nefret ve sevgi

sevvalzeynep

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2009
177
2
116
İstanbul
beb 8 yıldır evliyim severek evlenmedik eşimi görmüşlüğüm vardı eşim yürüme özürlü ama işi var devlet işi mantıken kendikendime düşündüm işi var okumş dediğim lise mezunu kibardr belkim kıymetimi bilir ben onu seversem oda beni sever dedim ama mantığım işe yaramadı düşündüğüm gibi olmadı okumamış köy adamları normal adamlar bile ondan daha iii koca olurlar ne yapsam yaranamadım ailesiyle altlı üsstlü oturuyoz hep yukarda orda değilse uyuyo zaten okadar yalnızımki bebeğimizde olmadı onun olmayan spermleri yüzünden adamda eksik okadar çokki işi güçü bende kusur aramak seviyorum adamı ama bi okadarda ondan nefret ediyorum ne yapcağimi bilmiyorum şimdide tutturmuş ayrllalım anamlari üzmeyide hiç iştemiyorum keşke koşullarım farklı olsaydı ozaman beni istemeyeni iki dakka yanımda tutmazdım

Kendi sorunlarını kabullenmeyen,inkar edip ,nankörlük yapanlardan ve kendisiyle barışık olamayan insanlardan uzak durmak gerekir..

Şu halde ayrılmak isteyen taraf siz olmalıydınız, sanki başka şeyler var gibi...

şimdi senin yazdığını anlamaya çalışıyorum : ( 8 yıldır evli - senin eşin özürlü - ailesiyle altlı üstlü oturuyorsun - çocuk yok - seviyorum adamı ama ondan nefret ediyorum - adam tutturmuş ayrılalım diyor ) -harbi benim kafam çok karıştı yalnız şunu söyleyim sana - otur ve mantıklı düşün (duygusal olma) - onunla beraber kalma nedenleri mi daha çok , ayrılma nedenleri mi daha çok - ona göre kararını al bence - birde bir istihare namazı da kıl - bak Allah sana ne yazar .

boşanmak için butun koşulllar uygunken sız hangı koşulllardan bahsedıyorsunuz ayrılın kendınızede eşinizide hayatı zından etmeyın

bence senden boşanıp başkasıyla evlenmek istiyor.
çünkü dediğin gibi kusuru sende arıyorsa belki başkasıyla olur mantığı vardır.
bence doktora gidin bir de durumu o anlatsın.
ama böyle bir şey için seni boşamayı göze almışsa çok bir şey bekleme.

diğer konunun aynısı...e bende ordaki yorumumu buraya yapıştırıyım ozaman.

mutlu olmayabilirsin kocanla ama bu tarzda hakaret edemezsin..
odun saygısız ilgisiz falan desen neysede yürüme özürlü olmayan spermler falan filan..
köydeki adamı bulda şükür et sen.
senin ne kusurun var allah bilir.öncelikle konuşma şekline bak...
neyse sustum ben............................................... ............

Ne yapacağını bilmiyorsun.
Sevdigin için kararsız
Bir o kadar mutsuz
Cocuk olmama nedeni sevilen engelli eş
Ne dersek diyelim kendi bildiğini yaparsın
Mutsuzsan ayrıl boşan
Cesaretin yoksa devam et
Herşeyi anladım da
Bu eş niye ayrılmak istiyor bir onu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…