Kekler - Pastalar NefisTuzlu Kek (Resimli)

ellerinize sağlık..gerçekden tam pazar kahvaltıları için çok güzel bi tat...bayılırm çayla beraber....cokacimcoook
dereotu da bu tarz şeylere çok yakışıyor ....

tatlışım harikasın ya tam benlik bişey bu ellerine sağlık balım a.s.

simdi yaptm koydum firina garnitürde eksigim var ama dayanamadim görüntüye yaptm bende.

tadayim hemen yazicam düsüncemi.

tuceemm ellerine sağlık canım çok lezzetli görünyo.

bende yaparım,nefis oluyor yanlız içine maydanoz koyarım,oda tabii tercih meselesi,oğlan dereotunu sevmiyordaa.aslında hayatta penirde yemez ama beyaz peynir kullandığım için eriyor .gözü görmüyo sanıyor zeytinli kek kaydirigubbakcemile3
bahaneleyin peynirde yediriyorum farkında değil zemuszemus ooohh canıma değsiinn

yaşasın peynirli ,zeytinli keeeeeekkk :lepi:

tucecim nefis bisiy olmus emegine saglik canim..

ben cok begendim tadini herkeze tavsiye ederim.

tuceemm ellerine sağlık canım çok lezzetli görünyo.

bende yaparım,nefis oluyor yanlız içine maydanoz koyarım,oda tabii tercih meselesi,oğlan dereotunu sevmiyordaa.aslında hayatta penirde yemez ama beyaz peynir kullandığım için eriyor .gözü görmüyo sanıyor zeytinli kek kaydirigubbakcemile3
bahaneleyin peynirde yediriyorum farkında değil zemuszemus ooohh canıma değsiinn

yaşasın peynirli ,zeytinli keeeeeekkk :lepi:

ayyy irnam canım, çok teşekkür ederim Şeniz, maydonoz denemedim hiç, bir dahaki sefere ben de maydonoz koyup deneyeceğim mutlaka, yakışır bence cokacimcoook
tucecim nefis bisiy olmus emegine saglik canim..

ben cok begendim tadini herkeze tavsiye ederim.

cilekk çok sevimdim beğenmene canım kaydirigubbakcemile2:1hug:

gece gece beni ne dürttü de baktım ben senin konularına mafoldumben
tuce bende istiyom bundanmafoldumben

tuuçe sen fırını fişten hiç çekmiyorsun sanırsam...delirdinmi gardaşşşş..kendini düşünmüosan bizleri düşün bu gaddende olmazki...buu da çok hoş..ama bu resimleri hemen kaldırıyoruz şimdi tamammıkaydirigubbakcemile3

ellerine sağlık cnm..öptüm kocccccaman...opuyorumnanaktan

Back
X