- 18 Şubat 2015
- 224
- 35
- 48
- Konu Sahibi pocahantes89
-
Aramayın, insan bu kadar mı değersizim diye düşünüyor bağırıp çağırmak istiyor bunun için aramak istiyor hesap sormak istiyor. Ama yapmayın . Bırakın onu sinirlendirin. Engelleyin her yerden . Yada onu umursamayan fotoğraflar atın sosyal medyaya . O sinirlensin
ayyy ne kadar hislerime tercüman oldunuzz araıp tam da dediklerinizi yapasım var nasıl dayanıcamAramayın, insan bu kadar mı değersizim diye düşünüyor bağırıp çağırmak istiyor bunun için aramak istiyor hesap sormak istiyor. Ama yapmayın . Bırakın onu sinirlendirin. Engelleyin her yerden . Yada onu umursamayan fotoğraflar atın sosyal medyaya . O sinirlensin
10 sene miiiiKomsumun esi oglunu 10 senedir hic aramadi, hic merak etmedi. Basta uzgunlerdi su an mutlular ve bosanarak ne kadar dogru yaptigini anladi. Bir girisimde bulunmani tavsiye etmem. Gecmisi yerinde birakabilsek hepimiz cok saglikli olacagiz aslinda.
Evet 10 sene saka gibi. Ben bile inanamiyorum soruyorum bazen hic aramadi mi 10 sene diye. Hayatinda baba diye bir kavram yok cocugun. Iyi dayaniyor masallah. O da bilincinde sanirim boyle bir babanin hayatlarinda hic olmamasinin daha iyi oldugunun.10 sene miiiievet bırakamıyoruz maalesef
cocugun için ara büyüklük sende kalsın.yani cocugundan bahset . belki utanır .O kadar sıkıştım ki çok düşünüyorum işime bile yansıyor.Sabah aklımda akşam aklımda ne olacağız böyle diyorum.Bir baba çocuğunu merak etmez mi bir haftadan fazla oldu aramıyor çocuğum napıyor ne ediyor diye kaldı ki oğlumuz alerjili bir bebek maması pahalı bir mama naptın alabildin mi diye hiç mi aklından geçmez.
Bilenler biliyor evi sessiz sedasız terk ettim bu adamdan yorulduğum için ama çok gariptir ki evi terk ettiğim için suçlandım.Gitmeyip beklemeliymişim bla blaaaaa.... Ve bi o kadar gariptir ki aramadıkça hırslanıyorum.Arayasım geliyor.Elim gidip geliyor.Ama yapmamam lazım diyorum.Bana yardım edin ne olur kafayı yiyeceğim. Belki konuşsak düzelir mi diyorum salakça bir düşünce ama diyorum işte.Ama ararsam kabul etmiş sayılırım.NAPICAM böyle iyice darlandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?