- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
- Konu Sahibi birgaripyazar
Bence asıl sorun 18 günlük iznin 18'ini de orada geçirmeniz. Bu kadar uzun misafirlik olursa böyle şeylerin baş göstermesi çok normal.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz boşandınız mı?Aynen öyle, bende Bebeğim ile dayak yemiştik eski eşimden, zaten üzüntülüyüm, ne yapacağımı bilmiyorum. Burda konu açtım, yardım edin ne yapabilirim diye!!
"Boşan"
"Ayrıl"
"Öyle adamla ömür geçmez" diyenleri bırak. Onlar yine yardımcı olmaya çalışıyorlar.
"Sen sorumsuz bi Annesin"
"O çocuğu senin elinden almak gerek"
"İnşallah o çocuğu senden alırlar"
"Çocuğun senin gibi annesi olduğu için yazık"
"Sana acımıyorum dayak yesen de, ama o bebeği Allah kurtarsın!" vs vs... Neler söylediler, neler.. İnanır mısın?
Ya ben zaten dertliyim, üzgünüm, acılıyım. Bana
"Üzülme, şimdi hemen doktora git, darp raporu al, ondan sonra polise git, şikayetçi ol, bebeğini de al sığınma evine git...." gibi gibi, vs vs şeyler söyleyeceklerine, geldiler benim Anneliğime laf ediyorlar, sanki bebeğimi ben verdim "Döv" diye..
O kadar aciz, acımasız, kendini bilmez insanlarda çıkıyor artık? Hayret bişey
İnanmazmiyim daha bi hafta olmadı üye olalı ne kadar iyi bi yer dedim üye oldum boyle senelerdir üye olanlar bi ego yapmışlar anlatamam genel olarak konuşuyorm üstüne alınan alınsın vallah hic kimse konuşurken demiyorki yarın birgün benimde başıma gelebilir diye siz evlenirken başınıza boyle bsy geleceğini dusundunuzmu ihmal bile vermediniz demi herkes oyle zaten yasiyacaklarimizi bilsek bu duruma gelmeyiz..
Evet, dava devam ediyor.siz boşandınız mı?
demkki tahammülü kalmamıs köylü kuzrnazlıgı yapanlaraEsiniz evi onlara aldi sesinizi cikaramadiniz ama iki bluza mi ses cikariyorsunuz? İlginc
gözünüz aydın çok sevindim sizin adınıza.Evet, dava devam ediyor.