- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- 123
- Konu Sahibi birgaripyazar
Kizlar bizim 18 gunluk bir iznimiz vardi eşimin ailesinin yanina geldik.Merkezdeyiz.Geldiğimiz günden beri nereye gitsek onu da götürdük her gittigimiz yerde kendine alacak birşeyler buluyor.Eşim gelince yok etek alacaktim bluzum yok bilmem ne.Esim de dun bana dedi nedense hep ben gelince eksikleri oluyor diye.Ben birşey demedim.Bugün de eşim dedi seni yeralti carsisina götüreceğim diye.O da diyor çocuğu(torunu) okuldan alayim da gidelim diye.Eşim dedi bizle gelmeyi düşünmüyorsun heralde diye.Oda gelcem dedi.Esim de biz hic bas basa kalmayalim ozaman dedi.Kaynana da diyor siz gezin ben yaninizda dururum istediğiniz yere gidin zararim olmaz geleceğim diye.Hamileyim zaten bu duruma cok fazla sinirlendim.Zaten kayinbabam calisiyor e oğlu yeni boşandı esim kadar maasi var ayni evdeler biz de onlarlayiz.Bizi mi bekliyorsun gezmek icin.Diyor Allah razi olsun siz gelin heo geziyoruz diye tamam biz de goturelim birsey yok da herseyin de bir siniri var bu kadar yuzsuzluk nedir ya.Ben aileme kurban olayim onlarin hic böyle birseyi olmaz altimiza arabamizi verirler kendimiz ne yapmak istersek yapariz.Izne giderim iki kurus harcatmaz babam alisverisimi yapar.Buraya geliyoruz harcatmamak bir yere dursun kaynana kendine bir ihtiyac biciyor sonra kaynimi söylüyor ona da alalim.Ben de zaten yorgunum hepten sinirlendim yorgunum gitmiycem gezmeye dedim...