Negatif i görenler :((

heidi1017

❤Evlat Aşktır❤
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
1.110
999
43
Bugün itibariyle 0.240 la negatif i gördüm kızlar kendimi hiç iyi hissetmiyorum :(

Canım inş bırdahakı tedavınde nasıp olur. Kendını cok yıpratma..
Hangi teshısle tedavı olmuştun? Kac embrıyo transferı olmştun

2 adet 3.gün embriyosu transfer edildi. 7 hucreli ydi ondan mi olmadı ilk gün ılık duş aldım ondani olmadı igne vurularak gittim ondan mi olmadı çok zor.süreç başa dönmek zor. Fazla şansımız da yok :KK1:

canim çok geçmiş olsun inş en kisa zamanda toparlanirsin çok zor bidurum ama en azindan transferin yapıldı benim gibi yarı yolda kalmadım.sizdeki sebeb nedir canim birde 1. kaliteymiydi

canim ondan mi bundan mi deyip kendini yıpratma maalesef olmuşa ölümde çare yok bende kendimi çok yıprattı beslenmenle bağladım hatyat şartlarına yani aklıma ne gelirse ama hepsi boş Allah nasip etmedikten sonra kendimizi paralasakta boş tekrardan önümüze bakacağız herseyin hayirlisi inşallah bu uğurda mücadele eden herkese ve bizlere RABBİM nasip etsin

2 adet 3.gün embriyosu transfer edildi. 7 hucreli ydi ondan mi olmadı ilk gün ılık duş aldım ondani olmadı igne vurularak gittim ondan mi olmadı çok zor.süreç başa dönmek zor. Fazla şansımız da yok :KK1:
Canım benım.. Sorun neydı szde

canim çok geçmiş olsun inş en kisa zamanda toparlanirsin çok zor bidurum ama en azindan transferin yapıldı benim gibi yarı yolda kalmadım.sizdeki sebeb nedir canim birde 1. kaliteymiydi
Sağol canım benim Rabbim Her isteyene sağlıklı bebisler versin insallah
1.kaliteli miydi bilmiyorum yarın soracağım neden olmadığını

Hep pozitif tim olmadı ne yazık ki 2 ay sonra tekrar yaptıralim diyoruz maddi manevi toparlanma için de ben nasıl nasıl aynı şeyleri yasarim bilmiyorum

bizimde 28temmuzda iptal oldu.23eylul insallah tekrar basliyacagiz İNŞALLAH bu sefer yüzümüz guler çok zor bişey bende diyorum opudan sonra embirilogun tlf nasil açarım çok korkuyorum RABBİM hepimizin yar yardımcısı olsun

bizimde 28temmuzda iptal oldu.23eylul insallah tekrar basliyacagiz İNŞALLAH bu sefer yüzümüz guler çok zor bişey bende diyorum opudan sonra embirilogun tlf nasil açarım çok korkuyorum RABBİM hepimizin yar yardımcısı olsun
Kaçıncı gün embriyosu kaç hucreli oldu cnm bizim son şans gibi bir şey Rabbimden hayırlısı

canim orta kalite 3.günden sonra gelisimleri durdu hücre sayısı hakkında bilgi vermediler. bizimde son şansımız maddi olarak.insallah bu tedavide yüzümüz guler

canim orta kalite 3.günden sonra gelisimleri durdu hücre sayısı hakkında bilgi vermediler. bizimde son şansımız maddi olarak.insallah bu tedavide yüzümüz guler

canim inan benimde sürekli kafamda bu soru 1.kalite olsaydı transfer yapardı dr.1.kalite olmadığı için transfer iptal hakkımızda hayirlisi olsun inşallah

Back
X