Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benım.. Sorun neydı szde2 adet 3.gün embriyosu transfer edildi. 7 hucreli ydi ondan mi olmadı ilk gün ılık duş aldım ondani olmadı igne vurularak gittim ondan mi olmadı çok zor.süreç başa dönmek zor. Fazla şansımız da yok![]()
Sağol canım benim Rabbim Her isteyene sağlıklı bebisler versin insallahcanim çok geçmiş olsun inş en kisa zamanda toparlanirsin çok zor bidurum ama en azindan transferin yapıldı benim gibi yarı yolda kalmadım.sizdeki sebeb nedir canim birde 1. kaliteymiydi
Erkek infertilitesi cnmCanım benım.. Sorun neydı szde
Bana kalırsa 1.kalite değil cnm 2 tane embriyo idi biri 7 hucreli 3.gün embriyosu diğeri tam bilmiyorum kayıtlara geçmediği için unuttumcanim nasil bilmezsin yada sana nasil bu konuda bilgi vermezler cok sacma
Kaçıncı gün embriyosu kaç hucreli oldu cnm bizim son şans gibi bir şey Rabbimden hayırlısıbizimde 28temmuzda iptal oldu.23eylul insallah tekrar basliyacagiz İNŞALLAH bu sefer yüzümüz guler çok zor bişey bende diyorum opudan sonra embirilogun tlf nasil açarım çok korkuyorum RABBİM hepimizin yar yardımcısı olsun
3.gün koyulsa olmaz mıydı cnmcanim orta kalite 3.günden sonra gelisimleri durdu hücre sayısı hakkında bilgi vermediler. bizimde son şansımız maddi olarak.insallah bu tedavide yüzümüz guler