- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Dün gece 4 gibi babamla erkek kardeşim kavga etti.Her zaman ki kavgalarındandı.Ben o sırada yapmayın polisi arıcam şimdi dedi.Kız kardeşim babama daha yakındı.Babam kardeşime bir tokat attı.Kardeşim yere düştü.Gözü şişti baygınlık geçirdi.Bu arada polis geldi.Sokagın orda konusuyorlardı.Ben de taksi cagırdım.Kardesımle doktora gittik.Gözü baya şişti.Babamdan aşırı derecede nefret ediyorum.Diger bir olay ise babam bir gün kapının önündeymiş.kadının biri gecerken napıyon falan konusmuslar.Kadına siz iyi insanlarsınız gelin büyük kızı size vereyim demiş.Neymiş 5 tane evlerı varmış.Evimiz olurmuş.Şöyle ki 2 ay sonra işe giricem ben.Paramı biriktiricem.Babam zorla evlendırmeye kalkarsa evden kaçıp bir ev tutup kendi kendime yaşamayı düşünüyorum.Bu çok mu imkansız.Babam iyice azıttı.Evde tüfek var içi dolu.Daha önce kuşun kafasını koparmıştı.Babamın sabıkası oldugu için atansam da güvenlik soruşturmam olumsuz olabilir.Ayrıca ben ayrı eve çıksam evlenmek istedıgım insan ailesi beni kimden isteyecek.Hakkımda kötü düşünürler mi?