Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Negatif deneme sonrası ne kadar süre sonra yeni tedaviye başladınız/başlamayı düşünüyorsunuz
Başlıktanda anlaşılacağı üzere 15 Mart transferi ile olumsuz sonuç aldım. Bir sonraki tedavi için kendime ne kadar süre tanımalıyım kararsızlığındayım. Siz neler yaptınız?
Başlıktanda anlaşılacağı üzere 15 Mart transferi ile olumsuz sonuç aldım. Bir sonraki tedavi için kendime ne kadar süre tanımalıyım kararsızlığındayım. Siz neler yaptınız?
Benim tuttup düştü , ve kürtaj oldum.doktor üç ay dinlen dedi tekrar tedavi için. Ama ben kendime daha fazla zaman vermek istyorum bı 6 ay hastane yoluna gitmek istemiyorum.zaten bir ayı geçti bile.
Benim tuttup düştü , ve kürtaj oldum.doktor üç ay dinlen dedi tekrar tedavi için. Ama ben kendime daha fazla zaman vermek istyorum bı 6 ay hastane yoluna gitmek istemiyorum.zaten bir ayı geçti bile.