Nefret ediyorum..

bilinmeyenkullanici

B:95 G:56.1 H:51
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
9.845
20.001
248
Kızlar iyi geceler.. bir derdim var 6 senedir devam eden bir dert. Mühendislik okuyorum isteyerek yazmadım iş imkanım var ve okulum sayılı okullardan diye tercih ettim 6. Senem ve hala bitmiyor artık delirmek üzereyim. Okula gitmek asla istemiuorum artık. Devamsızlık haklarım da doldu nefret ediyorum o ortamda o okulda o derslerde bulunmaktan. Kpss hazırlanıyorum bir yandan da kazara mezun olursam puanım elimde olsun diye ve böyle sınavlarda her zaman başarılı olmuşumdur ama bu okul nasıl bitecek nasıl adapte olurum dayanamıyorum artık oturup ağlamak istiyorum iğreniyorum resmen bana yol gösterin nasıl motive olacağım okul için?
 
Mühendislik böyle malesef. İnsan bazen bırakayım gitsin diyor sonra geriye dönüp bakınca o kadar çabaladım nasıl bırakayım diyorsun. Dur bitireyim diyorsun, o da olmuyor. Hani tünelin ucunda ışık görünse bu sene bitiyor diye çabalar insan ama o ışık görünmek bilmiyor ki!

Ay ben sizi teselli etmeye gelmiştim ama yapamadım. Ben de okulu bitiremiyorum ki neden teselli etmeye geldim bilmiyorum. Kelin ilacı olsa durumu tam.

Ne mühendisliği okuyorsunuz? Ay hem yardımcı olamıyorum hem de meraklı meraklı sorguya çekiyorum :KK48:
 
İleride yaşayacağın rahat bir hayat için sık dişini demekten başka motive edeceğim cümle yok cnm.Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin .
 
Ben mühendislik okumadım da ben de son zamanlar okula zorla gittim. Hatta geçen sene bu zamanlar oturup aglamistim, son senemdi bir sene nasıl geçecek diye. Nefret ede ede gittim ama bak bitti.

Sık dişini, bitecek inşallah. Okula da git. Zaten bir daha ordaki insanları hiç gormeyeceksin.
 
ben de nefret ettim ben deeeee

hazırlık dahil okulda 2.5 sene olucak ama hala 1.sınıf dersleri alıyorum bilgisayar mühendisi niye ileri fizik bilir anlamıyorum ve o dersleri veremediğim için bölüm dersi alamıyorum lanet ettim cidden. ha bir de 7 senede bitirmem lazım cidden yarama tuz bastı bu konu.
 
ben de bigün böyle bir konu açacaktım.Valla hislerime tercüman oldunuz...mühendislik zor değil zor olan okulun sistemidir muhtemelen..ben de büyük üniversitelerden birindeyim.afedersiniz anam ağladı.bölümü zaten sevmedim bide okulun geçme notu 60 bitirdi beni bu sistem..hazırlık dahil 5. yılım 2. sınıf dersleri alıyorum bu dönem.ikinci dönem kalan bütün dersleri alacağım ama birinci dönem uzadı malesef.Çözümü ise öncelikle kurtulmayı kafaya koymak ,yardırarak ders çalışmak ve derslere girmek başka yolu yok.ben serdiğim bütün derslerden kaldım devamsızlık yapmazsam ve çalışırsam geçiyorum yoksa direk kalıyorum.
 
hayatınıza mühendis olarak devam etmek zorunda değilsiniz.
elinizde diplomanız olsun, gayret edin bitirin.
ingilizcenizi geliştirin. ufkunuzu genişletin.
teknik bilgileriniz hayatı formüle etmenize yardımcı olmalı!
 
İnşallah biter canım sıkma kendini ne güzel bak okulun bitince ekmeğini eline almış olacaksın meslek sahibi olacaksın bu ne güzel bir nimet
 
Back
X