- 6 Ekim 2014
- 1.461
- 1.045
- 158
- 35
- Konu Sahibi BlancKahkul
bak cnm aslinda uzulmen icin hicbirsey yok ortada bak annesi yuzunden seni birakmis oyle birak birisi zaten senin ne sevgini hakediyor nede baska bisey bak cnm ben evlendim ve hic ugruna bosaniyorum sebeplerden biride annesi beni ogluna karsi doldurmasi ya evlenseydin de ayirsaydi sizi daha mi iyi olucakti senin yerinde olmak icin neler vermezdim su an ben 3 aydir kendimde degilim ayriyiz yapma boyle onune bak seni gercekten seven birisini seni gercekten hakeden birisini bulursan illa ki uzulme sakin nolursun uzulme sen bu kadarcik seye uzuluyorsun dimi ama ben senin yerinde olmak istiyorum ne garip degil mi beterin beteri var yani sakin uzulme ac ellerini Rabbime ve icinden geldigi gibi dua et inan rahatliycaksin sakin uzulme deymez cunkuŞu an gerçektende nefes alamıyorum arkadaşlar kalbimi, boğazımı birisi sımsıkı sıkıyor nefes almama izin vermiyor sanki. Erkenden uyuyacağım diye odama kapandım napsam diye düşünürken burası geldi aklıma sizlerle paylaşmak, yardımınıza o kadar ihtiyacım var ki...
Hayatım boyunca ilk kez erkek arkadaşım olmuştu ilk başlarda sevmiyordum konuştukça bağlandım, bağlandıkça sevdim. Sonra bir gün annem istemedi dedi sadece bu 1 sene geçti asla çıkmadı aklımdan bugün hastanede gördüm gözlerim karardı elim ayağım dolaştı. Facesine baktım ilk kez sevgillisiyle foto koymuş, mutlu görünüyor bense odamda ölüyorum... Ne olur dua edin bana, naaıl geçer bu, faceden arkadaş olarak eklesem anlatsam mı napacağım ben kızlar