Bazen psikolojikmi diye dusunuyorum evetCanım kanda cıkmamıssa belırtılere bakma psıkolojıktır hanı dıyorsun ya strrslı degılım dıye bu durumu buraya konu acacak kadar kafaya takıyorsan bence streslısındır ınsallah en kısa sırede kalırsın
Pazartesi ozel hastaneye gidicem tekrar vericem oyle karar aldim bakalim hayırlısı diyorumyeniden kan vermeyi denesen , allah bu belli olmaz
Aile dostumuzla teyzem aynı dönem test yapmışlar, birinin kanda negatif idrarda pozitif , diğerinin idrar testinde negatif kanda pozitif çıkmıştı. Nitekim ikisi de hamileymişOluyor böyle değişik şeyler. Hayat bu, ne göstereceği belli olmuyor. Azcık daha sabır
Oluruna bırak, sadece inan ki şimdi olacak, şimdi olmazsa bir müddet sonra daha iyisi/güzeli(hayırlısı) olacak.Haklısın ne gelirse ALLAHdan herseye varız ama o sabır cok zor istee bide sabirsiz biriyimm yani
Amin canim insallah cok sagolOluruna bırak, sadece inan ki şimdi olacak, şimdi olmazsa bir müddet sonra daha iyisi/güzeli(hayırlısı) olacak.
Olsun tekrar denersiniz RABBIM isteyen herkese nasip etsin insallahCok istiyodum ama malesef oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?