Kekler - Pastalar nefiss minik pastalarım:)

maydanoss

TATİL İÇİN GERİ SAYIM:))
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
15
0
36
İstanbul
hem sunum hem tad olarak,misafirlerimize sunacağımız çok lezzetli ve hafif bir tatlı biraz fazluğraş istiyor ama inanın gerçekten ortaya nefis bir tat çıkıyor denemenizi şiddetle tavsiye ederim,şimdiden kolay gelsin..

1 paket krem şanti ve crem ole'yi 2,5 süt ile çırpıp kremamızı hazırlıyoruz
çikolata sosu'da aynı şekilde tarife göre hazırlayıp soğumaya bırakıyoruz,
düz bir tabağa bol miktarda hindistan cevizi koyuyoruz.

1.4 yumurta
2.yarım bardak sıvıyağ
3.1 bardak şeker
4.kabartma tozu
5.3 bardak un
6.2 kaşık kakao
7.hindistan cevizi(bol miktarda)
8.süt
9.çikolata sos (hazır veya kendinizde hazırlayabilirsiniz ben hazır tercih ettim)
10.damla sakızlı crem ole
11.1 paket sade krem şanti

ilk önce kek malzemelerimizi karıştırıp,dikdörtgen bir fırın tepsisine koyalım tepsi biraz büyük olacak,fırından çıktıktan ve soğuduktan sonra çay bardağından biraz büyük ağızlı bir bardakla daireler çıkaralım,bir daireye hazırladığımız kremadan koyup üstüne diğer daireyi kapatıp kenarlarını hindistan cevizine bulayalım en üstünede çikolata sos koyup pastamızı bitiriyoruz,biraz zahmetli ama tadı gerçekten hafif bir pasta herkese afiyet olsun:)))

$013.webp işte kızlar buda resmi afiyet olsun

nefis görünüyor canım,

birşey sormak istiyorum, kekine kakao koyuyor musun? kekler sanki kakaolu değilmiş gibi geldi de?

bide keke süt koyuyor musun? koyuyorsan ne kadar yazabilir misin?

nefis görünüyor canım,

birşey sormak istiyorum, kekine kakao koyuyor musun? kekler sanki kakaolu değilmiş gibi geldi de?

bide keke süt koyuyor musun? koyuyorsan ne kadar yazabilir misin?

evet arkadaşım kekine kakao koyuyoruz kakaolu oluyor yani,hindisatan cevizine bulandığı için sana öyle gözükmüş olabilir:) kekine bir bardak süt koyuyoruz bu dahada yumuşak yapıyor,kesinlikle denemeni tavsiye ederim misafirlerim bayılıyor:))):16:

cevabın için çok teşekkür ederim şekerimhindistan cevisine bulanmış oldukları için ben öyle zannettim, iyi fikir valla :66:

kesinlikle deneyeceğim, internetten kimin verdiği belli olmayan tarifleri deneyip hüsranla karşılaşmaktan sıkıldım, buradaki denenmiş tarifler daha iyi oluyor, hemde resimli olunca daha da güzel.

paylaştığın için çok teşekkür ederim tekrar, mutlaka yapacağım.

senin de ellerine sağlık.

Valla bana tatlı olsun tek.
Bayılırım. Miniş miniş,pek leziz görünüyorlar.
Ellerinize sağlık...

Back
X