Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçer güzelim geçer, ilerde böyle ağladıkların aklına gelir, gülersin
ah bu erkekler köklerine kibrit suyu dicem ama ne onlarla nede onlarsız edemiyoruz yaptığı affedilmez bişey ama şu taraftan bakalım kızın yalan söylemediğini nerden biliyosunuz belki kız aranızı bozmak istiyo çok zor bir durum sizi iyi anlıyorum şöyle yap derim sevgiline bişey söyleme kıza ben sana inanmıyorum çağırbenim yanımda bakalım gelcekmi
gelirse ozaman o adam müsfettesinin saçını başını yol zehir et dünyayı ona derim ama ya doğru söylüyosa suçsuzsa hata yapma barışırsınız hep kafana kakar ben mesela evlendim çıkarken benim aramı bozmak isteyen kızlar bana yalan söylediler inandım sonra bi şekilde yalan olduğunu anlayınca sap gibi kaldım halen daha yeri geldiğinde benim günahımı almıştın der
Hiçbir İnsanoğlu vazgeçilmez , unutulmaz değildir ..
Bu kadar acı çekmek yerine hayatınızdan çıkarın herzaman kalbinizi dinlemeyin biraz mantıgınızı kullanmaya çalışın ..
aynen katılıyorum şu anda..
çok kötü bi durum çok üzüldüm şu anda ama üzülceksin belki çok üzülceksn ama atlatırsın emin ol. kafanı dağıtmaya ihtiyacın var şu anda. ne yapmak istiyosan onu yap. düşünme. ağla.rahatlarsın ama sonrasındada gülüp eğlenmene devam et..
böyle bır seyı kendınıze yedıremıyorsunuz ,ama ayrıldgınız da sevgılının eskı sevgılısıne donecegını dusnudugunuzden bunu da emınım yedıremıyorsunuzdur .sızı cok ıyı anlıyorum .ne denılebılır kı bu durum da ıkısıde gercekten zor ve guc bır durum .ılıskıye devam etsenız buna onurunuz el vermıyecek ,ayrılsanız o kıza boslukta kesın donucegınden emınsınız buna da kadınlık gurunuz el vermıyecek .gercekten zor bır durum .Allah yardımcınız olsun
o kadarda basit değil ki ayrılmak .ben olsam ayrılırdım. çünki önemli bir konu!!!! ama hiç merak etme üzüntü süreci devam eder ama unutulur.
daha evlenmeden böyle eski sevgilisiyle falan konuşuyosa bırak gitsin o zaman.
bu erkeğin karakteriyle ilgili bişey
gerçekten mert bir erkekse zaten biriyle beraberken başkasıyla görüşmez...
bence şükret evlenmeden bunu farkettiğin için
ve askerdeyken de ona acıyıp da görüşme sakın onunla .... çeksin cezasını
yoksa askerlik bitince yine bir kızın peşine takılıp giderse o zaman daha çok kırılırsın
Bu kadar acı çekmek yerine ayrılsanız daha temiz olmaz mı?
koyver gitsin erkek milleti değilmi hepsi aynı .....
genelde ayrılınca da acı çeker insanlar benim bildiğim.zaten karşı taraf bu acıyı yaşattığı için ayrılırlar.ama acı çekme ayrılınca geçmez devam eder bir süre sonra düzelmeye başlar. sizin yorumunuzda bir garip doğrusu alaya alır gibi yazmışsınız.
Kimseyi herşeyin gibi görmiceksin yaa sonra bi tarafları kalkıyoo kendilerini bişey sanıyolar :95::95:
Kesinliklee! Katılıyorum.Bütün hayatını,bütün hayallerini ona bağlamayacaksın.Sonra ufacık bişey bile olsa dünya başına yıkılıyor.
Canım ben de ayrılamazdım galiba ama onu iyice bi süründürürdüm.Hoş bunu yaptıktan sonra sadece kendini rahatlatmış olucaksın.
Ve de ona güvenemeyeceksin,hep bir şüphe olucak içinde.
Farklı şehirlerdeymişsiniz zaten.Galiba burda mantıklı olanı seçip ayrılmalısın.Ara vermek istediğini söyle ona bence.
Eğer çok seviyosa tekrar birleşmeniz için ve güvenini kazanmak için her şeyi yapar.