Nefret ediyorum

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Dün gece 4 gibi babamla erkek kardeşim kavga etti.Her zaman ki kavgalarındandı.Ben o sırada yapmayın polisi arıcam şimdi dedi.Kız kardeşim babama daha yakındı.Babam kardeşime bir tokat attı.Kardeşim yere düştü.Gözü şişti baygınlık geçirdi.Bu arada polis geldi.Sokagın orda konusuyorlardı.Ben de taksi cagırdım.Kardesımle doktora gittik.Gözü baya şişti.Babamdan aşırı derecede nefret ediyorum.Diger bir olay ise babam bir gün kapının önündeymiş.kadının biri gecerken napıyon falan konusmuslar.Kadına siz iyi insanlarsınız gelin büyük kızı size vereyim demiş.Neymiş 5 tane evlerı varmış.Evimiz olurmuş.Şöyle ki 2 ay sonra işe giricem ben.Paramı biriktiricem.Babam zorla evlendırmeye kalkarsa evden kaçıp bir ev tutup kendi kendime yaşamayı düşünüyorum.Bu çok mu imkansız.Babam iyice azıttı.Evde tüfek var içi dolu.Daha önce kuşun kafasını koparmıştı.Babamın sabıkası oldugu için atansam da güvenlik soruşturmam olumsuz olabilir.Ayrıca ben ayrı eve çıksam evlenmek istedıgım insan ailesi beni kimden isteyecek.Hakkımda kötü düşünürler mi?

Sen ayrı eve çik hayatını kurtar da seni isteyecek adam gerçekten sevecek adam sana her türlü destek olur yanında olur zaten kimden isteyeceğini niye düşünüyorsun.
Babam saçma sapan baskı yaparsa ciddi şekilde düşünüyorum.Nefret ediyorum ondan.Asgarı ucret alsam bıle o para yeter bana elbet.Sevmedıgım bırıyle evlenmek ıstemıyorum ayrıca.

Sen ayrı eve çik hayatını kurtar da seni isteyecek adam gerçekten sevecek adam sana her türlü destek olur yanında olur zaten kimden isteyeceğini niye düşünüyorsun.
Babam saçma sapan baskı yaparsa ciddi şekilde düşünüyorum.Nefret ediyorum ondan.Asgarı ucret alsam bıle o para yeter bana elbet.Sevmedıgım bırıyle evlenmek ıstemıyorum ayrıca.

Kim kimi zorla evlendiriyor ya? Gir bi işe, ekonomik özgürlüğünü eline alınca girer her şey yoluna. Babanı da Allah ıslah etsin.. Çok üzerine gelirse polise şikayet etmekle tehdit et

Evlenmek zorunda degilsin. Elbette yeter o para. Kendi ayakların üzerinde dur zaten kimseye eyvallahin kalmaz

Şu durumdayken aklina ilerdeki isteme töreninde acaba beni kimden isteyecekler mevzusu mu geldi?

Kuşun kafasini koparan bir baban var git canini kurtar önce.

Kim kimi zorla evlendiriyor ya? Gir bi işe, ekonomik özgürlüğünü eline alınca girer her şey yoluna. Babanı da Allah ıslah etsin.. Çok üzerine gelirse polise şikayet etmekle tehdit et
Etsem nolucakkı.Gene o evde kalıcam.Babam 2 kez darptan mahkemeye cıktı.Eger kardesım darp raporu alıp sıkayetcı olsaydı hapıse kesın gırerdı.Keske sıkayetcı olsaydı

Sürekli babam onu yaptı bunu yaptı diye konu açıyorsunuz ama sizde icraat yok o evde durana kadar nerede olsa iş bulur çalışırım yani kolay mı öyle zorla evlendirmek ne alaka yoldan geçen kadınla ne muhabbeti olmuş ki o kadar evi yerleri olduğuna kadar biliyor artık bazı şeyleri de abartarak yazdığınızı düşünüyorum hem evde tüm gün oturuyorsunuz hem sürekli her hafta birşeyden şikayet ediyorsunuz

İşe girme kısmına odaklan derim
Hatta kızkardeşini de yanına al eve çıkarken yazık kızcağıza
Evlilik kısmını ise dert etme
Seni isteyebilecek bir muhatap bulunamasa bile ki elbet bulunur etrafımda var birçok örnek
Önemli olan seni herhalinle sevecek biri olması

Burada defalarca sana yol gösteren oldu.
Herhangi bir şey yapmıyorsun, harekete geçmiyorsun.
Sadece şikayet...
Hayır ne kadar boşsan olmayan sevgilinin isteme törenini hayale kadar gelmiş mesele.
Geçici de olsa git işe falan gir. Öyle oturduğun yerden bekleyerek bir şey olmuyor

İşe girme kısmına odaklan derim
Hatta kızkardeşini de yanına al eve çıkarken yazık kızcağıza
Evlilik kısmını ise dert etme
Seni isteyebilecek bir muhatap bulunamasa bile ki elbet bulunur etrafımda var birçok örnek
Önemli olan seni herhalinle sevecek biri olması
Cok haklısınız.Ben bu geceden sonra ayrı evde kararlıyım ama anneme pek guvenemıyorum.Gene sırnasıyo babama

Back
X