Nefes nefese kedi

Arkadaşlar ciddi normale döndü kedimm. Çoook teşekkür ederim. Kendimi çok çaresiz hissetmiştim.

Sprey sisesine soguk su koyup yuzune falan sık sik sıksaniz belki ise yarar bende kedi besledim ama serin memlekette oldugum icin sıkintı yasamadik hic

Kızlar canım çok sıkkın. Kedim bir kaç gündür köpek gibi nefes alıyordu. Bugün abarttı. Veteriner sıcaktan dedi ama hayvan yazık kalpten gidecek gibi.
Bu sıcakta siz nasıl rahatlatıyorsunuz yavrularınızı.
Not: cidden çok dertliyim ve bişey olursa kendimi çok suçlu hissederim.
Veterinerde tüylerini traş ettirebilirsiniz.

Korkunca da oyle yapiyolar sicaktan bunalinca da.. yazik bizim kedi 6yavru birden dogurdu masallah. Dili hep.disarda :(
Suyu isiniyodur bizimki balkonda golgede yeri var orda hep,suyunu yeniliyoruz gun icinde... bence kediyi islatin arada. Sevmeseler de ferahliyolar..

Korkunca da oyle yapiyolar sicaktan bunalinca da.. yazik bizim kedi 6yavru birden dogurdu masallah. Dili hep.disarda :KK43:
Suyu isiniyodur bizimki balkonda golgede yeri var orda hep,suyunu yeniliyoruz gun icinde... bence kediyi islatin arada. Sevmeseler de ferahliyolar..
Kıyamam ben ona. Yüzünü yıkıyorum sürekli bebek ama çok tepki vermiyor. Sanırım iyiliğine yaptığımı anladı

Kızlar canım çok sıkkın. Kedim bir kaç gündür köpek gibi nefes alıyordu. Bugün abarttı. Veteriner sıcaktan dedi ama hayvan yazık kalpten gidecek gibi.
Bu sıcakta siz nasıl rahatlatıyorsunuz yavrularınızı.
Not: cidden çok dertliyim ve bişey olursa kendimi çok suçlu hissederim.
Bu aralar böyle olması normal, benim köpeğim hergün nefes nefese, aşırı sıcaklar çok etkiliyor, evde taşlık ve serin yerde yatmasını sağlayın, sık sık taze su koyun kabına, kedinizi hafif ıslatın, varsa vantilatör açın, vantilatör klima yoksa kapı pencereleri açıp hava koridoru oluşturun oraya gidip yatar biraz olsun rahatlar.

Kızlar kedilerinizi lütfen yıkamayın. Yıkayınca serinliyor diye bir şey yok. İçme suyunu tazeleyin yeter.. Evi havalandırın, vantilatör, klima vs ile.. Yalnız direkt maruz kalmasın o havaya, hasta olabilir. Kendi kedim 2 gün önce vantilatörden ishal oldu. Ayrıca kediyi yıkarsanız mantar enfeksiyonuna yakalanma riski de artar.

Bu aralar böyle olması normal, benim köpeğim hergün nefes nefese, aşırı sıcaklar çok etkiliyor, evde taşlık ve serin yerde yatmasını sağlayın, sık sık taze su koyun kabına, kedinizi hafif ıslatın, varsa vantilatör açın, vantilatör klima yoksa kapı pencereleri açıp hava koridoru oluşturun oraya gidip yatar biraz olsun rahatlar.
Teşekkür ederim Mune Mune

Kızlar kedilerinizi lütfen yıkamayın. Yıkayınca serinliyor diye bir şey yok. İçme suyunu tazeleyin yeter.. Evi havalandırın, vantilatör, klima vs ile.. Yalnız direkt maruz kalmasın o havaya, hasta olabilir. Kendi kedim 2 gün önce vantilatörden ishal oldu. Ayrıca kediyi yıkarsanız mantar enfeksiyonuna yakalanma riski de artar.
Çok teşekkürler

Back
X