• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Negatif olup sonra pozitife donenler? Var mi aramizda kizlar ?

Hamileyim canım 14
Maşallah maşallah , kolaylıkla geçsin inşallah hamileliğin , sağlıkla gelsin ✨🌺
benim 10 gün geciktim daha regl olmadım tüm testler negatif en son cuma gecikmenin 8. Günüde yaptım,benim yumutlamam geç olur hep döngüm 35-39 gün arası ve ilişkiden 7 gün sorna aniden 2 gün kanamam oldu ağrısız ben normalde ilk iki gün 3 ağrı kesici içerim. Çok fazla değildi ama az da değildi ama hep rengi koyu kahve geldi aniden de ikinci gün akşam kesildi.hiç regl gibi hisssetmedim kendimi zaten ama testlerde negatif.benim

@liliyas canım benim döngülerim hep 29-30 gündü bu yüzden ben gecikmenin ilk günü öğrendim gebe olduğumu. Senin döngülerin uzunmuş evet yumurtlaman da ona göre geç oluyor olabilir. Eğer korunmadan kısa zamandır deniyorsanız bünye buna alışırken şaşıyor ama uzun zamandır deniyorsanız ve normalde gecikme yaşamıyorsan bi kan tesi vermeni öneririm. Kan testi daha güvenilirdir

En iyi çözüm kan testi

En iyi çözüm kan testi
Bende aynı durumdayım 10 günü geçti adetim hala yok ama idrar testleri sürekli negatif çok bebek kaybım var çok endişe ediyorum kötü bir durum olmasından umut oldu yazdıklarınız inşallah sizin gibi olur benimde
Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sağlıkla

Kızlar merhaba benimde son regl tarihim 16 ocak bugün tam 10 gün geciktim 7. Gün kanda negatif gördüm pcosluyum sonradan pozitif dönme şansı var mı sizce ?

Canım benim Regli 10 gün geçince yaptığım bütün idrar testleri negatif sonradan hamile olduğumu öğrendim
Merhaba testler negatif çıktığı zaman belirti yaşıyor muydunuz acaba ?

15 kasımda Regli olmam lazımdı 11 aralıkta öğrendim evde yaptığım testlerin hepsi negatif çıktı bunun üzerine soğan suyu ve tarlusal kullandım ona rağmen adet olmayınca 11 aralıkta doktora gittim direk kese göründü
rabbimin mucizesi allah bizim de yüzümüzü güldürsün inşallah sağlıkla gelsin. kaçıncı ayda hamile kaldınız ben evlendim hiç korunmadım 1 buçuk yıl oldu 1 dış gebeliğim var şimdi tekrar deniyoruz

rabbimin mucizesi allah bizim de yüzümüzü güldürsün inşallah sağlıkla gelsin. kaçıncı ayda hamile kaldınız ben evlendim hiç korunmadım 1 buçuk yıl oldu 1 dış gebeliğim var şimdi tekrar deniyoruz
Ben dördüncü ayda hamile kaldığımı öğrendim hiç korunmadım ben de pcos hastası olduğum için

Back
X