- Konu Sahibi laleinuman
-
çok güzel görünüyorlar ellerine saglık. çok tarcın tadını degiiştirmezmi acaba:26: bilemedimm
Nefisss görünüyor. Eline sağlık... Acaip canım istedi,oğlum uyudu hemen yapıcam aynısından.
ellerine saglikkk
ellerine sağlık çok güzel görünüyor
canım bişe sorabilirmiyim ... margarini sadece tepsiye sürmek içinmi. yoksa tepsiye sürüp diger hepsini hamuramı katcaz. bide şartmı margarin sürmek sıvıyag sürünce bişe olmaz sanırım
ben 1 pkt margarini kalorifer peteğinin üstüne koyup iyice yumuşatıyorum ve margarinin dışındaki kağıdını açtıktan sonra o kağıdı kenara koyuyorum.oldukça yumuşayan margarini hamur yoğurma kabına koyuyorum, margarinin o dışındaki kağıdı da elimle tepsiye sürüyorum o kağıtta kalan margarin kalıntılarını yani.bazen çok kalıntı olmuyor sıvı yağ da koyuyorum.hiç farketmez yani ama margarinin yapıştırmama özelliiği var biliosundur.gerçi kurabıyede fazlasıyla margarin var zaten sıvı yağ da olur yani:)
ayh çok uzun anlattım canım ya:)
evet margarin koydugun zman hamurun içiine . tepsiye yag sürmesende oluyo yapışmıyo biliyorum. tarçın sadece dışında varmış çok olmuyomu demiştim ya görmemişm pardon gayet normalmiş. ama nasıl yapışıyo kurabiyeye tarcınla pudra şekeri...?
zaten içindeki margarinden dolayı dışı hafif yağlı bi kurabiye oluyor hemen yapışıor ve soğuduğundan emın olduktan sonra çok fazla beklememek kurabiyeyi kurutmamak gerekiyor ben soğuyunca hemen atıyorum tarçınlı karışımın içine evirip cevirip buluyorum bi güzel:) artan karışımı da üzerlerine serpince enfes oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?