..
çok kötü bi durum çok üzüldüm şu anda ama üzülceksin belki çok üzülceksn ama atlatırsın emin ol. kafanı dağıtmaya ihtiyacın var şu anda. ne yapmak istiyosan onu yap. düşünme. ağla.rahatlarsın ama sonrasındada gülüp eğlenmene devam et..

Ağlamaktan göz pınarlarım kuruduğu için oda olmuyo artık .
Hayatı zindan edicem ama ikisinede .
Yüzüne vurup duruyorum hep sen bana adamlık taslardın ama adamlığın hep laftaydı asıl ben seni adam gibi sevdim lan falan diyorum . ohhh iyice burnundan getircem öcümü almadan olmazzzz:1:

böyle bır seyı kendınıze yedıremıyorsunuz ,ama ayrıldgınız da sevgılının eskı sevgılısıne donecegını dusnudugunuzden bunu da emınım yedıremıyorsunuzdur .sızı cok ıyı anlıyorum .ne denılebılır kı bu durum da ıkısıde gercekten zor ve guc bır durum .ılıskıye devam etsenız buna onurunuz el vermıyecek ,ayrılsanız o kıza boslukta kesın donucegınden emınsınız buna da kadınlık gurunuz el vermıyecek .gercekten zor bır durum .Allah yardımcınız olsun

Diyorum zaten kadınların ve erkeklerin duyguları mantıkları çok farklı .
Siz yapı olarak güçlüsünüz kadınlar duygusal anlamda ..
Gururum onurum falan ayaklar altına alındı zaten bi kere .
Ama çekiceği var benden böyle bişey yapmycktı aslaaa .
Yelkenleri hemen suyada indirmicem zaten :59::59:

ben olsam ayrılırdım. çünki önemli bir konu!!!! ama hiç merak etme üzüntü süreci devam eder ama unutulur.
o kadarda basit değil ki ayrılmak .
Ama erkek ya değmiyo hiçbişeye .
kulun olcam söznden dışarı çıkarsam bi daha falan diyo ama işteee güvenim sarsıldıı :5:

daha evlenmeden böyle eski sevgilisiyle falan konuşuyosa bırak gitsin o zaman.

bu erkeğin karakteriyle ilgili bişey

gerçekten mert bir erkekse zaten biriyle beraberken başkasıyla görüşmez...

bence şükret evlenmeden bunu farkettiğin için

ve askerdeyken de ona acıyıp da görüşme sakın onunla .... çeksin cezasını

yoksa askerlik bitince yine bir kızın peşine takılıp giderse o zaman daha çok kırılırsın

1 ay öncede askere gidince beni bırakırsın diye korkuyorum falan diyodu korkan insanın yaptığıda yanına kar kalmyck ama pişman etcemmm yaa elime iyi düştü :51:

Sana kul köle olsa bir süre sonra sen de onu affetsen bile ne olacak ki??? Hep içini bir şüphe kemirecek, acaba diyeceksin, gururunun incindiğini anımsayacaksın her seferinde, kalbin cızlayacak... Bir ömür böyle yaşamaktansa o insanı hayatımdan çıkarmayı yeğlerdim...

Bu kadar acı çekmek yerine ayrılsanız daha temiz olmaz mı?

genelde ayrılınca da acı çeker insanlar benim bildiğim.zaten karşı taraf bu acıyı yaşattığı için ayrılırlar.ama acı çekme ayrılınca geçmez devam eder bir süre sonra düzelmeye başlar. sizin yorumunuzda bir garip doğrusu alaya alır gibi yazmışsınız.

genelde ayrılınca da acı çeker insanlar benim bildiğim.zaten karşı taraf bu acıyı yaşattığı için ayrılırlar.ama acı çekme ayrılınca geçmez devam eder bir süre sonra düzelmeye başlar. sizin yorumunuzda bir garip doğrusu alaya alır gibi yazmışsınız.

Kimseyi herşeyin gibi görmiceksin yaa sonra bi tarafları kalkıyoo kendilerini bişey sanıyolar :95::95:

Kötü bi durum. Hani ilkinde tamam hadi öyle bi hata yaptı, sende affettin ama ondan sonra bu hatayı tekrarlaması en büyük hata olmuş. İnsanlar hata yapabilir.. İhanet olmadığı sürece affetmek eziklik değildir. Bi şans tanımak, aşkına sahip cıkmak büyüklüktür. Bu ihanete yakın bi durum. Normal bi konuşma değil belli. Sanki böyle ufak ufağa yeni bi ilişkiye adım atarcasına konuşmuşlar ve buluşmuşlar sanırım ve bunun affetmesi asla olamaz ki sen affettikten sonra tekrarlamış bunları. Eğer hala ayrılmadıysan kararlı bi şekilde telefon aç. Karşısına cıkmana hiç gerek yok. Çıkarsan dayanamayacaksın cünkü üzüleceksin ve oda bu üzüntüyü görmesin bırak. Telefon acarak ayrıldığını dile getir ve uzatma bence.

Kimseyi herşeyin gibi görmiceksin yaa sonra bi tarafları kalkıyoo kendilerini bişey sanıyolar :95::95:

Kesinliklee! Katılıyorum.Bütün hayatını,bütün hayallerini ona bağlamayacaksın.Sonra ufacık bişey bile olsa dünya başına yıkılıyor.
Canım ben de ayrılamazdım galiba ama onu iyice bi süründürürdüm.Hoş bunu yaptıktan sonra sadece kendini rahatlatmış olucaksın.
Ve de ona güvenemeyeceksin,hep bir şüphe olucak içinde.
Farklı şehirlerdeymişsiniz zaten.Galiba burda mantıklı olanı seçip ayrılmalısın.Ara vermek istediğini söyle ona bence.
Eğer çok seviyosa tekrar birleşmeniz için ve güvenini kazanmak için her şeyi yapar.

Kesinliklee! Katılıyorum.Bütün hayatını,bütün hayallerini ona bağlamayacaksın.Sonra ufacık bişey bile olsa dünya başına yıkılıyor.
Canım ben de ayrılamazdım galiba ama onu iyice bi süründürürdüm.Hoş bunu yaptıktan sonra sadece kendini rahatlatmış olucaksın.
Ve de ona güvenemeyeceksin,hep bir şüphe olucak içinde.
Farklı şehirlerdeymişsiniz zaten.Galiba burda mantıklı olanı seçip ayrılmalısın.Ara vermek istediğini söyle ona bence.
Eğer çok seviyosa tekrar birleşmeniz için ve güvenini kazanmak için her şeyi yapar.

Hep dile getiriyorum zatenn unutma daha limanına demir atmadım falan diyorum :1:
Zaten öncekine göre daha iyi alttan alıyo falan ufacık şeyinde kızıyorum hemen özrünü falan diliyo ama nereye kadr sürcek bu bilemiyorum :30: Bakalım hayırlısı diyorum artık ama önceki gbi değil hiç bişey evet güvenimi sarstı baya ve herşeyi ona bağlamıyorum artıkkk :51: Daha bişey yapmadım zaten çekeceği var benden :78::76:

Back
X