nefes bile alamıyormm artkk !!!

maviss1111

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2013
105
0
16
35
Ankara
12+5 gunluk hamileymm cok zor gunler yasiorm kayinvalidemle birlik duruyorum siddetli migde bulantlarm oluyor yataktan kalkamiorm 5kilo dan fazla kilo verdm is guc yapamiorum die kaynanam burnumdan getirio surati hep iki kars yapmadigi kalmadi dayanck gucum kalmadi kizlar cok kotuyum. agliorm hep odada bi basima cok yalnizim cok caresizim

Son düzenleme:
Bizde altli üstlu oturuyoruz benim midemin şiddetli bulandigi zamanlarda kayinvalidem kizinin yanina gitti iki ay oldu gelmedi üstüne bide kayinbabada bende yemeye basladi yemek yapamiyosun zaten ama mecbursun esim yapma diyodu ama babasi bende mecbur yapacam bide ev temizligi onlarin evinide temizle en sonunda iste kaslarımda ciddi agri oldu kanama geldi ben bunlara bagliyorum ama tabi hepsi yok ne yaptinki diyolar allah yardimcin olsun canim annne gidebilirsen annene git ne varsa annede var iyiki varlar simdi su icmeye bile kaldirmiyor bebek gibi bakiyor canim annem benim. İnşallah tez zamanda gecer bulantin cok kotu bise allahim yuzune baksin canim :(

Bizde altli üstlu oturuyoruz benim midemin şiddetli bulandigi zamanlarda kayinvalidem kizinin yanina gitti iki ay oldu gelmedi üstüne bide kayinbabada bende yemeye basladi yemek yapamiyosun zaten ama mecbursun esim yapma diyodu ama babasi bende mecbur yapacam bide ev temizligi onlarin evinide temizle en sonunda iste kaslarımda ciddi agri oldu kanama geldi ben bunlara bagliyorum ama tabi hepsi yok ne yaptinki diyolar allah yardimcin olsun canim annne gidebilirsen annene git ne varsa annede var iyiki varlar simdi su icmeye bile kaldirmiyor bebek gibi bakiyor canim annem benim. İnşallah tez zamanda gecer bulantin cok kotu bise allahim yuzune baksin canim :(

amin cnm anneme gondermiyolar gidince laf yapiyo cok geziyo diye artk iylesmek istiyorum gucum kalmadi Rabbim kimseye yasatmasin

Aynen Allah düşmanima yasatmasin mide bulantisi çok kötü inşallah gecer canım benimki cok sukur gecti 14.haftada gecer diyorlar Allahim yardimcin olsun karnındakini düşün takma biseyi biliyorum cok zor bende zaman zamn patliyorum artk ama biz anneyiz karnimizdakinden baska hic biseyin önemi yok

cnm sen şimdi çok hassassın birde herşey gözüne batar, onları düşünme bebeğini düşün, bebeğinde senden etkileniyor, ferahlamak için bol bol dua et, sen dinlenmene bak, bu günler geri gelmez. boşver onları, bak eşinde iyiymiş, eşin, çocugundan baska gerisi yalan, ne kadar sallamazsan o kadar iyi,

ben valla kayınvaldemin dediği birşey olunca hiç sallamıyorm. aklıma hemen onun kayınvalde sıfatını tasıdıgını getıyorum. onun dusuncelerının ne onemı var kı dıyorum. o sadece esımın annesı ve saygı duydugum ınsan. o kadar. boyle dusununce basıtlesıyor hersey...

Back
X