kızlar merhaba , beni bilenler olacaktir. Ocak ayinda ilk tup bebek deneyimimi yasadim ve maalesef negatif.. O ay regl gunumde gununu sasmadan adet oldum ama oyle boyle degil.
Bu ay da 31.gununde yani dun geldi(benim icin normal ) kahverengi lekelerim.. tamam dedim adet oluyorum fakat hala 1 kac damla kahverengi lekem var kasiklarim agriyor gaz sancim var fakat sokulemiyorum.Benim gibi yasayan illaki olmustur fakat forumda cok gezemiyorum suan Beni aydinlatabilir misiniz , acaba kist falan mi oldu
Canım doktoruna gitsene ne desek ne yorum yapsak doğru bi yorum olmaz.Ultrasonla bakıp görmesi lazım.Benim kistim olduğunda önce beta hcgye bakmıslardi sonra hamile olmadığımı anlayınca doktor ultrasonla bakıp kist okduğunu söylemişti.zaman kaybetmeden doktorunla görüş
Canım doktoruna gitsene ne desek ne yorum yapsak doğru bi yorum olmaz.Ultrasonla bakıp görmesi lazım.Benim kistim olduğunda önce beta hcgye bakmıslardi sonra hamile olmadığımı anlayınca doktor ultrasonla bakıp kist okduğunu söylemişti.zaman kaybetmeden doktorunla görüş