Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Negatif sonuçtan sonra bir kaç hafta sonra yumurtalıklarınızda ağrı oldumu büyük ihtimalle ilaçlar yumurtaları büyütmeye devam ediyır çok ağrılı
İlaçların etkisiyle yumurtalar büyümeye devam ediyor ve fazla büyüyor Buda çok can yakıyor daha önce aşılamamda yaşamıştım bunu yaşayan varmı ne kullandınız ağrıyı kesmek için yürütmüyor bile çok ağrılı
Ah canım ya hem negatif al hemde sonra acısını çek. Ben seni takip ediyordum gün sayarken..
Bence bi doktora git bunlar hafife alınacak şeyler değil çok ilaç alıyoruz bu süreçte. Vücudun eski haline dönmesi zaman alır.
Geçmiş olsun
Ah canım ya hem negatif al hemde sonra acısını çek. Ben seni takip ediyordum gün sayarken..
Bence bi doktora git bunlar hafife alınacak şeyler değil çok ilaç alıyoruz bu süreçte. Vücudun eski haline dönmesi zaman alır.
Geçmiş olsun
Çok sağol canım benim Doktora yazdım dün büyük ihtimalle yumurta çatlıyordur dedi çok kötüysen muayene ol dedi iki ağrı kesici içtim sonra hafifledi hafif sızı yapıyor arada gerçekten şu süreçten bıktım okadar zor ki negatiften sonra bile bitmiyor çilesi .. ne zor bir sınav bu Allah’ım diyorum.Allah beterinden korusun ama buda zor sınavlardan biri Allah hepimize sabır versin canım