P
papattyya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi papattyya
-
ben bir kaçtane aktaryım kendi adıma
mağazalrda dolaşırken mağaza görevlisinin peşine takılması
özenrek sürdüğüm ojenin kurumasını beklerken bir şekilde bir tırnağımın bozulması onu silip düzelteyim derken diğerlerininde berbat olması:))
rimel sürdükten hemen sonra ki neden se genelde hep başıma gelir hapşırmak kirpiklerimin fotokopisinin göz altlarımda çıkması
otobüste otururken insanların kolunun bacağının bana deymesi beni deli ediyorrrr:)
çok önem verdiğim bir kıyafet yada ayakkabıyı arkadaşıma gösterdiğim zaman aa çok güzelmiş ay bende takılıym biraz deyipte sessiz kalmak ama içinden hayır takılma ya ben bile giyemeye kıyamıyorum şimdi onu sana nasıl vericem diye kendi kendini yemek:)
gibi gibi....
daha neler çıkar nelerkaydirigubbakcemile3
evettt sı şişesinden başkaısının içmesi zaten içmemki bidaha alsın onun olsunaynenn mağazada dolaşırken yanımda bitmeleri ve öyle durmaları illa ki daha bakıorum dedirttirler yanii...ve ojeye de katılıorum hele ki kırmızı ojeji iki kat özenle sürdükten sonra bi yerime unutup kurumadan dokunduktan sonra bozulup iki saat uğraştırması..kırmızı ruj sürdüğümde hafif bi dudağın dışına taşması ve onu temizlediğin halde o bölgede kırmızılık kalması gıcık edio ve eyelıner sürerken şeklinin bozulması,rimelin sürerken illa ki bulaşması,telefonuma herkesin dokunmasııı,daha yeni aldığım kıyafetimni görünce arkadaşımın yüzsüz yüzsüz istemesi ve hayır diyememem,parfümümü başkasının kullanması,evde kullandığım pufuduk terliklerimi ben görmeden eve gelen birinin giymesi deli ediorrrrklava:ve misafirliğe gittiğimizde yada bize geldiklerinde tanımadığım kadınların daha ilk görüşünde yanaklarımı şappur şuppur salyalı bi şekilde öpmesi her şeyin bi sınırı var kardeşimmm pis salyalarını yanağımda hissetymek zorunda mıyım die bağırasım gelio içimden klava:ve dışarda su şişesini elimde görüp bende içeyim diyen arkadaşlarıma da sinir oluyorum böğğğ:1no2:
sinemanın başında bitmek bilmeyen reklamlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?