Öğretmen değil,bildiğim kadarıyla kız meslek lisesi mezunu usta öğretici ve yardımcı öğretmenlik yapıyor özel bir kreşte.
evet lise mezunu da yardımcı öğretmenlik yapmıyor o okulda, sorun orada zaten
zira benim sınıfım diye anlatıyor yani o sınıfın tek öğretmeni konu sahibi
hatta bir de muhtemelen grup ile de yaşı çok uyumlu olmasa da kendi kızı var yanında
grupla yaşının uyumlu olmadığı yorumunu şöyle yaptım yaşı uyumlu bir gurup olsa sadece kendi kızını ayağında sallayamaz uyku saatidne hepsi mızıldanır tek başına o yaştqa 3-5 çocuğa dahi bakamaz
bir kurum ile görüşmüştüm
burada bayağı da popüler bir kurum sahibi de bayağı bilinen tanınan alanında uzman yıllarını vermiş falan filan
neyse ilk görüşmeye gittim eğitim durumlaırnı vs konuşurken dediler ki küçük yaş öğretmenimiz lise mezunu işte diğer öğretmenler çocuğun burnunu silmez ama lise mezunu siler vs vs
konuşma devam etti esasen hiçbirinin örgün bir okul öncesi eğitimi olmadığını anladım öğretmenlerin
sonra okulu gezdirmeye çıktık ve beni diğer sınıflarda gezdirdiler ama asıl çocuğun sınıfını göstermediler bile
ille de Haziran da başlayın Eylül ü beklemeyin vs vs dediler bana
iki gün sonraya tekrar randevu aldık sahibi ile de görüşmeye gittik
neyse biraz konuştuk sorular sordum vs vs
sonra benimle ilk konuşan müdür yardımcısı arad ve siz en iyisi Eylül de tekrar görüşmeye gelin yazın zaten öğretmenimiz evlenecek iiznde oalcak vs dedi
beni beğenmediler galiba veli olarak bir de mesleğimi falan da söyleyince sepetlendim
ha o sene çocuğum kreşe gitmedi ama sonraki senelerde yardımcı öğretmenleri önlisans mezunu olan lisans mezunu öğretmeninin 10 yıldır fiilen çalıştığı bir kuruma gitti
konu harici oldu yazım ama çoğu annenin yaşadıklarına bir örnek konu sahibinin durumu ve benim anlattıklarım