Nefes alamıyorumm

Yazyagmurum68

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2016
572
438
33
30
Kendimi hic iyi hissetmiyorumm kucuk bebegim varr cok mutsuzz bitmis tukenmis hissediyorum kendimi hicbisey beni mutlu etmiyo :( nefes alamiyorum boguluyorum sankii hersey ustume geliyo neden surekli bunlsri hissediyorummm bktim boyle yasamaktan kotu seyler geliyo aklima Allaha siginiyorum dua ediyorum ama gecmiyo

Kendimi hic iyi hissetmiyorumm kucuk bebegim varr cok mutsuzz bitmis tukenmis hissediyorum kendimi hicbisey beni mutlu etmiyo :KK43: nefes alamiyorum boguluyorum sankii hersey ustume geliyo neden surekli bunlsri hissediyorummm bktim boyle yasamaktan kotu seyler geliyo aklima Allaha siginiyorum dua ediyorum ama gecmiyo
Kac aylik bebeginiz ?

Lohusa depresyonu çok yaygın bu aralar kk da
Hani aynı ortamda yaşayan kadınların bir süre sonra regl tarihleri bile aynı olmaya başlarmış ya belki de fazlaca kk da bu konuları okumamanız gerekiyor
Günlük geçici bir iç sıkıntısı olabilir ama ağır vakaları okudukça kendinizle özdeşleştirip kafanızda kuruyor olabilirsiniz.
Geçmezse profesyonel yardım alın çünkü objektif olamıyoruz burda yazarken

Cok küçük degil aslinda. Onunla eglenceli vakit gecirme yollari bulabilirsin .Bir cok aktivite var birlikte yapabileceginiz.
Sizi bunalıma sokan ne bilmiyorum ama cocuklar en iyi terapidir .Birlikte eglenin ,gülün. O bir seyi keşfedince nasil mutlu oluyor siz de onun mutluluğuyla senlenin .Zira hayat kisa .Boyle üzüntüyle gunleriniz gecerse ilerde pişmanlık yaşarsınız. Saglik varsa gerisi halledilir .

Lohusa depresyonu mu diyecektim ama çoğunuz 20 aylıkmıs, hayatınızda ters giden birşeyler mi var acaba? Eşinizle ilgili yada maddi başka sebepler, birçok etki edebilir ruh halinizin böyle olmasına.
Aklınıza kötü şeyler geliyorsa,bir uzmandan destek alın mutlaka.
Mutlu olmak içinde , mutsuz olmak içinde ararsak çok sebep buluruz, hangi tarafta olmak istediğimizi biraz da biz seçiyoruz aslında. Umarım tez zamanda geçer bu ruh haliniz..

Back
X