negatif negatif negatif...neden böyleyim o zaman?

dogumarmaraprensesi

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
66
0
16
İstanbul
arkadaşlar canlar;
önceki adet dönemimden 10 gün sonra kasıklarım ağrımaya başladı..her gün.. bi sağ bi sol..böyle sızı gibi...başım dönüyordu..yorgunluk,alt karın şişliği falan..erken hamilelik belirtileri sayfasından çıkmaz olmuştum...derken beklenen adet dönemimden bi gün önce adetim başladı...biraz garipti...rengi bi tuhaf üzerinize afiyet..6 gün sürdü ama..dedim tamam..gene değiliz..zaten 3 kere test yaptım bu dönemde..negatif hep...hani diyorlar ya bazıları ikinci çizgi silik diye...o çizgiyi görebilme umuduyla neredeyse gözüm kör olacaktı..gözümü kırpmadan baktım teste..yakın uzak ışıkta gölgede..neyse dramatize etmeyeyim :) adetim bitti ama yüzüm gün geçtikçe solgunlaşıyor,idrarım koyu bir hal aldı ve koku var...yorgunum hala...kasıklarım ve ara ara belime vuran sancım var..göz altlarım şiş..başım arada dönmeye devam ediyor..mide bulantım yok...ama alt karnımı görseniz acayip şiş..neyin nesi anlayamadım ama...hala umutlanmalı mıyım ki aceba?

canım bir kan testi yaptırıp doktora görün bence . için rahatlar . belki yumurtlama olmadı ise Allah korusun kist oluşmuş olabilir . buda seni rahatsız eder.

Kendini cok dinleme derim...adet sonralari bendede bu belirtiler oldugunda tamam bu sefer olldu diyorum ozellikle iki ay once acayip bas donmeleri uyku hali yorgunluk belirdi tamam bu sefer dedim koca bir negatifdi yine testim...karar verdim kendimi cok dinlemiycem hersey olucagina varir zaten belirti melirti derken kendimizi cok yipratiyoruz adet olmussun hem sanmam bisi oldugunuyinedebir gebelik testi yap istersen icin rahat etsin

evet sanırım çok istediğimden..halüsilasyon gibi bişey bu yaa..o kadar inandırıyorsun ki kendini hayırlısı ne diyelim..Allah herkese hayırlısıyla anneliği nasip etsin...düşünsene anneee diye bağıran bi çocuk...bi kadına verileceken güzel hediye bu melek...ahhhh ahhh

kızlar bende bulantılar başladı dünden beri kötüydüm gece iyice arttı uyutmadı bile sabahta kustum rahatladım ama şimdi d hafif var gibi test yaptım ama GENE NEGATİF off internetten sipariş vermiştim testi acaba bununla alakalı olabilir mi

canım internetten alınmasıyla ilgisi var mıdır bilemiyorum ama emin olmak için en iyisi kan testi diyorlar..ben hala kasık ağrısı çekiyorum..iki hafta var adetime sanki bugün adet olacam..geçen ayda öyle olmuştu ve adet olmuştum..test yapmaya ve teste gitmeye korkuyorum..inş. olumsuz bişey yoktur.ve inş. güzel haberler alırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…