- 12 Mayıs 2016
- 722
- 564
- 103
- 40
- Konu Sahibi Teletabiii
arkadaşlar merhaba
Geçen ay benim 3. Tüp bebek denemem de kanamayla sonuçlandı ve akabinde adetim başladı. Bu ay adetim 10gün gecikti
tabiki hamile de değilim acaba mı diye test de yaptırdım... endometriozis hastasıyım, 1 laparoskopik kist amelyatı, 1 histereskopi ve diğer tüp bebeklerde böyle birşey olmamıştı, çok tedirgin oldum bi düzgün olan adet döngüm vardı o da mı bozuldu diye.
Bu denemede farklı olarak sadece gonalf (diğerlerinde 2 ayrı iğne olmuştum) , intralipid serum, clexane ve progestan iğne kullandım, bunlardan herhangi birinin etkisi olabilir mi. Doktora sordum ama malum hepiniz tahmin ediyorsunuzdur tatmin edici bir cevap yok
Yardım rica ediyorum...
Çok yorgunum, mutsuz , umutsuzum artık..
Geçen ay benim 3. Tüp bebek denemem de kanamayla sonuçlandı ve akabinde adetim başladı. Bu ay adetim 10gün gecikti

Bu denemede farklı olarak sadece gonalf (diğerlerinde 2 ayrı iğne olmuştum) , intralipid serum, clexane ve progestan iğne kullandım, bunlardan herhangi birinin etkisi olabilir mi. Doktora sordum ama malum hepiniz tahmin ediyorsunuzdur tatmin edici bir cevap yok

Yardım rica ediyorum...
Çok yorgunum, mutsuz , umutsuzum artık..