- 27 Haziran 2019
- 32
- 14
- 3
- 42
- Konu Sahibi zeynepgulcem
arkadaşlarrrr....hiçç böylee yeterrr artıkk dıye bagırasanız geldimii...şimdi tamda şu an balkona cıkıp bagırıp cagırmak evdeki herseyı kırıp dökmek istıyorum ama sadece gözümden yaş geliyor.bugun kurban bayrammı kayınvalıdelerde kurbanı kestık.kaynanam ve ben ıkı tane kurbanla ugraştım bu arada eşim sadece yemek yedi ve uyudu.eve gelince bel agrısından duramadım duş aldım ve uzandım.bu surekli bişeyler istıyor.cay kahve en son ayran istedi.dedim ki cok yoruldum yardımda etmedin halim yok yapta bizde içelim cocuklarla ayran.senmisin onu dıyen.actı agzını ben seni biliyorum bi iş yapsan afrandan tafrandan yanına varılmaz.bi ayran yap dedım suratın bi kariş.cocukların yanında sakin olmaya calışıyorum bak gordun halimi iyi deilim belim agrıyo bu arada adetımı bi hafta gectı ve bebek olabılır.butun gun hem annenlerın hem kendi kurbsnımızla ugraştım .ugraşmasaydın sana ugraş fıyen mi oldu.bi sene dilinden düşmez artık vsss...sorun buda deil ben onun vurdum duymazlıgına alıştımda.her bayram bişey bulur aglatır mutlaka...sadece dertleşmek istedimm.bardak dolunca bı damla bile fazla geliyor.hakkınızı helal edin iyi bayramlar