Doktorunuza danıştınız mı? Acaba sıvı tüketimini artırmanın bir faydası olur mu? Bir bakayım nette bir öneri varmı.Merhaba arkadaşlar
Konunun yeri burasi mi bilmiyorum. Ama burayi çok takip ederim..
Gecen konu actim can sikintiyla ilgili.. Bu kez narkoz etkisi... Sezaryenle olu doğum yaptim dikis acilarim gecti ama narkoz kaldii cikamadi üzerinden
Canim sikiliyor hep bi is yapmaya kalksam cabuk yoruluyorum Camasir utu bulasik ev temizlik yapsam nefesim daraliyor hemen yatiyorum bide tansiyon hastasiyim napicam bilmiyorum artik nefes alamiyorum
Off narkoz etkisi ve tansiyon ne zaman geçer yaa canimi sikti buhelp!!!
21 eylülde doktora gidicem sorcam narkoz etkisi cikmadi 17 gün oldu 6 ayda geçer diyor nette ama çok zorlaniyom nefes alamiyom yaDoktorunuza danıştınız mı? Acaba sıvı tüketimini artırmanın bir faydası olur mu? Bir bakayım nette bir öneri varmı.
Canım ingilizcen var mı? Bir kaç tavsiye buldum21 eylülde doktora gidicem sorcam narkoz etkisi cikmadi 17 gün oldu 6 ayda geçer diyor nette ama çok zorlaniyom nefes alamiyom ya
17 gün oldu bebeğim 31 haftalikti olu doğum yaptigimda.. Belinden vurulmuştu narkozu.. Ama çok şükür iyiyim de narkoz nefes almami çok zorluyor haşim dönüyor hep. Ne zaman cikabilir kiNe kadar oldu doğum yapalı. Bu narkozun etkisi değil sanki. Kaç aylıktı bebeğiniz karnınızda öldüğünde?
Hiç kolay birşey değil yaşadığınız bunu narkoza bağlamak yerine doktorunuzla konuşmalısınız. Belki size başka birşeyler önerecektir.
İngilizce derken??Canım ingilizcen var mı? Bir kaç tavsiye buldum
Nette anestezinin etkilerini atmak için tavsiyler varda ingilizce, ya link atayım yabancı diliniz varsaİngilizce derken??
17 gün oldu bebeğim 31 haftalikti olu doğum yaptigimda.. Belinden vurulmuştu narkozu.. Ama çok şükür iyiyim de narkoz nefes almami çok zorluyor haşim dönüyor hep. Ne zaman cikabilir ki
İngilizce derken??
Thank youingilizce biliyor musunuz diye soruyor size.
muhtemelen önereceği şeyler ingilizce kaynaklar.
Narkozun öyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum.Merhaba arkadaşlar
Konunun yeri burasi mi bilmiyorum. Ama burayi çok takip ederim..
Gecen konu actim can sikintiyla ilgili.. Bu kez narkoz etkisi... Sezaryenle olu doğum yaptim dikis acilarim gecti ama narkoz kaldii cikamadi üzerinden
Canim sikiliyor hep bi is yapmaya kalksam cabuk yoruluyorum Camasir utu bulasik ev temizlik yapsam nefesim daraliyor hemen yatiyorum bide tansiyon hastasiyim napicam bilmiyorum artik nefes alamiyorum
Off narkoz etkisi ve tansiyon ne zaman geçer yaa canimi sikti buhelp!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?