nefes alamıyorummmm

zeynepgulcem

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2019
32
14
3
42
arkadaşlarrrr....hiçç böylee yeterrr artıkk dıye bagırasanız geldimii...şimdi tamda şu an balkona cıkıp bagırıp cagırmak evdeki herseyı kırıp dökmek istıyorum ama sadece gözümden yaş geliyor.bugun kurban bayrammı kayınvalıdelerde kurbanı kestık.kaynanam ve ben ıkı tane kurbanla ugraştım bu arada eşim sadece yemek yedi ve uyudu.eve gelince bel agrısından duramadım duş aldım ve uzandım.bu surekli bişeyler istıyor.cay kahve en son ayran istedi.dedim ki cok yoruldum yardımda etmedin halim yok yapta bizde içelim cocuklarla ayran.senmisin onu dıyen.actı agzını ben seni biliyorum bi iş yapsan afrandan tafrandan yanına varılmaz.bi ayran yap dedım suratın bi kariş.cocukların yanında sakin olmaya calışıyorum bak gordun halimi iyi deilim belim agrıyo bu arada adetımı bi hafta gectı ve bebek olabılır.butun gun hem annenlerın hem kendi kurbsnımızla ugraştım .ugraşmasaydın sana ugraş fıyen mi oldu.bi sene dilinden düşmez artık vsss...sorun buda deil ben onun vurdum duymazlıgına alıştımda.her bayram bişey bulur aglatır mutlaka...sadece dertleşmek istedimm.bardak dolunca bı damla bile fazla geliyor.hakkınızı helal edin iyi bayramlar

Valla yeri gelince yapılıyor işte . Düşünüyorum da herkes anlayışlı insanlarla evlenemiyor maalesef . Bize odunları denk geliyor 😢

Kafasını sıvazlayıp gel bakalım evladım kim sana ne dedi de sen böyle coşturdun?
Sabahtan beri kül kedisi gibi çalışıyorum. Sende kesilmeye hazır dana gibi sabahtan akşama kadar yattın. Dertte mi yanmayalım?
Yoruldukda mı demeyelim ?
Kimle konuşayım duvarlarla mı deseydin.
Sığır evlâdı ya

Sizi cenesi ile ve tavırları ile o kadar bezdirmiş ki her istediğini yapayım da sussun diyorsunuz dmi =( yapmayın dicem de bosanma gbi Bi niyetiniz yok ise psikolojik siddet de uygular size. Ciddi ciddi Baska çözümler üretmek lazım.

arkadaşlarrrr....hiçç böylee yeterrr artıkk dıye bagırasanız geldimii...şimdi tamda şu an balkona cıkıp bagırıp cagırmak evdeki herseyı kırıp dökmek istıyorum ama sadece gözümden yaş geliyor.bugun kurban bayrammı kayınvalıdelerde kurbanı kestık.kaynanam ve ben ıkı tane kurbanla ugraştım bu arada eşim sadece yemek yedi ve uyudu.eve gelince bel agrısından duramadım duş aldım ve uzandım.bu surekli bişeyler istıyor.cay kahve en son ayran istedi.dedim ki cok yoruldum yardımda etmedin halim yok yapta bizde içelim cocuklarla ayran.senmisin onu dıyen.actı agzını ben seni biliyorum bi iş yapsan afrandan tafrandan yanına varılmaz.bi ayran yap dedım suratın bi kariş.cocukların yanında sakin olmaya calışıyorum bak gordun halimi iyi deilim belim agrıyo bu arada adetımı bi hafta gectı ve bebek olabılır.butun gun hem annenlerın hem kendi kurbsnımızla ugraştım .ugraşmasaydın sana ugraş fıyen mi oldu.bi sene dilinden düşmez artık vsss...sorun buda deil ben onun vurdum duymazlıgına alıştımda.her bayram bişey bulur aglatır mutlaka...sadece dertleşmek istedimm.bardak dolunca bı damla bile fazla geliyor.hakkınızı helal edin iyi bayramlar
Yine bir bayram vakası.

Biz gelinlerin ortak hali her bayram aglamak herhalde ben de bi tane her bayram ben agliyorum saniyodum herkes ayniymis aksi gibi bi de kaynanam adimi ağlak geline çikarmis boşverin odun yapacak bisey yok

veee dayanamadım patladım.bu tartiştiktan sonra yatmaya gıttı.yanına gıttım sakince dedim ki kalk konuşcaz .ne mümkün...sen bana nıye boyle yapıyosun.artık zoruma gıdıyor.bi bayramda yuzumu guldur.vs tabi bu dururmu başladı bagurmaya içiyomuyum hovardalıkmı yapıyorum eve ıcra mı getırıyorum calışmaktan başka ne yapıyorum ben allah seni bildiği gibi yapsın huzur batıyo sana .bende bagırıp cagırmaya başladım o ara nasıl olduysa kafammı gardroba vurmaya başlamışım oglanlar geldı tuttu.kucuk dayısını aramış.dayı bize gel dıye.bu kısmı hatırlamıyorum.sonra yuzumu yıkadık ben biraz toparladım bu ben onları yaparken sadece seyredıomuş.ben kendıme gelince evdrki eşyaları carpmaya başladı.kardeşim ablam annem zır zır arıyo.onlara sakin olun dıyorum ama elim ayagım tıtrıyo. ben yuvayı yokmaua calışıyomuşum .cocukların gelecegını düşünmüyomuşum.vs.zaten hwp cocukları düşündüğüm için cektım ama dayanamıtorum artık.bu hiç bişey deil aslında insan içinde rencide eder.para vermez cocuklarla ilgilenmez.annesinin agzına bakar.beni begenmez.şimdi düşünüyorum annemin evine gıtsem 2 cocukla ben.kardesim ve eşi orda yaşıyo olmaz.işten yeni cıktım anca 6 ay işsizlik maaşım var başka gelirim yok ayrı ev tutamam.sanırım arkamda k7mse olmadıgını bildiginden boyle yapıyo.siz olsanız ne yapardınız.artık mantıklı düşünemıyorumm

Back
X