nefes alamıyorum

meltem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
1.224
3
46
Ankara
annem 2 gündür tansiyon ilaçlarını içmiyormuş
bugün fenalaştı gece hastaneye gittiler babamla tansiyonu yüksek diyip göndermişler
gece felç olursam sooğuk su dökün kafamdan dedi yattı içim eridi kafam uyuştu dedi birde
nefes alamıyorum
duaya ihtiyacım var
elimden ne gelir ağlamaktan başka
ne yapayım anneciğime bişey olmasın diye

Son düzenleme:
rabbim acil şifalar versin canım..ne yapabilirsin bilmiyorum ama sürekli kontrol edin,tansiyonunu ölçün..ve dirayetli olmalısın ki annene moral olabilesin..

Mrb,

Allah annenize sifa versin. Benim babamdada yuksek tansiyon vardi 17, 18 olurdu genelde... bir kaç ay once Limon suyu ve sarimsak kurunu denedi ve suan tansiyonu 13 lerde felan. Sarimsak tansiyonu dusuruyor. Isterseniz annenizin doktorunu bir sorun ve deneyin..

11 yaşından beri tansiyon hastası biri olarak ne kadar zor olduğunu bilirim.

Annenize 4-5 diş sarımsağı dövüp bir kase yoğurtla beraber yedirin. O düşürür tansiyonunu.
Doktor ilaç vermemiş mi? normalde çok yüksek ise dil altı hapı filan veriyorlar genelde. (o acil yollarını çok arşınladım iyi bilirim)

Allah korusun annenizin başına tansiyondan dolayı felç de kalp krizi de gelebilir. Onu o zaman doktora yetiştirecek olan sizsiniz. Siz sakin olmak zorundasınız.

Ben kalp krizi geçirdim. Eşim kalbim ağrıyor nefes alamıyorum dediğimde göz bebeklerime ışık tutup anladı kriz geçirdiğimi.hemen ambulansı aradı. belirtilerimi ve durumumu net olarak ifade etti. ambulans gelene kadar beni sakinleştirmeye çalıştı. ambulansın sesini duyunca inip onları karşılamış..
özetle çok korkulu da olsa sakinmiş ve temkinliymiş. doktor eşim anlamayıp hemen harekete geçmese ve 5 dakika geciksem geri dönüşümün olmayacağını söyledi. Eşime herşeyin yanında hayatımı da borçluyum...
heyecanının ve korkunun seni ele geçirmesine izin verme. Senin ve sevdiklerinin kaderi buna bağlı.

annem şuan yatıyor çekiniyorum odalarına girmeye
olmazsa kapıyı bir tıklatıyım sarımsak yoğurt için
çok sağolun herkese cevap yazamıyorum ellerim titriyor

Önce sakin ol neden ağlıyorsun ki..

Hastahaneden eve yollamışlarsa ciddi bişey yoktur, risk olsa yollamazlar.
Dil altı falan vermemısler mı ?

Sizin evde yapacagınız : ara ara tansıyonunu ölçmek çıkan sonuca göre sarımsak + yorgurt yada limon sıkıp içirmek ..
Geçmiş olsun.

hiç vermemişler kapıyı çaldım git uyuyacağım dedi sevindim uyuyacakdurumda olmasına

hiç vermemişler kapıyı çaldım git uyuyacağım dedi sevindim uyuyacakdurumda olmasına

İlaç dahi verme gereği duymamışlar güzelim bu iyi bişey , rahat bırak annenı o zaman dinlensin :)
Korkma , rahatlamak içinde inşırah suresını okuyabılırsın.

geçmiş olsun allah şifalar versin canım..ya şafi ya allah tesbihle çekebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…