nefes alamıyrm

eşiniz çok nankör farkında mısınız ? bir bahanenin arkasına sığınmış ( çoçuğum olmuyo) size istediği gibi davranıyor oh ne ala :KK12:

hiç düşünmeyin bence yanlış anlar vs diye :KK14:
Ne yapacagımı şaşırdım hep vicdanımın kurbanı oluyorum

23yas -gorucu usulü evlılık ve çocuk ıstegi- arkanızdan atlı mı kovalıyor neden bu kadar hızlı yaşıyorsunuz kı hayatı..
Buradan bakıldığında aranızda cıddı bır ıletısımsızlık problemı var gıbı duruyor.. Ne denır bılemedım.

İstnbla doktora gittik bende doktorun dediklerini birinci ağızdan duyacagım dedim benimle hastanede tartıştı. Doktorun dediklerini yapmıyor beni her konuda üzüyor tedavi görüyor diye üstüne gitmiyorum o beni hep eziyor

boşan boşuna ne ezmesi ya hem suçlu hem güçlü doğuda dağ köyünde cahil adam olsa çocuk yapamıyorsun diye seni döver heralde.

İstnbla doktora gittik bende doktorun dediklerini birinci ağızdan duyacagım dedim benimle hastanede tartıştı. Doktorun dediklerini yapmıyor beni her konuda üzüyor tedavi görüyor diye üstüne gitmiyorum o beni hep eziyor

Ezdirme sen de kendini.
Eşin kendinde eksiklik görüp kompleksli davranıyor. Sen de ona acıyıp sesini çıkarmıyorsun. Bir de üstüne çalışmaktan vazgeçiyorsun. Evde daha mı çok delirmek istiyorsun yani?

Eşine açık açık kendisine acımaktan vazgeçmesini, senin çabaladığından daha fazla tedavi için onun çabalaması gerektiğini, aksi takdirde bu evliliği devam ettirmeyeceğini söyleyeceksin.
Öyle her kavgada git demekle olmaz deyip annenin evine kalmaya git bakalım tavrı ne olacak?
Eğer hala umursamaz davranıyorsa bu evliliği devam ettirmenin anlamı yok.

çocuk olmadığı için gurur yapmış kendini eksik hissediyo sanırım

Back
X