Arkadaşlar 16 haftalık hamileyim ve son bir haftadır uyku uyutmıyacak kadar derin nefes alma ihtiyacındayım...normalmidir, bilgilendirirseniz çok sevinirim..
canım hamile degilim ama o bendede çok oluyo du bence çok stres yaptıysan ondandır çünki ben gögüs hastalıklarına gittim akciger filmi çektirdim solunum testi yaptırdım astımmı var diye bişe çıkmadı öyle bişeki derin nefes alamıyorum böyle çıldırıcak gibi oluyodum kendimi balkona atıyorum eşim dışarı çıkartıyo yok sabahlara kaadar böyleydim geçiyodu birden başlıyodu uyuydugumda bşie yok ama benim sen yine de bi doktora görün önce kadın dogum uzmanınna anlat soruunnu o seni yönlendirrir RABBİM ŞİFA VERSİN sana ve bebişine ALLAHA emanet ol
walla 7.aydan itibaren karın yani bebek baya büyüdüğü için yatarken nefes darlığı cok normal.
benim öyle oldu şahsen.
sırtüstü yatmak imkansızlaştı.
hatta ayaktayken bile derin nefes almaya kalkınca karın kaslarımdaki gerilmeden dolayı acı hissediyorum ben.
senin için daha erken gibi geldi bana ama,özellikle de uyku uyutmıcak kadar fazlaysa bi doktoruna telefonla da olsa danış mutlaka derim ben...
Sevgili Zeytohnm çok teşekkür ederim cevap için...gerçekten bazen öyle oluyorki insan delirecek gibi oluyor, bugün doktoruma gidiyorum bakalım ne diyecek..ama ben de psikolojik olabileceğini düşünüyorum.
ilk aylarda bendede oluyordu
kalp çarpıntısıyla birlikte
tıkanacak gibi olyordum
istersen doktoruna bir danış
çok zorluyor ise seni
benimki dinlenince geçiyordu
İlginiz için çok teşekkür ederim. Bugün doktoruma gittim, bu arada ben Almanya'da yaşıyorum ve hepinizin bayramını tebrik ederim, tansiyonum çok düşün genelde 8 e 5 o yüzden de solunum problemlerinin olabileceğini veya psikolojik nedenli de olabilir dedi ama yinede bir solunum için başka bir doktora gözükmek istiyorum.