Negatif kan testi

esmer papatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2022
720
283
33
31
Kızlar adetim 10 gün geçti kan testi verdim negatif çıktı asistan doktor vardı beklemek ister misiniz biraz daha yoksa adet söktürücü yazayım mi dedi .karından ultrasonla baktı rahim kalinlasmasi var adet olucaksiniz yazıyorum dedi ilacı rahim kalinlasmasi adet belirtisi mi oluyo sizce beklemelimiyim yoksa kullanayım mi ilacı

Kızlar adetim 10 gün geçti kan testi verdim negatif çıktı asistan doktor vardı beklemek ister misiniz biraz daha yoksa adet söktürücü yazayım mi dedi .karından ultrasonla baktı rahim kalinlasmasi var adet olucaksiniz yazıyorum dedi ilacı rahim kalinlasmasi adet belirtisi mi oluyo sizce beklemelimiyim yoksa kullanayım mi ilacı
Evet rahim kalınlaşması adet belirtisi ama aynı zamanda gebelik belirtisi.
Bebek yoksa rahim duvarı incelmeye başlar adet olursun.
Tarlusal yerine duphaston kullanabilirsin. Onu yazabilirdi aslında. Gebelik varsa da zararı olmaz duphaston söktürücünün. Tabi eğer gebelik istiyorsanız şüpheniz varsa.

Evet rahim kalınlaşması adet belirtisi ama aynı zamanda gebelik belirtisi.
Bebek yoksa rahim duvarı incelmeye başlar adet olursun.
Tarlusal yerine duphaston kullanabilirsin. Onu yazabilirdi aslında. Gebelik varsa da zararı olmaz duphaston söktürücünün. Tabi eğer gebelik istiyorsanız şüpheniz varsa.
Hangisini yazdı bilmiyirum canım almadim ilacı ne olur ne olmaz diye bilgi verdiğin için teşekkür ederim olmadi yarın duphaston alırım duruma göre başlarım

Bence risk. Tanıdığım kullandı ve bebeği düştü. Siz bekleyin biraz daha. Bende regl olamayınca gitmiştim kalınlaşma var demişti evet bir belirti o. Ama bekleyin derim bir beş gün daha

Bence risk. Tanıdığım kullandı ve bebeği düştü. Siz bekleyin biraz daha. Bende regl olamayınca gitmiştim kalınlaşma var demişti evet bir belirti o. Ama bekleyin derim bir beş gün daha
Yaa bende bundan korkuyorum adetlerim hep düzenlidir ilk defa gecikim kalınlaşma var dedi olucaksa kendiliğinden olur diye düşünüyorum siz adet mi olmustunuz peki kullandıktan sonra

Back
X