Nefesim :(

Wilma11

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
36.935
119.075
798
36
Merhaba arkadaşlar
Konunun yeri burasi mi bilmiyorum. Ama burayi çok takip ederim..
Gecen konu actim can sikintiyla ilgili.. Bu kez narkoz etkisi... Sezaryenle olu doğum yaptim dikis acilarim gecti ama narkoz kaldii cikamadi üzerinden
Canim sikiliyor hep bi is yapmaya kalksam cabuk yoruluyorum Camasir utu bulasik ev temizlik yapsam nefesim daraliyor hemen yatiyorum bide tansiyon hastasiyim napicam bilmiyorum artik nefes alamiyorum
Off narkoz etkisi ve tansiyon ne zaman geçer yaa canimi sikti bu help!!!

Doktorunuza danıştınız mı? Acaba sıvı tüketimini artırmanın bir faydası olur mu? Bir bakayım nette bir öneri varmı.

Doktorunuza danıştınız mı? Acaba sıvı tüketimini artırmanın bir faydası olur mu? Bir bakayım nette bir öneri varmı.
21 eylülde doktora gidicem sorcam narkoz etkisi cikmadi 17 gün oldu 6 ayda geçer diyor nette ama çok zorlaniyom nefes alamiyom ya

Ne kadar oldu doğum yapalı. Bu narkozun etkisi değil sanki. Kaç aylıktı bebeğiniz karnınızda öldüğünde?
Hiç kolay birşey değil yaşadığınız bunu narkoza bağlamak yerine doktorunuzla konuşmalısınız. Belki size başka birşeyler önerecektir.

17 gün oldu bebeğim 31 haftalikti olu doğum yaptigimda.. Belinden vurulmuştu narkozu.. Ama çok şükür iyiyim de narkoz nefes almami çok zorluyor haşim dönüyor hep. Ne zaman cikabilir ki

İngilizce derken??
Nette anestezinin etkilerini atmak için tavsiyler varda ingilizce, ya link atayım yabancı diliniz varsa
ya da biraz tercüme ederim diye sordum.

Sonuçta vücuda yüklü miktarda ilaç verildiği için, her bünye kolay atlatamıyormuş. Detox gerekir diyor.

17 gün oldu bebeğim 31 haftalikti olu doğum yaptigimda.. Belinden vurulmuştu narkozu.. Ama çok şükür iyiyim de narkoz nefes almami çok zorluyor haşim dönüyor hep. Ne zaman cikabilir ki

Öncelikle çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın.

Her insanda farklı olabilir tabi bir büyük ameliyat geçirdim genel anestezi ile iki de doğumum var kombine anestezi ile hiç böyle etkiler olmadı. Epudral doğum yapan hiçbir arkadaşımda da görmedim. Sonuçta önemli bir travmatik durum yaşamışsınız. 31 haftalık gebelik vücut hem fiziksel hem ruhsal olarak anneliğe hazırlanmış sonrasında tamamlanmamış. Bana bu yaşadıklarınız onların etkisi gibi geldi. Ayrıca hormonlarınız henüz düzelmemiştir siz şuan lohusasınız. Doktorunuzla görüşün bence sizin profesyonel destek alacağınız bir tedaviye ihtiyacınız var.

ingilizce biliyor musunuz diye soruyor size.
muhtemelen önereceği şeyler ingilizce kaynaklar.
Thank you

Şöyle bişey buldum.
http://www.mindbodygreen.com/0-9646/5-ways-to-bounce-back-quickly-after-anesthesia.html

Özetle:
200 mg vitamin C; 25,000 IU beta-carotene; 22.4 IU vitamin E; tüm B vitaminleri ama özellikle B-6, folate, and B-12; zinc, magnesium, ve selenium minerallerini içeren bir mutli vitamin alın.

Bol su için

Lifli gıdalar tüketin.

Zerdeçal ve tarçın detoks için çok iyimiş. Bir de deve dikeni takviyesi.

Brokoli, havuç, pancar, enginar iyi

Etten, doymuş yağlardan, rafine şeker ve alkolden uzak durun .

Doktora danışmalı elbette. Size dokunan bişey olmasın. Madde 3'e hiç değinmedim o sebepten

Narkozun öyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum.
Seninki daha çok lohus sendromu olmasın.

Evet lohusalik sendromu yasiyorum bide narkoz tansiyon derken üstümde sikintilar var hele ki daha yüzünü görmediğim ama 7ay tasidigim oğlumu özlüyorum.. İçimde hala onu kaybettiğinde kabul edemedim.. Oglumu karnimda yasadigi hissediyorum
Öyle alistim.. Durmadan Tekmeler vs vs gerçekten çok aci cekiyorum geçmedi.. Ev işlere de bakiyom ama narkoz benim nefes almami zorluyor. İnşallah bi daha narkoz olmasin;( büyük konusmayayim da bilemiyorum: (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…