Negatif mi?

0poncikmelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2016
34
2
36
29
Arkadaşlar adette oldum fakat adet olup hamile olan varmış 3 testte negatif ama ben kendimi hamile hissediyorum sürekli miğdem bulanıyor

Eklentiler

• IMG_2861.webp
    IMG_2861.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 196
Bulanti bu kadar erken baslamaz. Sizinki psikolojik. Sirf hamile hissettigim icin 15 gun adet olmadigimi bilirim.. beyinde bitiyor

Lutfen bunada bakarmisiniz adete bir hafta kala yaptim ikinci cizgi slikmi benmi yaniliyorum 20161007_151925-1-1.webp

Bazen testler yanlış sonuç verebiliyormuş ve adet olanlar varmış 6-7 gün yoğun

Tamam üzerine görme olabilir ama ilişkinin üzerinden 7 hafta geçti ise hcg epey artmış olur ve idrar testinde çok net koyu çizgi çıkar.
Ben de 8. haftaya yeni girdim.
7. haftada testi yaptığımda ikinci çizgi ilkinden daha koyu oluyordu düşün.

Ben adetime 5 gün kala test yaptım çok ama çok açık bir çizgi çıktı inanmadım. Adet gunumde afedersınız cok az kan geldı. adet oldm sandım. aksam baktm kan man yok 1 gun gectı yıne yok. gıttım en ıyısını aldım 20tl bu arada sende alabılırsın o kesın sonuc verıyor. kıpkırmızı cıktı şok oldum. ustune görme olmuşum. yerleşme kanıymış.

Ben adetime 5 gün kala test yaptım çok ama çok açık bir çizgi çıktı inanmadım. Adet gunumde afedersınız cok az kan geldı. adet oldm sandım. aksam baktm kan man yok 1 gun gectı yıne yok. gıttım en ıyısını aldım 20tl bu arada sende alabılırsın o kesın sonuc verıyor. kıpkırmızı cıktı şok oldum. ustune görme olmuşum. yerleşme kanıymış.
Benim bildiğiniz adetti ve 4 testte negatif gösterdi..Ama miğdem çoook bulanıyor

Benim bildiğiniz adetti ve 4 testte negatif gösterdi..Ama miğdem çoook bulanıyor
Canm üstüne olma iç çamasırına leke kan geçiyor. ve daha kan gelmıyor. aksamı yada 1 gun sonrası. bu gıbı durum varsa hamiş olabilirsin. dıyorsan aksam geldı sabah geldi o zamn mumkun değil . ama adetken hamıle olmak cok nadir birşey ki testlerınde de çizik yok hıc gorunmuyor. en azından acık kırmızı acık pembe olması lazım şüphe etmen için.

Canm üstüne olma iç çamasırına leke kan geçiyor. ve daha kan gelmıyor. aksamı yada 1 gun sonrası. bu gıbı durum varsa hamiş olabilirsin. dıyorsan aksam geldı sabah geldi o zamn mumkun değil . ama adetken hamıle olmak cok nadir birşey ki testlerınde de çizik yok hıc gorunmuyor. en azından acık kırmızı acık pembe olması lazım şüphe etmen için.
Benim tam gününde geldi ve adetlerimden hiçbir farkı yoktu miğde bulantıları yüzünden şizofren oldum:110:

Back
X