nefes darligi

Blaurosie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
1.291
17
0
- Yurtdışı
merhaba arkadaslar
21. haftadayim.bugun doktor nefes darligin var dedi. astim spreyi verdi. hamilelikte nefes darligi yasayan arkadaslar benimle tecrübelerini paylasirmi? sizce korkmam gereklimi? bunun icin eve döndügümde doktora gitmelimiyim?

var.benimde senin gibi haftamda başladı.şu an 31 haftalık hamileyim şikayetler devam.rabbim sabır versin,doğumdan sonra hepsi geçicek.allah bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

var.benimde senin gibi haftamda başladı.şu an 31 haftalık hamileyim şikayetler devam.rabbim sabır versin,doğumdan sonra hepsi geçicek.allah bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

insallah..normal diyorsunuz yani..ben su anda yürüyüslerimi zor yapiyorum ..nefes nefese kaliyorum.zor walla...Allah hepimize kolaylik versin..:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

amin.kan tahlili yaptırdınızmı,tiroid vs doktorunuzlada konuşun.normal olup olmadığını en doğru doktorunuz söyler

Son düzenleme:
amin.kan tahlili yaptırdınızmı,tiroid vs doktorunuzlada konuşun.normal olup olmadığını en doğru doktorunuz söyler

evet kan tahlili yapiliyor duzenli onlar herhani birsey soylemedi..burda hastalandim ben agir üsüttüm baya..gögüs hast. doktoru dedi bana nefes darligin var diye. bu durumu eve donunce kendi doktoruma soyleyecegim..

Back
X