Nefes alamıyorum....

pocahantes89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
224
35
48
O kadar sıkıştım ki çok düşünüyorum işime bile yansıyor.Sabah aklımda akşam aklımda ne olacağız böyle diyorum.Bir baba çocuğunu merak etmez mi bir haftadan fazla oldu aramıyor çocuğum napıyor ne ediyor diye kaldı ki oğlumuz alerjili bir bebek maması pahalı bir mama naptın alabildin mi diye hiç mi aklından geçmez.
Bilenler biliyor evi sessiz sedasız terk ettim bu adamdan yorulduğum için ama çok gariptir ki evi terk ettiğim için suçlandım.Gitmeyip beklemeliymişim bla blaaaaa.... Ve bi o kadar gariptir ki aramadıkça hırslanıyorum.Arayasım geliyor.Elim gidip geliyor.Ama yapmamam lazım diyorum.Bana yardım edin ne olur kafayı yiyeceğim. Belki konuşsak düzelir mi diyorum salakça bir düşünce ama diyorum işte.Ama ararsam kabul etmiş sayılırım.NAPICAM böyle iyice darlandım.​

Hem gözden çıkarsın hem arasın istiyorum psikolojim alt üst oldu

Önceki konulariniza şöyle bir baktım da siz zaten hep mutsuzmussunuz. Eşiniz sizinle hiç ilgilenmemiş kv ile sıkıntı yasamissiniz eşiniz annenize saygisizliklar yapmış kısacası birlikteyken de mutsuzsunuz ayriyken de. Ama bence ayrı olmanız daha iyi sizin açınızdan. belli bir süre tabii ki üzülür sıkıntı yaşarsınız ama zamanla gecer yeni bir hayat kurarsiniz oğlunuz da o mutsuz aile ortamı da buyumemis olur. Sakın aramayın ve iyi düşünüp öyle karar verin.

neden bu kadar üzülüyorum.Mutlu evlileri gördükçe arayıp gel düzeltelim diyesim geliyor galiba ben kafayı yedim artık

Aramayın, insan bu kadar mı değersizim diye düşünüyor bağırıp çağırmak istiyor bunun için aramak istiyor hesap sormak istiyor. Ama yapmayın . Bırakın onu sinirlendirin. Engelleyin her yerden . Yada onu umursamayan fotoğraflar atın sosyal medyaya . O sinirlensin

Komsumun esi oglunu 10 senedir hic aramadi, hic merak etmedi. Basta uzgunlerdi su an mutlular ve bosanarak ne kadar dogru yaptigini anladi. Bir girisimde bulunmani tavsiye etmem. Gecmisi yerinde birakabilsek hepimiz cok saglikli olacagiz aslinda.

+1

ayyy ne kadar hislerime tercüman oldunuzz araıp tam da dediklerinizi yapasım var nasıl dayanıcam

Komsumun esi oglunu 10 senedir hic aramadi, hic merak etmedi. Basta uzgunlerdi su an mutlular ve bosanarak ne kadar dogru yaptigini anladi. Bir girisimde bulunmani tavsiye etmem. Gecmisi yerinde birakabilsek hepimiz cok saglikli olacagiz aslinda.
10 sene miiii evet bırakamıyoruz maalesef

10 sene miiii evet bırakamıyoruz maalesef
Evet 10 sene saka gibi. Ben bile inanamiyorum soruyorum bazen hic aramadi mi 10 sene diye. Hayatinda baba diye bir kavram yok cocugun. Iyi dayaniyor masallah. O da bilincinde sanirim boyle bir babanin hayatlarinda hic olmamasinin daha iyi oldugunun.

cocugun için ara büyüklük sende kalsın.yani cocugundan bahset . belki utanır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…