negatif sonrası regl karmaşası

pastelmom

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2017
2.642
3.547
133
kızlar merhaba , beni bilenler olacaktir. Ocak ayinda ilk tup bebek deneyimimi yasadim ve maalesef negatif.. O ay regl gunumde gununu sasmadan adet oldum ama oyle boyle degil.
Bu ay da 31.gununde yani dun geldi(benim icin normal ) kahverengi lekelerim.. tamam dedim adet oluyorum fakat hala 1 kac damla kahverengi lekem var kasiklarim agriyor gaz sancim var fakat sokulemiyorum.Benim gibi yasayan illaki olmustur fakat forumda cok gezemiyorum suan:( Beni aydinlatabilir misiniz , acaba kist falan mi oldu

Canım doktoruna gitsene ne desek ne yorum yapsak doğru bi yorum olmaz.Ultrasonla bakıp görmesi lazım.Benim kistim olduğunda önce beta hcgye bakmıslardi sonra hamile olmadığımı anlayınca doktor ultrasonla bakıp kist okduğunu söylemişti.zaman kaybetmeden doktorunla görüş

Canım doktoruna gitsene ne desek ne yorum yapsak doğru bi yorum olmaz.Ultrasonla bakıp görmesi lazım.Benim kistim olduğunda önce beta hcgye bakmıslardi sonra hamile olmadığımı anlayınca doktor ultrasonla bakıp kist okduğunu söylemişti.zaman kaybetmeden doktorunla görüş
illaki oyle canim doktorumu arayacagim ve kontrole gideceğim ama ne bileyim benim gibi yasayan varsa en azindan fikir edinmis olurum

illaki oyle canim doktorumu arayacagim ve kontrole gideceğim ama ne bileyim benim gibi yasayan varsa en azindan fikir edinmis olurum
Canım ben yaşadım dediğim gibi ultrasonla bakınca gördü kist okduğunu.Ara ara kasık agrısı olmuştu ama bi türlü regl olamamıştım ben

Canım ben yaşadım dediğim gibi ultrasonla bakınca gördü kist okduğunu.Ara ara kasık agrısı olmuştu ama bi türlü regl olamamıştım ben
Anladim cnaim. Ben bugun yazdiktan sonra regl oldum ama agrili biraz haftasonu gidecegim kdogum a bi bakilsin

Back
X