Negatif deneme sonrası ne kadar süre sonra yeni tedaviye başladınız/başlamayı düşünüyorsunuz

Mhtsmfhr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2019
625
804
103
Başlıktanda anlaşılacağı üzere 15 Mart transferi ile olumsuz sonuç aldım. Bir sonraki tedavi için kendime ne kadar süre tanımalıyım kararsızlığındayım. Siz neler yaptınız?

Başlıktanda anlaşılacağı üzere 15 Mart transferi ile olumsuz sonuç aldım. Bir sonraki tedavi için kendime ne kadar süre tanımalıyım kararsızlığındayım. Siz neler yaptınız?
hemen adet gördükten sonra yeni tedaviye başlamıştım bn doktr bi sakıncası yok istersen hemen yapabilirz demişti

Benim tuttup düştü , ve kürtaj oldum.doktor üç ay dinlen dedi tekrar tedavi için. Ama ben kendime daha fazla zaman vermek istyorum bı 6 ay hastane yoluna gitmek istemiyorum.zaten bir ayı geçti bile.

Benim tuttup düştü , ve kürtaj oldum.doktor üç ay dinlen dedi tekrar tedavi için. Ama ben kendime daha fazla zaman vermek istyorum bı 6 ay hastane yoluna gitmek istemiyorum.zaten bir ayı geçti bile.
Bende en azından haziran ı göreyim diyorum prowomen a başladım belki kendi çapımda sürece katkım olur diye

Olumlu sonuç aldınız mı? Çok fazla ilaç kullandım biraz kendine gelsin vücudum diyorum
biraz beklemekte fayda var aslında bnim olumlu oldu ama dış gebelik oldu amaleiyat oldum 1 ay sonra şuan tekrar denedim transfer oldum bekliyrm

İnş olumlu sonuç alırsınız🙏🏻 Zaten artık biyolojik değil psikolojik savaşa döndü.

İnş olumlu sonuç alırsınız🙏🏻 Zaten artık biyolojik değil psikolojik savaşa döndü.
amin insallah kesinlikle oyle ignelere ilaca herseye katlaniyruz da su negatifi görünce yıkılıyoruz allah hepimize dayanma gücü versin

Back
X